Mene pa nekaj zanima!
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zimske gume so montirane. Odločil sem se poskusiti Bridgestone Blizzak 6 Enliten 215/65 R16 102H XL. Prvi vtisi so dobri. Meni se zdi guma dokaj udobna glede na to, da je extra load varianta. Naročil sem jih pri Grošu preko spleta. Edina slabost je bila, da me sicer prijazen in ustrežljiv voznik DPD ni prej poklical ko je prišel oz. nisem dobil sms-a o predvideni dostavi. Tudi številke za sledenje nisem prejel.
-
Ufff kaj sem naredil z omembo teh senzorjev. 🙂 Zdaj pa kup negative in cele liste kaj vse je narobe. Upam da koga ki to bere in se odloča, ne odvrne od nakupa avtomobila, ki je dejansko nekaj najboljšega za ta denar. Kar se tiče radarskega tempomata, moj deluje brezhibno in gladko. Včasih se zmoti in ne pospeši, ko nekdo pred tabo zavija gre na levi pas, mazda pa za nekaj sekund misli, da je bremza pred tabo, ampak to je bolj izjema kot pravilo. In pri drugih znamkah ni nič drugače. Glede avdio sistema. Imam Bose in je odličen. Nisem si mislil, da bom kdaj to rekel za to znamko, katera mi je od vseh avdiofilskih od nekdaj najbolj mimo. Ampak dejansko špila uredu. Še posebej dober je za moderno pop in tehno muziko z bogatimi basi, katere moraš obvezno znižat za vse ostale zvrsti, sicer zveni res res porazno. Pioneer je pa prava stvar za stare rokerje. Tudi odličen. Ne vem kaj ste prej vozili, ampak pri meni je avto svetlobna leta daleč od vsega kar sem vozil do zdaj. Z izjemo senzorjev seveda 🙂
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.