Skoči na vsebino

Z aplikacijo Triglav Drajv do popustov pri zavarovanju

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Izklopi? kar ne rabi?(prenos podatkov) pa n gre n? nikamor, pa je vse ok.

Samo potem tudi apliakcija ne deluje... ker ob vsakem zagonu preveri za posodobitve ... pa tudi po koncu voznje rezultat shrani na streznik ... 

IMG_7332-20151112-115647.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

?e to ni en navaden nateg, dobesedno HO?EJO da smo 25 ur na dan onlajn in na FB , ?e nima? FB ra?una uradno NE obstaja? in ne more? sodelovat v dolo?enih igrah(kino karte,....), FUCK OFF, JEBITE SE !

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Zakaj naj se mi jebemo... jaz nimam ni? s tem, razen, da mam na FB-ju odprt profil.

33112_1.png

Napisano

drajv need access to:

identity

sms

phone

photos/media/files

microphone

wifi connection information

device id and call information

pa za to dobimo 25% in mogoce se vinjeto...hvala lepa za tako aplikacijo

Kok je fajn ko lahko za vsako aplikacijo dovoli? katera dovoljenja ji da? in katera ne, tako ji dovoli? lelokacijo wifi in je :)

Napisano

To dr?i ampak v androidu lahko po tem ko namesti? aplikacijo ji dolo?ene zadeve in dovoljenja izklopi?, recimo aplikaciji ki nima kaj za ?arit po imeniku, klicih, sms to onemogo?i?, sicer ?e vedno verjetno marikaj dobi in po?lje ampak manj kot pa ?e tega ne izklopi?.

Napisano

To dr?i ampak v androidu lahko po tem ko namesti? aplikacijo ji dolo?ene zadeve in dovoljenja izklopi?, recimo aplikaciji ki nima kaj za ?arit po imeniku, klicih, sms to onemogo?i?, sicer ?e vedno verjetno marikaj dobi in po?lje ampak manj kot pa ?e tega ne izklopi?.

KJE PA TO IZKLOPI??

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ko gre? na vse aplikacije, izbere? aplikacijo in potem ima? dovoljenja, ki jih potem lahko odstrani?

http://cdn.androidadvices.com/wp-content/uploads/2015/10/Android-6.0.jpg sicer navadno zajamra da lahko da ne bo delala pravilno ampak meni ?e vse ki sem jim kaj izklopil delujejo BP, snapchat recimo pri meni nima dovoljenja za lokacijo, sMS in telefon, ker tega ne potrebuje, pa ?e marsikatera aplikacija ima izklopljene zadeve, ki jih po mojem ne potrebuje.

Deluje pa to ?ele na Androidu 6.0

• 3 tedne kasneje...
Napisano

Sem ze izpolnil pogoje za zrebanje za vinjeto... Sedaj pa rabim samo se malo srece pri zrebu... :D

post-10-0-36245800-1449315440_thumb.jpeg

lp

Thomas

image.png

• 5 tednov kasneje...
Napisano

Vceraj sem izkoristil 11% popusta ... In velja na kompletno premijo (obvezno + kasko)...

Zal pa nisem bil izzreban za vinjeto v decembrskem izzivu... Se ena sansa je v januarskem, kjer podeljujejo se dodatnih 100 vinjet ... ;)

lp

Thomas

image.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Yessss... izzreban sem bil za eno vinjeto ...  :jupiii:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Uauuuu super ?estitke...lp

Napisano

Koncno en. Bravo

Lahko potrdim, da ni bila "kuhna" ...  :jupiii:

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ampak nabavu si jih pa ze, ali ne?

Zase sem jo ravno pred pol ure nabavil (mi sluzba casti)... tamaumu sem jo jest castil za na tvojo bivso petko (je bil nek bon za 20? popusta pri podaljsanju zavarovanja pri Triglavu za Mazdo)... tole bo pa dobila tamala na Mercedesa ... :) 

lp

Thomas

image.png

• 9 mesecev kasneje...
Napisano

OK, da "obudim" temo. Sem jo za?etek septembra nalo?il, na za?etku malo pogosteje laufal, potem redkeje ampak prilezel do 5%, zdaj bo ?lo pa po 1% dol. In sem presene?en, da bo kar ?lo, ni tako zagamano kot sem mislil. 

Napisano

OK, da "obudim" temo. Sem jo za?etek septembra nalo?il, na za?etku malo pogosteje laufal, potem redkeje ampak prilezel do 5%, zdaj bo ?lo pa po 1% dol. In sem presene?en, da bo kar ?lo, ni tako zagamano kot sem mislil. 

Jaz sem nabral ze 25% popusta, ki jih bom koristil v zacetku januarja ob registraciji sestice... Sem pa sedaj ze zacel z novo rundo in sem ze na 8% :) ... Letos januarja sem ze izkoristil 11% popusta pri kompletnem zavarovanju (redno + kasko) za sestico in lani julija 5% pri registraciji drugega avta (obvezno zavarovanje)...  

lp

Thomas

image.png

Napisano

verjetno marko zrihta cenej kot vse te aplikacije al ne?

Popust lahko koristis verjetno tudi, ce pri Marku sklenes... seveda pri Triglavu ... :) ... 

lp

Thomas

image.png

• 2 tedna kasneje...
  • 2 leti kasneje...
Napisano

Drajv z novim letom spreminja pogoje... tako bo treba od 1.1.2019 dalje namesto dosedanjih vsaj 200 km mesecno prevoziti vsaj 400 km mesecno za dva procenta popusta...  

Vsi novi pogoji so zapisani tukaj >> https://gpw.eglasnik.si/f/a6vH45270/drajv-december2018.html 

lp

Thomas

image.png

Napisano

200 km za 1% in 400 km za 2%

Res je... sem porpavil v svojem sporocilu :) 

lp

Thomas

image.png

Napisano

Plus:

• po novem se bo DRAJV popust upo?teval pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti, zavarovanju voznika in zavarovanju avtomobilskega kaska. Ostale zavarovalne vrste niso tako tesno povezane z na?inom vo?nje, zato zanje DRAJV popust ni ve? predviden. Vsem uporabnikom, ki so za?eli z zbiranjem popusta za pridobitev kode za popust ?e v letu 2018, po sedaj veljavnih pogojih, bomo seveda priznali DRAJV popust na vsa avtomobilska zavarovanja;

Ne vem ali je bilo ?e sedaj tako??

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.