Još šta Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 No za vse k vam splo?na znanost ne gre ?ist dobr v glavo mod=moderator, to sm mislu.To da ste pa vi na kej druzga pomislil, vam pa pa? narekuje va?a spolna usmerjenost Ampak sej je kul, ubadite se s tem ?lovekom, k je*e v glavo vse po spisku pa u?iva v branju. hahaha,normalno da vem kaj si mislu s tem...sam nema veze! heheh Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Kaj je zdej? A bo kdo poro?al, ?e ste se ?e tolk hvlaili. Sem full na trnih da zvem kaj se je zgodilo v novem nadaljevanju sage o Stellici.
Z M A J Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Ali ji je res v resnici ime Zvjezdana in ne Stella, kar je sicer podobno in lahko da je to le umetni?ko ime? PORO?AJTE, ?e veste! Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Gone again. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 party breaker NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Ce pa zahrabte vsak troll kot da bi vam placal... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Kwa mi pa morte. Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 17. julij, 2013 Prijavi Napisano 17. julij, 2013 Ampak vseen bi rad zvedu kako se bo zgodba z Zvezdico razpletla.
jures Napisano 18. julij, 2013 Prijavi Napisano 18. julij, 2013 hahaha,normalno da vem kaj si mislu s tem...sam nema veze! heheh Saj je cel klub bu.... Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 20. julij, 2013 Prijavi Napisano 20. julij, 2013 Hm,...Slivka zakaj pa ti ne mor? pustit Bossa in dveh njegovih objav? ?e ve? mescov beremo kaj vse bo? naredu z njim,.. Je razlika: - Boss je ?lan Mazda foruma, Stellca pa ne. ?eprav, oba sta kar precej na tem forumu. Eden pi?e, o drugem se pa pi?e... - Boss dela ?kodo in ogro?a javni mir in ?kodi zdravju, ko ?ara sneg, Stellca pa... ... hja, no, pa ravno tako ogro?a javni mir na tem forumu in ?kodi zdravju nekaterih, ki se zaradi nje pretirano obremenjujejo... Mnja, pravzaprav ima? prav. Med njima res ni kak?ne bistvene razlike...
Quercus Napisano 22. avgust, 2013 Avtor Prijavi Napisano 22. avgust, 2013 Ste pa dali dobro sliko ja. O?itno jo poznate, ampak ste nori na njo :macek: Zakaj ste toliko nesposobni pomagati, da se zraven ne ?
Quercus Napisano 10. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 Sli?al sem, da dela reklamo za Fructal, je to res ?
Symon Napisano 10. oktober, 2013 Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 Je, kao s pitjem fruktalovih sokov se da huj?ati.
Boss Napisano 10. oktober, 2013 Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 Je, kao s pitjem fruktalovih sokov se da huj?ati. neee, res? bom sprobal pa poro?am a zale?e
Quercus Napisano 10. oktober, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2013 neee, res? bom sprobal pa poro?am a zale?e Ok, probaj pa poro?aj.Samo ne se prosim Samo, a ni Fructal-a kupil Nektar ?
Quercus Napisano 15. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 15. december, 2013 A veste kaj sem pa ta vikend o njej sli?al ?
Deeyan Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 A veste kaj sem pa ta vikend o njej sli?al ? BOLI NAS QRAC! Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 15. december, 2013 Prijavi Napisano 15. december, 2013 Poro?aj! Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Quercus Napisano 16. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. december, 2013 BOLI NAS QRAC! Zakaj pa tako govori? ?A je tvoja mogo?e ? Poro?aj! Skratka.Izvedel sem da je pol-pol Show must go on
mazdaman Napisano 17. december, 2013 Prijavi Napisano 17. december, 2013 Skratka.Izvedel sem da je pol-pol Ja kaj pol kojn in pol pisda? Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 17. december, 2013 Prijavi Napisano 17. december, 2013 Pol fantek in pol pun?ka, da potem ne ve na kateri wc naj gre? Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Quercus Napisano 17. december, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. december, 2013 Ja kaj pol kojn in pol pisda? Kako si pa to ugotovil ? Pol fantek in pol pun?ka, da potem ne ve na kateri wc naj gre? Kako si pa ti to ugotovil ? pol lezba in pol peder :ne vem: BSX ja. Tipi?no italjansko.Fotr je bosanc, mt italjanka, ?ivijo pa na na?ih tleh.
Priporočeno sporočilo