Boss Napisano 8. maj, 2024 Prijavi Napisano 8. maj, 2024 Čak a ti rabiš žarnice al ohišja/stekla za lučke? 1 Citiraj
godlike Napisano 8. maj, 2024 Prijavi Napisano 8. maj, 2024 Kaj mu bojo žarnice, če je vse zoksidiralo. Cele luči rabi. 1 Citiraj
Bini Napisano 8. maj, 2024 Prijavi Napisano 8. maj, 2024 (urejeno) Kitajci na netu imajo....😉 Popravljeno 8. maj, 2024 od Bini 1 Citiraj
Slivka Napisano 8. maj, 2024 Prijavi Napisano 8. maj, 2024 Bemti tamestne! Pridem v kmetijsko v Tmin in mi da na izbiro: ene z ledicam, z žarnicam pa dve velikosti. No, tavečje z žarnicami so bile prave in za 6,40€ sem dobil obe, ki sem ju rabil. Le iz mesta, kot je Nova Gorica sem se moral zapeljat 40 km na podeželje, do Tolmina. Zdaj so že zmontirane in delajo. Direkt proizvajalec prikolice je iz Novega Mesta in bi me poštnina prišla več kot lučki... 4 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.