Skoči na vsebino

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

lah se enkat na pija?i dobiva lojz ?e ho?e?

to je ?e men neki ublublu pa neki ne upa ... :hudicek:

se boji da bo kej tazga zravn :hudicek::hudicek:

Objavljena slika

:hohoho::hohoho::hudicek:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Glede huliganov in divjakov sem pa ?e svoje povedal in se, kljub ob?asnim prekora?itvam hitrosti, nikjer ne vidim v tak?ni lu?i. Nikogar ne ogro?am, nikogar ne oviram, nad nikomer se ne zna?am in nikomur ne privo??im slabega. Poleg tega trezno razmi?ljam, predvidevam in zaenkrat z vsemi prevoznimi sredstvi uspe?no premagujem razdalje. Pri tem noben ne trpi, nobenega ni? ne boli in noben se ne po?uti ogro?enega. Fertik. Sva zaklju?ila o moji vo?nji.

Tako kot si napisal ti zase, mislijo tudi pijanci o sebi. Oni tud pravijo ,da se zaradi pija?e nad nikjomur ne zna?ajo, da nikogar ne ogro?ajo, da pazijo ko vozijo pijani, nikomur ne privo??ijo slabega, ?e bolj predvidevajo in pazijo saj se bojijo policajev, da zarad tega nih?e ne trpi itd....

Pa res ne? Pijanci in divjaki zelo podobno razmi?ljajo.

Poten je tvoja logika tak?na; ?e ?lovek zase misli, da s svojimi dejanji nikogar ne ogro?a, potem naj vozi vsak kakor ho?e, niti ne rabi upo?tevat pravil niti omejitev in ni va?no ?e je pijan zafiksan ali divja, va?no da on misli, da dela prav.

Tak?na je tvoja razlaga. Res modro razmi?lja?.

Napisano

Govorim o temu, da ?e nekdo vsaj pribli?no ne more loviti prometnega tempa je verjetno ?as, da avto/kolo/motor zamenja za kak?en drug na?in prevoza (kaj je narobe s taksiji/vlakom/avtobusi/sorodniki/sosedi itd). Vsi se bomo enkrat postarali in mlaj?i ne bomo ve? in enkrat se je pa? treba sprijaznit s tem - ?al pa nekateri to te?ko sprejmejo ampak slej kot prej je treba - ?e to naredi? pravo?asno pa res lahko zaradi tega dlje ?ivi? in ne naredi? neumnosti ter zaradi nje kon?a? ?ivljenje drugemu pa nakoplje? moralno tragedijo.

Boss ne sprenevedaj se. Tisti film?ek, ki si ga napopal je prikazoval star?ka, ki je ?el PE? skozi rde? semafor. Ni vozil avto. Ti si se delal norca, da stari senilne? pa samomor dela .

Jaz sem ti pa povedal da si nesramen in da mora tak senilni star?ek tudi ?ivet, saj mora sam hoditi v trgovino po kruh po mleko itd..., saj kot ka?e, nima potomcev, ki bi ga pazili. Reku sem, da je ubogi starec pa? sam na tem svetu in da ga zaradi zapu??anja pameti ne smemo zmerjat. Takemu nebogljenemu ?loveku je treba pomagat, ne pa se mu smejat in ga takrat slikarit.

To je blo bistvo tiste debate.

Ti pa ?e zdaj ne ukapira?, da tak, ki ga zapu??a pamet ne more razmi?ljat "trezno" . Ne more. ?e bi tak dementen ?lovek lahko pametno razmi?ljal, potem pa? ne bi bil dementen.

Po tvoji logiki se mora ?lovek izlo?iti iz dru?be ?e takrat, ko je pameten in zdrav, saj potem, ko bo dementen, ne bo vedel, da se mora izlo?it.

Potem se ti za zape?ek kar lepo pospravi ?e zdaj, saj potem, ko bo? dementen, ne bo? vedel da se mora? pospravit.

Ve? Boss, demenca je taka bolezen, ki prepre?uje "trezno" razmi?ljanje. Torej, ne ?akaj te bolezni, izlo?i se preden zboli?. To pa? ti zahteva? od drugih.

lah se enkat na pija?i dobiva lojz ?e ho?e?

Ho?em, ampak tukaj nih?e no?e povedat, kje in kdaj se nekje zadaj za Gamo dobivate. Verjetno se me bojite.
Napisano

Drug tedn, ljubljana kerkoli..:)

Sori kolega. Upam da me razume?, da glede na to, da me tukaj vsi divjaki in prekr?karji sovra?ijo, ker jim vzgojne pridige delam, pa? ne morem zaupat in verjet, da me s to pija?o ne bo ?akalo kak?no neljubo presene?enje. Preve? raznoraznih gro?enj sem ?e do?ivel tukaj.

Bom reku tako kot je reku na? bodo?i predsednik dr?ave in Zmajev veliki ljub?ek Borut Pahor; Ne da no?em prit ker nisem pogumen, ampak pri?el ne bom zato, ker nisem neumen.

?e tukaj ni nobenga tako pogumnega, da bi povedal kje in kdaj se foruma?i redno sestajate, potem ne vidim razloga zakaj bi jaz vsem povedal kdaj bom pri?el k vam. Povejte kje in kdaj se redno shajate, pa vas bom enkrat presenetil s svojim obiskom. Ni? bat, zgolj pija?o vam bom pla?al. ?e se shajate pa v ka?ni restavraciji, pa tud ne vidim nobenga problema, da vas po?astim s kak?ni pasuljem ali vampi. Ampak ne povem kdaj, da me ne boste ?akali s kak?no gorja?o. Pa? ne zaupam vam. Pa to ne mislim nate 'Dejan Pavlovic' osebno, ker se ne spomnim da bi midva bila v kak?nem konfliktu. Torej proti tebi ni? osebnega. Razen ?e uporablja? kak?en alternick. Bossu pa res ne verjamem ni?. On je z vsemi hudobnimi ?avbami namazan. Pa ?e kdo bi se najdu.

Napisano

Sori kolega. Upam da me razume?, da glede na to, da me tukaj vsi divjaki in prekr?karji sovra?ijo, ker jim vzgojne pridige delam, pa? ne morem zaupat in verjet, da me s to pija?o ne bo ?akalo kak?no neljubo presene?enje. Preve? raznoraznih gro?enj sem ?e do?ivel tukaj.

Bom reku tako kot je reku na? bodo?i predsednik dr?ave in Zmajev veliki ljub?ek Borut Pahor; Ne da no?em prit ker nisem pogumen, ampak pri?el ne bom zato, ker nisem neumen.

?e tukaj ni nobenga tako pogumnega, da bi povedal kje in kdaj se foruma?i redno sestajate, potem ne vidim razloga zakaj bi jaz vsem povedal kdaj bom pri?el k vam. Povejte kje in kdaj se redno shajate, pa vas bom enkrat presenetil s svojim obiskom. Ni? bat, zgolj pija?o vam bom pla?al. ?e se shajate pa v ka?ni restavraciji, pa tud ne vidim nobenga problema, da vas po?astim s kak?ni pasuljem ali vampi. Ampak ne povem kdaj, da me ne boste ?akali s kak?no gorja?o. Pa? ne zaupam vam. Pa to ne mislim nate 'Dejan Pavlovic' osebno, ker se ne spomnim da bi midva bila v kak?nem konfliktu. Torej proti tebi ni? osebnega. Razen ?e uporablja? kak?en alternick. Bossu pa res ne verjamem ni?. On je z vsemi hudobnimi ?avbami namazan. Pa ?e kdo bi se najdu.

ah Lojz, premalo nas pozna?, tak hudobni pa spet nismo :)

Napisano

ah Lojz, premalo nas pozna?, tak hudobni pa spet nismo :)

Ne vem. Nekaj poskusov diskvalifikacije sem ?e do?ivel z to?arjenjem v na?o IT slu?bo. Tud na Honda forum je nekdo od tukaj sporo?il moj IP, da so me tam ?e kar v naprej banali, pa sploh nisem ?e nikoli sodeloval na honda forumu. Kar v naprej so me skenslal. O?itno je tukaj nek ovaduh, ki sodeluje na tem in na honda forumu, pa se me blazno boji.
Napisano

Lojz, Honda forum je narjen tako, da ?e te od tam nih?e ne pozna ne pride? noter (zarad homologacij in tega sranja), ?e si pa neznan si pa sumljiv, da si polcaj ;)

Napisano

Tako kot si napisal ti zase, mislijo tudi pijanci o sebi. Oni tud pravijo ,da se zaradi pija?e nad nikjomur ne zna?ajo, da nikogar ne ogro?ajo, da pazijo ko vozijo pijani, nikomur ne privo??ijo slabega, ?e bolj predvidevajo in pazijo saj se bojijo policajev, da zarad tega nih?e ne trpi itd....

Pa res ne? Pijanci in divjaki zelo podobno razmi?ljajo.

Poten je tvoja logika tak?na; ?e ?lovek zase misli, da s svojimi dejanji nikogar ne ogro?a, potem naj vozi vsak kakor ho?e, niti ne rabi upo?tevat pravil niti omejitev in ni va?no ?e je pijan zafiksan ali divja, va?no da on misli, da dela prav.

Tak?na je tvoja razlaga. Res modro razmi?lja?.

