canyon Napisano 21. oktober, 2012 Prijavi Napisano 21. oktober, 2012 Ima? prav.In kaj s tako? A ve? kaj sem pa ?e izvedel? ja n? ignorera? in gre? dalje ... spet ni tak problem ... zbesedo na dan ... we are with you ... Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
DonFelipe Napisano 21. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. oktober, 2012 ja n? ignorera? in gre? dalje ... spet ni tak problem ... zbesedo na dan ... we are with you ... Kako to ve? in misli? da je ni? ne ignoriram?Itak da to ni noben problem. Sli?al sem da naj bi bila pred leti nastanjena v http://www.vizvisnjagora.si/index.php?opti...2&Itemid=91
Dejan Pavlovic Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 Ko ?lovek misli da je ?e videl in sli?al vse... A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Boss Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 Ko ?lovek misli da je ?e videl in sli?al vse... ?e zdale? nisi - samo redno obiskuj forume pa bo? ve?ino ?asa gledal takole
Dejan Pavlovic Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 No se bom potrudu, da ko bom misli da je moje ?ivljenje v piz*i, da se ve?krat obrnem na forum da vidm kako gre ljudem res lahko slabo ...potem bom zihr vidu da so moji problemi res minimalni:) A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 No se bom potrudu, da ko bom misli da je moje ?ivljenje v piz*i, da se ve?krat obrnem na forum da vidm kako gre ljudem res lahko slabo ...potem bom zihr vidu da so moji problemi res minimalni:) Se strinjam! edino ko to bere? se zaveda? da si star (ampak normalen) Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 No vidita ... vse je samo en velik plus....
DonFelipe Napisano 22. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 No vidita ... vse je samo en velik plus.... Seveda da je to en velik + Zanimivo,da je nih?e od vas ne pozna zelo dobro.A vam ne deluje piggy style?Bi verjeli,da naj bi bila pred leti nastanjena v http://www.vizvisnjagora.si/index.php?opti...2&Itemid=91
Boss Napisano 22. oktober, 2012 Prijavi Napisano 22. oktober, 2012 Bi verjeli,da naj bi bila pred leti nastanjena v http://www.vizvisnjagora.si/index.php?opti...2&Itemid=91 Ne vem, ker pot me ni nikoli tja zanesla - je pa vse mo?no. Pa baje mata z Majerjem istega psihiatra.
DonFelipe Napisano 23. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Ne vem, ker pot me ni nikoli tja zanesla - je pa vse mo?no. Pa baje mata z Majerjem istega psihiatra. Aha.S katerim Majerjem?
Z M A J Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Aha.S katerim Majerjem? Jaz sem takoj pomislu na Hermana ali Christiana Majerja, upam da jima ne gre tako slabo. Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DonFelipe Napisano 23. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Jaz sem takoj pomislu na Hermana ali Christiana Majerja, upam da jima ne gre tako slabo. A misli? ona dva smu?arja? Bi se komu sanjalo, od kje tak?en ?uden vzdevek?
Baby Viper Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Za moje pojme ?ist preve? obremenjevanja :ne vem: S tem ko se z njo ukvarja? se dogaja to?no to, kar ona ho?e..pozornost. Skratka, ne se takim pustit in bo svet velik lep?i "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 A misli? ona dva smu?arja? Bi se komu sanjalo, od kje tak?en ?uden vzdevek? Da ti olaj?am ugibanje, Boss je imel v mislih g. Premierja SLO, ki ima tudi tak?en vzdevek po novem. Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 sej to se ne gre za njega,ampak za kolega uglavnem skrajsano,zenska je cist kr ena,kr ena tamala k misl da je huda al nevem kaj,vi pacjenti (ti in tvoj kolega) ji pa dajate zadovolstvo da razmislate o nej in se ukvarjate,posv v 3 pizde in smo zrihtal...se kr res je eno govedo... Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DonFelipe Napisano 23. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Za moje pojme ?ist preve? obremenjevanja :ne vem: S tem ko se z njo ukvarja? se dogaja to?no to, kar ona ho?e..pozornost. Skratka, ne se takim pustit in bo svet velik lep?i Jasno,zato pa mu je to naredila, ko je prodal A4 in si zaradi stiske kupil stari Clio.Jaz se ne pustim, samo imel je smolo,?alP.s. Vsaka je u?aljena in trdi da ni sponzoru?a, a s tem sama sebi la?e Da ti olaj?am ugibanje, Boss je imel v mislih g. Premierja SLO, ki ima tudi tak?en vzdevek po novem. Hvala za olaj?anje sej to se ne gre za njega,ampak za kolega uglavnem skrajsano,zenska je cist kr ena,kr ena tamala k misl da je huda al nevem kaj,vi pacjenti (ti in tvoj kolega) ji pa dajate zadovolstvo da razmislate o nej in se ukvarjate,posv v 3 pizde in smo zrihtal...se kr res je eno govedo... Jaz sem raje sam, kot da imam take problemeVe?ini pa je to ?al sme?no, dopovedati pa jim tega ?al nemore?Druga?e pa itak da deluje piggy&pitbul-rotwailer stylePo vzdevku sklepam da bogatega ?ejka i??e
Još šta Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 Jasno,zato pa mu je to naredila, ko je prodal A4 in si zaradi stiske kupil stari Clio.Jaz se ne pustim, samo imel je smolo,?alP.s. Vsaka je u?aljena in trdi da ni sponzoru?a, a s tem sama sebi la?eHvala za olaj?anjeJaz sem raje sam, kot da imam take problemeVe?ini pa je to ?al sme?no, dopovedati pa jim tega ?al nemore?Druga?e pa itak da deluje piggy&pitbul-rotwailer stylePo vzdevku sklepam da bogatega ?ejka i??e hahahah sam sponzorusa moje vsaj zgledat tko...velik pa je takih k se tko obnasa...ampak za đabe. Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DonFelipe Napisano 23. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 hahahah sam sponzorusa moje vsaj zgledat tko...velik pa je takih k se tko obnasa...ampak za đabe. Rube? v legalni oblikiO?itno res preve? gledajo limonade,da imajo skisane mo?ganeKako si pa vi nickname razlagate?
Deeyan Napisano 23. oktober, 2012 Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 hahahah sam sponzorusa moje vsaj zgledat tko...velik pa je takih k se tko obnasa...ampak za đabe. na?alost, pol pa bot resen Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DonFelipe Napisano 23. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2012 na?alost, pol pa bot resen A to ho?e? meni povedat?Tisti,ki ji nasede je ob vse in si je nakopal problemov da je joj.Vzdevek si razlagam takole :-lahko je priimek Fajs-http://sl.wikipedia.org/wiki/Fabula_(nagrada)-http://www.bernskiplansarskipes.com/novice.htm
Još šta Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 A to ho?e? meni povedat?Tisti,ki ji nasede je ob vse in si je nakopal problemov da je joj.Vzdevek si razlagam takole :-lahko je priimek Fajs-http://sl.wikipedia.org/wiki/Fabula_(nagrada)-http://www.bernskiplansarskipes.com/novice.htm ornk si ti tole zastavu,hoces jo najdt za vsako ceno,a? Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
mazdaman Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 DonF kak pa tebi dogaja mislim, da ?e bolj kot Fajsiki - Bajsiki Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Još šta Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 DonF kak pa tebi dogaja mislim, da ?e bolj kot Fajsiki - Bajsiki koncno je nekdo povedu tko k je nocm bit prevec direktn Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 24. oktober, 2012 Prijavi Napisano 24. oktober, 2012 koncno je nekdo povedu tko k je nocm bit prevec direktn Se milo si povedu Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo