Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pred 15 leti ko smo se vselili sem kupil 2x vivax. Do danes dela bp. Vmes za letni vrt sem kupil na bolhi rabljeno pocvikano zunanjo in drugo pocvikano notranjo no name. S pravo montazo in plinom dela ze 6 let. Letos smo pa podstreho koncno spremenili v pisarno in podobno (ker sta ista mulca sedaj 16 in 19 ) Dal sem hisense. Dela....bil je priporocen. Ne glej znamke, glej kvalitetno montazo! Kontrolni del je na vecini klim enak, celo frekvenca je enaka med firmami za daljince. Klima je res enostaven izdelek a odvisen od montaze. Nekje malo zvito, nepravilen naklon, neprimerna visinska razlika enot, presvoh strom kabel do enot....marsikaj... ter seveda izgube (izolacija, okna....) To glej, ne znamko.... Pred 15 leti ko smo se vselili sem kupil 2x vivax. Do danes dela bp. Vmes za letni vrt sem kupil na bolhi rabljeno pocvikano zunanjo in drugo pocvikano notranjo no name. S pravo montazo in plinom dela ze 6 let. Letos smo pa podstreho koncno spremenili v pisarno in podobno (ker sta ista mulca sedaj 16 in 19 ) Dal sem hisense. Dela....bil je priporocen. Ne glej znamke, glej kvalitetno montazo! Kontrolni del je na vecini klim enak, celo frekvenca je enaka med firmami za daljince. Klima je res enostaven izdelek a odvisen od montaze. Nekje malo zvito, nepravilen naklon, neprimerna visinska razlika enot, presvoh strom kabel do enot....marsikaj... ter seveda izgube (izolacija, okna....) To glej, ne znamko.... Pred 15 leti ko smo se vselili sem kupil 2x vivax. Do danes dela bp. Vmes za letni vrt sem kupil na bolhi rabljeno pocvikano zunanjo in drugo pocvikano notranjo no name. S pravo montazo in plinom dela ze 6 let. Letos smo pa podstreho koncno spremenili v pisarno in podobno (ker sta ista mulca sedaj 16 in 19 ) Dal sem hisense. Dela....bil je priporocen. Ne glej znamke, glej kvalitetno montazo! Kontrolni del je na vecini klim enak, celo frekvenca je enaka med firmami za daljince. Klima je res enostaven izdelek a odvisen od montaze. Nekje malo zvito, nepravilen naklon, neprimerna visinska razlika enot, presvoh strom kabel do enot....marsikaj... ter seveda izgube (izolacija, okna....) To glej, ne znamko.... Pred 15 leti ko smo se vselili sem kupil 2x vivax. Do danes dela bp. Vmes za letni vrt sem kupil na bolhi rabljeno pocvikano zunanjo in drugo pocvikano notranjo no name. S pravo montazo in plinom dela ze 6 let. Letos smo pa podstreho koncno spremenili v pisarno in podobno (ker sta ista mulca sedaj 16 in 19 ) Dal sem hisense. Dela....bil je priporocen. Ne glej znamke, glej kvalitetno montazo! Kontrolni del je na vecini klim enak, celo frekvenca je enaka med firmami za daljince. Klima je res enostaven izdelek a odvisen od montaze. Nekje malo zvito, nepravilen naklon, neprimerna visinska razlika enot, presvoh strom kabel do enot....marsikaj... ter seveda izgube (izolacija, okna....) To glej, ne znamko....
-
Prid k nam, kjer so rovke :). Utp kabel med zunanjo in notranjo toplotno majo najraje.
-
Evo, tudi jaz sem na Krku, moja poraba (od Tržiča in potem nekaj vožnje po otoku, cca 130 po avtocesti) z X motorjem in avtomatskim menjalnikom je po bc enaka, dejansko pa slabe pol litra večja (bc malo laže)
-
A iz estetskega vidika vam je pa vseeno kolk kompresorjev vam z bajte visi?
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.