Stellca
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Evo, pa še bi se našlo kaj... 😊 Je pa zato cx-30 skupaj s ProCeed najnižji crossover.... Vsedi se not in boš presenečen kako je nizek....🤗😉
-
Če bojo jih boš pa nazaj menjal za 5 min..... 😊😉
-
Res, da sem bil mlad junec takrat, to je blo 1x v 90 ih, še Wartburga sem mel. In to so ble prva generacija tablic, ki so mele slabo barvo ampak črni napisi so bli pa OK in tud grb je bil lep. EU oznak pa takrat še ni bilo. Ampak res nisem nič sikal ali pametoval, avto je bil pa res BP takrat. Sem se tolažil, da mogoče majo pa normo kolk jih vršt na dan pa jo še niso izpolnili.
-
To se dejansko drži Novalje in vem, da je tam malo boljši kemp👍 Jaz sem pa danes osvojil najvišji vrh Paga, ki ni bog ve kaj zahteven je pa zato toliko bolj razgleden in se vidi daleč na okoli npr. veliko otokov Rab, Krk, Cres, Lošinj, Silba,Olib, Ist, Dugi otok in seveda Velebit... Na skrajnem severu Paga pa leži rt Lun kjer je tudi čudovit razgled proti severu Jadrana... 👌🤗😉
-
Po moje Bini tole mal preveč blaži s pirom pa se čedalje bolj zapleta.🤣 Povprečna poraba je 5,7l/100km... zmeril je pa na razdalji 350km. @Bini you can thank me later
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo