Sem le prilimal,ker so desni,in se vidi v peispevku,da so jedli slovensko tradicionalno mesno hrano....
Za kaj se ti pa fuzla pa nebi vedel...sem le opazil,da narobe sklepaš,pa sem te "popravil"...sklepanje mislim...pri fuzlanju pa ti na žalost ne morem pomagati...žal.
Ej,oprosti,a tebi se že "fuzla"...
Poglej npr.:
Nova Slovenija (NSi) (@novaslovenija) • Instagram reel
WWW.INSTAGRAM.COM
67 likes, 0 comments - novaslovenija on June 15, 2026: "Sončen dan, sončni ljudje ☀️ Dogodki, kakršen...
Veganske hrane tam sigurno ni bilo...takšne "pomije" jedo kvečemu tisti,ki sestavljajo in posiljujejo narod z smernicami za prehrano naše mladine..."nutrija" in ostala zlagana zalega...torej tvoja trditev ne štima ne spredaj in ne zadaj.
Sicer pa...kdor si je to kuženje z klopi izmislil,najbrž misli,da klopi ugriznejo le človeka...kaj tako neumnega pa še ne😂🤣...kaj pa ostale mesojede živali...a naj poginejo zaradi alergije na meso...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.