Maš na ZS. Meni je sicer ojačevalec prav crknil in je v zvočnikih pokalo. Bojda so se pregrevali in on je to potem ob popravilu še nekako predelal/izboljšal z zračenjem. Pri tebi gre za drugačen problem, bo verjetno tudi bistveno ceneje, predvsem pa bolj splošno popravilo, ki bi ga verjetno obvladal vsak električar.
Aha, sem zasledil enega iz Slovenije na ebay-u da popravlja te ojačevalce. Mogoče gre pa za istega človeka. Ja napiši mi v ZS, da ga povprašam, če se še ukvarja s tem.
Pa še 45.000 za kombi pa ... ... Daj vprašaj umetno inteligenco, koliko pride pa "predelava" v delavnico - vse tiste omare in predalniki in pult. Pa ta Transporter je povišan, ki ga v originalu ne dobiš, je tudi predelava.
Mislim, po koliko mora biti ura majstra, da si lahko privošči orodje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.