Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
kar vijolčen ratam ko slišim te navijaške z ene in druge...sploh ko se državno politično obračunavanje seli na lokalno raven...in potem prideš ko situacij, da človek glasuje proti, čeprav je sam moledoval za ureditev pločnika in ceste, da bodo njegovi otroc lahko hodil normalno v šolo.
-
Zakaj sem izčrpan od dela? Že leta me daje utrujenost od dela, pa sem vedno krivil pomanjkanje vitaminov, pomanjkanje železa v krvi itd. Dokler nisem odkril vzroka. V Sloveniji je 1.964.036 ljudi. Od tega je 485.895 upokojencev. Tako da dela le se 1.478.141 ljudi. Od tega je 477.716 mladoletnih oz. šolajočih in trije, ki že od leta 50 delajo doktorat, tako da za delo ostane le še 1.000.425 ljudi. Od teh ljudi jih je cca 81.246 zaposlenih v vojski, policiji, 76.372 jih dela v vladnih organizacijah, tako da ostane le se 842.807 za delo. Pa jih od tega polovica dela po občinah in upravnih enotah in jih ostane štiristo enaindvajset tisoč štiristo trije ljudje za delo. 1275 ljudi je zaprtih, tako da ostane 420.128 ljudi za delo. 420.126 ljudi je po bolnicah, pri zdravniku ali pa na bolniški, tako da za delo ostaneta le dva. Ti in jaz... Pa še ti samo forum bereš...
-
Ja, se strinjam ... in obratno. Na eni strani "nepristranski" do levih vlad prizanesljivi biciklisti, sindikati, nekatere nevladne organizacije (Nika), na drugi strani "nepristranska" do desnih vlad prizanesljiva združenja kmetov, obrtnikov, gospodarstvenikov, nevladne organizacije (Primc). Politika se je s svojimi interesi zažrla v vse pore družbe.
-
Od Mazda-si.net · Napisano
Mazda Production and Sales Results for July 2026Preberi celoten članek -
Dva šejka se pogovarjata. - "Obožujem športni tip ženske." - "Jaz tudi. Včeraj sem oženil celotno rokometno reprezentanco..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.