Ja seveda, misli?, da sklepe delam na podlagi svojih subjektivnih zaklju?kov, ki mimogrede, so dokaj treznega razmi?ljanja. Vpra?aj kogarkoli, ki me pozna, vpra?aj sopotnike, vpra?aj policaje, koliko kazni sem dobil, lahko se celo za mano vozi? pa bo? povedal, ?e te na keri to?ki med vo?njo ogro?am. Ne prejemam nobenega blendanja, hupanja in gest od ostalih voznikov. ?e bi se mi kaj od tega dogajalo, bi razmislil o svoji vo?nji. Torej, verjetno ni vse tako kot si ti predstavlja?. Tako, da to je moja razlaga. To, kar si ti napisal, je pa tvoja razlaga o meni. Ta, tamodra...

Sicer ti je pa Boss lepo napisal; si star, svet se ti vrti po?asneje, verjetno tudi refleksov nima? ve? tako dobrih kot ve?ina nas, ki smo mlaj?i in verjetno, ?e se vsak dan po?uti? ogro?enega zaradi divjakov (jaz jih namre? vidim izjemno malo), bi moral resno razmisliti o javnem prevozu. Ni to nobena kritika, zgolj trezno razmi?ljanje. Zna se namre? tudi zgodit, da bo? na cesti kdaj narobe odreagiral, spo?tovanju omejitev navkljub in povzro?il kak?no ve?jo bedarijo.

Napisano

Lojz, Honda forum je narjen tako, da ?e te od tam nih?e ne pozna ne pride? noter (zarad homologacij in tega sranja), ?e si pa neznan si pa sumljiv, da si polcaj ;)

Kako to misli?? Zakaj? A gre za podtalno zbirali??e divjakov in so zato tako zelo zaprta skupina? :hohoho:
Napisano

Kako to misli?? Zakaj? A gre za podtalno zbirali??e divjakov in so zato tako zelo zaprta skupina? :hohoho:

yeah right :aaaaa: ne, resno majo to :D

Napisano

Ja, ja za tipkovnico mo?an, ostalo pa .... :ne vem:

Dajte ne se delat, sam TO?NO veste KJE in KDAj.

Klasika, ?e đabe vinjeta ga ne pramamila.

Vsaj ni sam.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

ooo lojz vidim da si ?e navsezgodaj pod vplivom nesre?...........o?itno res i??e? :ne vem: OK pusmo to v glavnem bedn si s temi prometnimi nesre?ami! Ker si tak stru?ko za to,in ker je ?as pirotehnike,bi se zelo rad nau?il kaj ?e v te smeri ,saj ve? da si za novo leto ne bom odstrelil brkov :)

povej kako naj ravnamo s pirotehniko da ne bo sosed hud ?e mu zakurim kozolec zaradi tega!?

Kako ti zavaruje? svoj kozolec da ne pride do tega?

Ej k pa je ?e lih novoletni ?as pa mi povej, ?e si okrasil svojo kabino in rampo za na parkiri??e katero veselo dviga? s prtiskom na gumb!?

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

ooo lojz vidim da si ?e navsezgodaj pod vplivom nesre?...........o?itno res i??e? :ne vem: OK pusmo to v glavnem bedn si s temi prometnimi nesre?ami! Ker si tak stru?ko za to,in ker je ?as pirotehnike,bi se zelo rad nau?il kaj ?e v te smeri ,saj ve? da si za novo leto ne bom odstrelil brkov :)

povej kako naj ravnamo s pirotehniko da ne bo sosed hud ?e mu zakurim kozolec zaradi tega!?

Kako ti zavaruje? svoj kozolec da ne pride do tega?

Ej k pa je ?e lih novoletni ?as pa mi povej, ?e si okrasil svojo kabino in rampo za na parkiri??e katero veselo dviga? s prtiskom na gumb!?

A bedn sem? Hja, pol so bedni tud vsi ?asopisi, poro?ila in razne kronike, ki poro?ajo o nesre?ah. To je zate vse bedno a ne?

A hvalisanje in nakladanje, kolk leti ?igav avto, kolk ma kon?no hitrost tvoja mazda, kolk si najhitreje prevozu ljubljansko obvoznico itd....to je pa kuuuuul?

Drga? sem pa jaz v svoji, kot ji ti pravi? "kabini", postavu lepe jaslice. A ti si ?e naredu jaslice?

Napisano

Hvaljenje je kul k s tem poka?e? da ma? res kul avto, da nisi star prdec s klobukom. :vesel:

Uro? je postavil jaslice, jaz sem mu pri?a.

Pa ti, kake si naredil? Poro?aj!

Napisano

Pa ti, kake si naredil? Poro?aj!

Lepe. Notri so figurice Jezu??ek, Jo?ef, Marija, pastirci, ov?ke, kravice.....lepo res.

Ti ?e ma??

