samSimon Napisano četrtek ob 13:15 Prijavi Napisano četrtek ob 13:15 A ima še kdo situacijo z google domačo stranjo, da je ozadje naenkrat črno? Pred kakim tednom mi je tole nardil, pa je naslednji dan izginilo, zdej je spet tuki in očitno ostaja. Pregledal sem vse nastavitve, nimam nobene temne teme vklopljene nikjer. Mal hecno, da tega problema ni, če se odjavim iz gmaila. Potem je normalno belo ozadje, čim se vpišem v gmail pa google domača stran postane črna. Problem je prisoten na dveh različnih računalnikih in browserjih. null Citiraj
Tilen5 Napisano četrtek ob 13:17 Prijavi Napisano četrtek ob 13:17 Ja neki ai test od googla zbuga vse..lahko počistiš cookies in cache, pride k sebi ampak čez čas zjebe spet. 1 Citiraj
samSimon Napisano četrtek ob 13:44 Prijavi Napisano četrtek ob 13:44 to mi ni pomagal niti zadnjič, niti zdaj 🙄 Citiraj
Tilen5 Napisano četrtek ob 13:46 Prijavi Napisano četrtek ob 13:46 (urejeno) Meni se je danes an šihtu in doma pokazalo, an shitu sem počistil slednje in je bilo ok kake 30min 🤣 Drugače dej log off iz google računa boš vidu kako hitro se popravi hehe Popravljeno četrtek ob 13:48 od Tilen5 Citiraj
samSimon Napisano četrtek ob 13:59 Prijavi Napisano četrtek ob 13:59 Ja meni niti na chrome niti na firefox ne dela nikakor. Ja, če se iz gmaila odjavim, potem je ok. Ne vem kako je lahko to kokrkol z gmailom povezano, ampak tut v tistih nastavitvah ni rešitve. Citiraj
Tilen5 Napisano četrtek ob 16:43 Prijavi Napisano četrtek ob 16:43 Nima pojma kaj čarajo pri google ,.glede na gmoto pritožb od uporabnikov bodo mogli fixat Citiraj
Scr3am Napisano četrtek ob 18:47 Prijavi Napisano četrtek ob 18:47 Jest sem ze pred casom sel na brave, ker ga prevec serjejo. 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 06:06 Prijavi Napisano včeraj ob 06:06 pred 11 urami je Scr3am napisal: Jest sem ze pred casom sel na brave, ker ga prevec serjejo. V čem pa je največja razlika? 🤔 Citiraj
Tilen5 Napisano včeraj ob 06:32 Prijavi Napisano včeraj ob 06:32 (urejeno) pred 27 minutami je Bini napisal: V čem pa je največja razlika? 🤔 Podoben kot firefox, lepše in hitreje dela kot garbage Chrome, nimaš reklam nikjer večinoma že poblokirano s strani Brave brskalnika, nima nepotrebnih stvari. Ma neke minuse, ki so za vsakodnevno uporabo zanemarljivi. Ampak brskalnik nima veze, kaj na google počnejo. Popravljeno včeraj ob 06:35 od Tilen5 1 Citiraj
Scr3am Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 6 urami je Tilen5 napisal: Podoben kot firefox, lepše in hitreje dela kot garbage Chrome, nimaš reklam nikjer večinoma že poblokirano s strani Brave brskalnika, nima nepotrebnih stvari. Ma neke minuse, ki so za vsakodnevno uporabo zanemarljivi. Ampak brskalnik nima veze, kaj na google počnejo. Točno tako. Najbolj so mi šle pa na organ reklame na youtubu. Ni hujše reklame, kot reklama k ti jo vsilijo sredi predvajane glasbe in to reklama dolga več minut... 1 Citiraj
godlike Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Jaz imam v Firefoxu nameščen uBlock. Niti ene reklame na YouTube-u. Obstaja za vse brskalnike. 3 Citiraj
Scr3am Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami pred 36 minutami je godlike napisal: Jaz imam v Firefoxu nameščen uBlock. Niti ene reklame na YouTube-u. Obstaja za vse brskalnike. Vem. Brave brskalnik ima pa to ze v samem brskalniku serijsko in velja za vse strani. Citiraj
Boss Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami Pa sej se brskalnik ne motijo med seboj. Zakaj ne bi imeli več nameščenih vzporedno. Večino imam najraje Firefox seveda z addblockerjem. Poleg Firefoxa pa seveda tudi Brave po moje že kake 4 leta. 1 Citiraj
skritikrt Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 12 urami je godlike napisal: Prepovedan na šihtu 😉 Fajn šihte imate😃👍😉 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 10 urami je Boss napisal: Pa sej se brskalnik ne motijo med seboj. Zakaj ne bi imeli več nameščenih vzporedno. Večino imam najraje Firefox seveda z addblockerjem. Poleg Firefoxa pa seveda tudi Brave po moje že kake 4 leta. Da ne boš k moja sodelavka k ma 4 browserje pa vse istočasno odprte pa v vsakem po 4-5 različnih zavihtkov. 🤣🤣 Nevem kako se kaj znajde. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.