Skoči na vsebino

Ali se to res dogaja v tej kokoški?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja ne moreš verjeti, če bo šlo tako naprej varnost in javne dobrine več ne bodo samoumevne. Problemi v zdravstvu, policiji, zaporih, šolah, politika pa še kar ignorira težave, ki bodo vplivale na kakovost bivanja vsakega izmed nas.

Napisano

Sem moral najprej datum preverit, da ne gre za prvoaprilsko šalo, a žal temu ni tako 😕

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 7 mesecev kasneje...
Napisano
WWW.24UR.COM

Na družbenih omrežjih se širi posnetek fizičnega obračuna in streljanja v Ljubljani. Gre za sobotni incident v Šiški, ki se je začel v gostinskem...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 meseca kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
Napisano

Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl...

Naša nona je dobila napotnico za ultrazvok srca. Pokliče v bolnico in ji razložijo, da ima dve možnosti:

- na zdravstveno kartico pride na vrsto aprila 2026

- na 110€ je na vrsti jutri ob 9:45

Zakaj ne more biti jutri na vrsti z zdravstveno kartico? Ker termin očitno je prost...

• Všeč 1
  • Začuden 1
  • Žalosten 1
  • Jezen 1

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Zdravstvene zavarovalnice imajo ta odgovor. Nekako je za eno leto vnaprej določeno koliko pregledov je plačanih, potem pa keš, ker od zavarovalnic ni več denarja za to leto. Zakaj pa to pustimo, je pa drugo vprašanje.

Napisano

Si predstavljaš, da bi ti to rekla avto zavarovalnica. Plačilo popravila avta vam bomo plačali Februarja 2027. Vsa zavarovanja smo namreč že pokurili, zdaj mora pa še za dobiček ostat.

33112_1.png

Napisano

Kakor so si naštimali oz. smo jim pustili. Svinje je od korita težko pregnati.

• 4 tedne kasneje...
Napisano

?zmeden?

WWW.ZURNAL24.SI

Zaradi selitve se mu je podražilo avtomobilsko zavarovanje. Kako to pojasnjuje zavarovalnica?

Do kam bo šel pohlep?

Me zanima, kako bi ljudje pogledali, če bi jaz rekel: "Kilo puranjega mesa je po 8€, razen za tiste iz Ljubljane je po 12€, ker je to mesto bolj rizično..."

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

?zmeden?

WWW.ZURNAL24.SI

Zaradi selitve se mu je podražilo avtomobilsko zavarovanje. Kako to pojasnjuje zavarovalnica?

Do kam bo šel pohlep?

Me zanima, kako bi ljudje pogledali, če bi jaz rekel: "Kilo puranjega mesa je po 8€, razen za tiste iz Ljubljane je po 12€, ker je to mesto bolj rizično..."

To je normalno. Ni enako, če se voziš med divjaki v kaki Ljubljani ali pa v kaki vasi, kjer gredo vsi trije avti iz te vasi dvakrat na dan mimo. 

Saj tudi za hiše in za stanovanja ni povsod zavarovanje enako drago. Če si na potresnem območju, boš plačal več. 

Enako velja za poplave. 

Napisano

Zdej, ko sem se vozil po Tirani, se mi zdi, da je Ljubljana še nekako umirjena s prometom :D 

Podpis.png

Napisano

To NI normalno... Kdo pa pravi, da nekdo, ki stanuje na podezelju, ni z avtom vsakodnevno v mestu, kjer je visji riziko? Da se premija obracuna na podlagi naslova bivanja, po moje ni normalno ... 

Zavarovanje hise ali stanovanja je drugo... ker ta je ponavadi stalno na isti lokaciji :) ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 2 minutama je Jest napisal:

To NI normalno... Kdo pa pravi, da nekdo, ki stanuje na podezelju, ni z avtom vsakodnevno v mestu, kjer je visji riziko? Da se premija obracuna na podlagi naslova bivanja, po moje ni normalno ... 

Lahko so tudi tisti na vasi večj risk, ker manjkrat vozijo kot tisti v mestu, ki večkrat :)

Podpis.png

Napisano

Leta nazaj sem ze omenil da je zavarovanje iste zavarovalnice drazje v LJ kot v Kranju

pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Lahko so tudi tisti na vasi večj risk, ker manjkrat vozijo kot tisti v mestu, ki večkrat :)

Na vas te lahko vsak dan podrajsa traktor al pa nabije nutrija....vsaj na moji poti do doma🤣

Definitivno je pa avto v LJ bolj ranljiv na parkplacih kot v kaki Ivančni....ne rabi se premikati, da ga pobunkajo, vlomijo....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
Pred eno uro je jures napisal:

Leta nazaj sem ze omenil da je zavarovanje iste zavarovalnice drazje v LJ kot v Kranju

Na vas te lahko vsak dan podrajsa traktor al pa nabije nutrija....vsaj na moji poti do doma🤣

Definitivno je pa avto v LJ bolj ranljiv na parkplacih kot v kaki Ivančni....ne rabi se premikati, da ga pobunkajo, vlomijo....