Napisano

Oh ta nadle?na in nepotrebna VARNOSTNA RAZDALJA. A ne Boss?

a so se prehitevali? :ne vem:

Lepe. Notri so figurice Jezu??ek, Jo?ef, Marija, pastirci, ov?ke, kravice.....lepo res.

Ti ?e ma??

Brez prilo?ene slike ti ni? ve? ne verjamemo :blink: Ampak, da ne bo? kr eno sliko z interneta prlimal, mora biti to?no ta od tvojih jaslic, da vidimo a si tudi v dekoraterstvu "Model, hud k ps". :)

LojZi , a to je pr teb slikano?

Objavljena slika

33112_1.png

Napisano

a so se prehitevali? :ne vem:

Kaj ma to veze?

Prava varnostna razdalja je pomembna pri vseh oblikah vo?nje, tako tudi pri prehitevanju, ali pa ?e zlasti takrat. Le da ti tega ne ve? kot ka?e.

Varnostna razdalja je zelo pomemben faktor, ki igra klju?no vlogo pri varni vo?nji. In v vo?njo spada tudi prehitevanje. Ve? Boss?

Slikca mi je pa v?e?. Upam da upo?teva? opozorilo na znaku.

Napisano

Kaj ma to veze?

Ma veze, ker smo takrat govorili o prehitevanjih in samo in zgolj o tistem delu kjer gre za vra?anje nazaj na vozni pas. Za vse drugo vedno zagovarjam varnostno razdaljo in tega nisem nikoli oporekal - ampak ?al ti bere? vse narobe oziroma si razlaga? vse tvoje umotvore v kontra smeri in tla?i? vsemogo?e situacije v isti ko?, a ve? LojZi?

Aja pa ?e to LojZi, za dr?anje varnostne razdalje je odgovoren tisti zadaj pa naj se sli?i ?e tako neumno oziroma te?ko izvedljivo v gostem prometu, ko en drugemu vozniki kradejo prostor. Ampak, ?e pride do karambola bo res v veliki ve?ini primerov kriv tisti zadaj, ki je naletel.

Aja, pa gremo nazaj na jaslice... LojZi a nam bo? prlimal kak?no slikico, da lahko dobimo idejo kako postavit kravice, kozli?ke, in ostale protagoniste v previlno pozicijo, da bo v sozvo?ju tako vsebinsko kot umetni?ko.

33112_1.png

Napisano

Ma veze, ker smo takrat govorili o prehitevanjih in samo in zgolj o tistem delu kjer gre za vra?anje nazaj na vozni pas. Za vse drugo vedno zagovarjam varnostno razdaljo in tega nisem nikoli oporekal - ampak ?al ti bere? vse narobe oziroma si razlaga? vse tvoje umotvore v kontra smeri in tla?i? vsemogo?e situacije v isti ko?, a ve? LojZi?

Aja pa ?e to LojZi, za dr?anje varnostne razdalje je odgovoren tisti zadaj pa naj se sli?i ?e tako neumno oziroma te?ko izvedljivo v gostem prometu, ko en drugemu vozniki kradejo prostor. Ampak, ?e pride do karambola bo res v veliki ve?ini primerov kriv tisti zadaj, ki je naletel.

Ok, pol je pa to, kar ti po?ne? pri prehitevanju, izsiljevanje.

Torej, ti, prakti?no, voznika katerega si prehitel, zaradi prezgodnjega zaklju?ka prehitevanja, potem enostavno izsili?. ?e slab?i prekr?ek je to.

Boss, kot vidmo, si ti kar "velik" prekr?kar. In tudi zelo nevaren voznik si s tem tvojim na?inom prehitevanja.

Eh, zdaj ?ele vidim, da si uno slikco od prej, Deeyanu ukradu. Se mi je zdelo da ti nisi tako duhovit.

Napisano

Ok, pol je pa to, kar ti po?ne? pri prehitevanju, izsiljevanje.

Torej, ti, prakti?no, voznika katerega si prehitel, zaradi prezgodnjega zaklju?ka prehitevanja, potem izsili?. ?e slab?i prekr?ek je to.

Boss, kot vidmo, si ti kar "velik" prekr?kar. In tudi zelo nevaren voznik si s tem tvojim prehitevanjem.

Ja, sej se tud zaletavam v tiste, k se mi ne umaknejo pol pa stopim ven vzamem palco iz prtlja?nika pol jih pa ?e po senci nabutam, ampak le ?e je son?en dan, ker ?e ne pa sam po zraku zamahujem in delam veter v upanju, da se bodo prehladili in plju?nico fasali. Pol za veliki finale jim pa ?e ventil?ek na rezervni gumi spustim.

Eh, zdaj ?ele vidim, da si uno slikco prej Deeyanu ukradu. Se mi je zdelo da ti nisi tako duhovit.

Kako, sej sem jo teb ukradu :blink:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.