ppresing Napisano 2. junij, 2015 Prijavi Napisano 2. junij, 2015 No, ker ?e nobeden ni za?el, pa dajmo... ?e nekaj dni pa, bo tudi uradno pri nas. Vtisi, mnenja, kritike...Nekaj prvih novinarskih komentarjev.http://www.zurnal24.si/mazda-cx3-krizanec-clanek-250955http://www.siol.net/avtomoto/testi/avtomobili/2015/05/pv_mazda_cx3.aspxhttp://avto.finance.si/8823013/Lakoto-Slovencev-bo-dobro-te?ila 1 Citiraj
Boškobuha Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 Danes vozu.. Odli?na, full lepa, sam premajhna.. Citiraj
damci Napisano 5. junij, 2015 Prijavi Napisano 5. junij, 2015 temelji na Mazdi 2, torej ni mo?no pri?akovati nevem kak?ne velikosti 1 Citiraj
hifrik Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Pozdrav, od ?etrtka lastnik bele cx3-ke G120 Challenge Ker sem ?e prej vozil Japonca (honda jazz) sem nekako pri?akoval nekaj takega,se pravi zanesljivost, kvaliteto izdelave...Mazda je presegla vsa pri?akovanja, ful zadovoljen. Edino malo me je motilvonj po vro?i plastiki iz motorja na za?etku ... ampak se po?asi "razblinja"in pa menjalnik (3-4 prestava) ?e nekoliko "trd". Poraba po pri?akovanjih,po AC 130-150kmh 6,8ltr/100km.A je kdo ?e vgrajeval zadnjo kamero? Kot je to delal robertos664 na mazdi3v temi "nova mazda 3"? lps 3 Citiraj
mazdaman Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Pozdrav, od ?etrtka lastnik bele cx3-ke G120 Challenge Ker sem ?e prej vozil Japonca (honda jazz) sem nekako pri?akoval nekaj takega,se pravi zanesljivost, kvaliteto izdelave...Mazda je presegla vsa pri?akovanja, ful zadovoljen. Edino malo me je motilvonj po vro?i plastiki iz motorja na za?etku ... ampak se po?asi "razblinja"in pa menjalnik (3-4 prestava) ?e nekoliko "trd". Poraba po pri?akovanjih,po AC 130-150kmh 6,8ltr/100km.A je kdo ?e vgrajeval zadnjo kamero? Kot je to delal robertos664 na mazdi3v temi "nova mazda 3"? lpsDaj jo predstavi v svoji temi in to z slikami 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Gelipter Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Ej...dobrodo?el med Mazda?i..naj ti dobro slu?i..Cx3..pa fotke ,da vidimo kako...lp Citiraj
Shrek Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Bravo. ?estitke za pameten nakup pa veliko varnih kilometrov ?elim... Citiraj
AmpeR Napisano 4. avgust, 2015 Prijavi Napisano 4. avgust, 2015 Sre?no! Podobno je bilo pri meni. Ko sem ?tartal iz salona je po kilometru vo?nje za?elo smrdet in se kadit izpod havbe. Kli?em v salon pa mi pravijo, da je to od za??ite oz neke konzervacije (premaz). In potem je bilo vse ok... Citiraj
hifrik Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 Sre?no! Podobno je bilo pri meni. Ko sem ?tartal iz salona je po kilometru vo?nje za?elo smrdet in se kadit izpod havbe. Kli?em v salon pa mi pravijo, da je to od za??ite oz neke konzervacije (premaz). In potem je bilo vse ok...Ja, ja to?no tako ... smrdelo kot da avto gori. Kaj pa kaj menjalnik, se ti je ?e "ulaufal" ali ?e opa?a? kako zatikanje?Slike bodo, ja...?e ne prej ?ez vikend. Citiraj
robertos664 Napisano 5. avgust, 2015 Prijavi Napisano 5. avgust, 2015 Meni je tudi malo smrdelo od za?etka, pa menjalnik se mi je ful zatikal. Zdaj je vse super. Menjalnik gre kot po maslu.. Citiraj
Carr Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Pozdrav, od ?etrtka lastnik bele cx3-ke G120 Challenge Ker sem ?e prej vozil Japonca (honda jazz) sem nekako pri?akoval nekaj takega,se pravi zanesljivost, kvaliteto izdelave...Mazda je presegla vsa pri?akovanja, ful zadovoljen. Edino malo me je motilvonj po vro?i plastiki iz motorja na za?etku ... ampak se po?asi "razblinja"in pa menjalnik (3-4 prestava) ?e nekoliko "trd". Poraba po pri?akovanjih,po AC 130-150kmh 6,8ltr/100km.A je kdo ?e vgrajeval zadnjo kamero? Kot je to delal robertos664 na mazdi3v temi "nova mazda 3"? lps?estitam za nakup.Tale vonj po plastiki izpod havbe pri ?isto novem poznam iz dosedanjih treh mojih novih Mazd, ampak ?ez kak?en mesec tega ni ve?. Tudi menjalnik se ute?e, tko da brez skrbi. Je pa CX3 res "fukisch"... Citiraj Nikad ne veruj ?eni, koja la?e. Bog daj neumnim pamet, nam pa denar...