Ne verjamem da je v deželi cvička varneje. 

• Všeč 1
  • Haha 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 6 urami je Jest napisal:

Zavarovanje hise ali stanovanja je drugo... ker ta je ponavadi stalno na isti lokaciji :) ... 

Tako pač je. Vzemi ali pusti. 😉

Napisano

Kdo pa še zavaruje pri Generaliju? Te so max fuknjeni.

33112_1.png

Napisano
pred 42 minutami je Boss napisal:

Kdo pa še zavaruje pri Generaliju? Te so max fuknjeni.

Takoj za Triglavom, vsi. In da ne bo pomote, to imajo vse zavarovalnice vključeno, samo tega nihče ne ve. 

Razen mene. 😊 Prav tako imaš dražje zavarovanje za rizične voznike, pa za rizične znamke vozil (katere imajo največ nesreč in jih največ ukradejo) itd, itd... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Drugač pa ja... sprobal en lep kos kolesarske poti Alpe-Adrija od Pontebe do zaselka Carnia. Sem mislil it vsaj do Gemone ali celo do Udin, ampak sem misel opustil, ker me je najprej v Carnii ena Italijanka skoraj zbila, ker je iz dovoza kar prletela meni v bok. Če rečem, da je šlo za las ne bom velik pretiraval. Mi adrenalin še ni dokonca padel pa bi moral nekaj kilometrov prepeljati po regionalki. Po par 100m je prletel mim mene šleper in pizdun lahovski je zatrobil, ko je bil vzporedno z mano, da sem instinktivno trznil in skoraj v odbojno ograjo priletel. Po moje se je strašansko zabaval in krohotal tam v 1. nadstropju za volanom in si mislil glej ga bebca na kolesu. Sem nato samo obrnil in lepo šel nazaj, ker kaj takega pa še ne.   Če to odmislim, je pa to ena najlepših kolesarskih poti. Ogromno tunelov, mostov, sploh pa prelepa pokrajna. V glavnem, kdor še ni šel, se splača it pogledat. Je nezahtevna, čeprav 35km skos v 1% klanec za nazaj je malo naugodno, ker tako dolgo vzpenjanje pobira več moči kot pa en krajši trikilometrski klanec pa da se takrat dvigneš za teh 350m.    Je družinska zadeva primerna praktično za vse vrste koles. Edino fajn je če nimate prevelikega strahu pred višino oziroma, če ne gledate dol z mostov. Namreč vsi mostovi imajo samo rešetke za poden in če pogledaš dol vidiš 40-50m globoko direkt pod tvojimi gumami. Zna bit mal tricky.
    • Prebral više puta.    Priznam, moja krivda ker nisem vedel da obstaja limit nad katerim prijava z majlom ne velja. Še vedno ne vem, pri katerem znesku je zadosti prijava z mailom in od kod naprej se moraš prijavljat z uporabniškim imenom.      A kaj so rekli na kontaktnem centru. Avtomatski odzivniki so ful družabna bitja. Ene tri nivoje sem skoz dal. Na vsakem nivoju se pomakneš naprej na naslednjega tako, da na številčnici izbereš eno cifro od naštetih možnosti. Čeprav so bile računalniške igrice v mojih mladih časih sila preproste, sem bil uspešen in na 3. nivoju so mi potem ponudili virtualnega pomočnika. Bolje išta nego ništa in ga izbral. Potem so rekli da dobim na sms povezavo. Potem sem šel na to povezavo. Potem so zahtevali da na telefonu omogočim nevemkaj enkup možnosti. In v tistem trenutku je čisto malo manjkalo da telefon ni poletel v steno.   Eto, to so mi rekli na kontaktnem centru.     
    • Škoda. Pri molu ne točim sploh. 
    • Takoj za Triglavom, vsi. In da ne bo pomote, to imajo vse zavarovalnice vključeno, samo tega nihče ne ve.  Razen mene. 😊 Prav tako imaš dražje zavarovanje za rizične voznike, pa za rizične znamke vozil (katere imajo največ nesreč in jih največ ukradejo) itd, itd... 
    • Aja, @Alex, dej prever tvoje obroče na kolesu, čist možno, da maš moje, ker mam jaz kot kaže tvoje.    p.s. jebemti Juresa sem izvedel in je slika naokol obrnjena.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.