dpicul Napisano 7. avgust, 2015 Prijavi Napisano 7. avgust, 2015 Ho?e? re?t da ?enske padanjo nanj ? Citiraj
hifrik Napisano 27. avgust, 2015 Prijavi Napisano 27. avgust, 2015 Po 2500 km podajam nekaj opa?anj:menjalnik se je ulaufal, ni? ve? zatikanja, smradu izpoda haube ni ve?,motor posko?en, pro?en, pospe?ki zadovoljivi (?eprav bi bolje pasal 150KM motor),poraba 6,8 ltr/100km (ve?inoma mestna vo?nja). Vzmetenje zelo uravnote?eno, nobenega nagibanja na ovinkih.Vozne lastnosti skratka odli?ne.Je pa nekaj "?lamparije", ki je pri prej?nji Hondi nisem ugotovil:razmak med odbija?em (lu?jo) in haubo na desni strani ?ir?i kot na levi strani ( ),plastika v notranjosti (obloge) zelo mehka, tudi zunanja plastika (odbija?i) zelo upogljiva.Zdaj... ali je to kao varovanje nevem?ega ali pa? "?paranje" na materialu ??V desnem kotu se je pojavil "?ri?ek", nekje okrog zra?nika ali zvo?nika.lp Citiraj
mazdaman Napisano 27. avgust, 2015 Prijavi Napisano 27. avgust, 2015 Reklamacija, zra?nosti in ?ri?kov. Mehkoba pa se imenuje premium izdelava Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Civic Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 No tako: naro?ilo oddano: Cx-3 G120 z opremo Revolution (bela biserna) + sredinski naslon + vle?na kjuka (za nosilec koles) - dobava v marcu 2016. Tako da bo treba po novem letu ?e Civica spravit v promet ... Ko sem ravno omenil Hondo: malo sva ?akala ?e na predstavitev novega HR-V - ja pri Hondi in razen ve?je prostornosti (vsaj zadaj in v prtla?niku) proti Mazdi se mi zdi, da je povsod Mazda malo pred Hondo: oblika itaq, pa bencinski motor v Hondi (1.5) je slabotnega navora, diesel (1.6) bi bil edina logi?na izbira, ampak je potem z neko srednjo opremo (pred)draga ... malo me moti tudi dejstvo, da je HR-V Made in mehika. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 Mazda bo dostojno nasledila Sivika, o tem sem preprican! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. november, 2015 Prijavi Napisano 26. november, 2015 No tako: naro?ilo oddano: Cx-3 G120 z opremo Revolution (bela biserna) + sredinski naslon + vle?na kjuka (za nosilec koles) - dobava v marcu 2016. Tako da bo treba po novem letu ?e Civica spravit v promet ... Ko sem ravno omenil Hondo: malo sva ?akala ?e na predstavitev novega HR-V - ja pri Hondi in razen ve?je prostornosti (vsaj zadaj in v prtla?niku) proti Mazdi se mi zdi, da je povsod Mazda malo pred Hondo: oblika itaq, pa bencinski motor v Hondi (1.5) je slabotnega navora, diesel (1.6) bi bil edina logi?na izbira, ampak je potem z neko srednjo opremo (pred)draga ... malo me moti tudi dejstvo, da je HR-V Made in mehika.Daj kej vec podatkov o civicu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Civic Napisano 27. november, 2015 Prijavi Napisano 27. november, 2015 Daj kej vec podatkov o civicu Ima? ZS. Citiraj
Civic Napisano 27. november, 2015 Prijavi Napisano 27. november, 2015 ... a podatkov: moja Yamaha FZ 8 Fazer, 106 KM, (2012, cca 35000 km), njena xj 6, 78 KM, (2011, cca 44000 km) ... se opravi?ujem, ker je malo off ... vem da je tema o motorinih drugje. 1 Citiraj
mazdaalen Napisano 9. december, 2015 Prijavi Napisano 9. december, 2015 tudi jaz sem lastnik nove cx-3 dizel 105 KM ima 2000 prevo?enih kilometrov, avto ima zelo dober navor 270 Nm ?e pri nizkih vrtljajih ima attraction opremo 2 Citiraj
Markohamrus Napisano 20. december, 2015 Prijavi Napisano 20. december, 2015 Lepo pozdravljeni. Tudi jaz sem narocil mazdo cx-3 G120 z revolution opremo in soul red barvo. Bom pa moral pocakat do aprila 2 Citiraj
Civic Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Ja saj bo hitro minilo ... je pa res to ?ele drugo leto ... k na?i hi?i pride en mesec bolj zgodaj. 1 Citiraj
Markohamrus Napisano 22. december, 2015 Prijavi Napisano 22. december, 2015 Ja upam, da res hitro mine. Sem ze malo nevcakan bom pa z veseljem malo prebrskal forum in izvedel kaj novega o mazdi Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.