Skoči na vsebino

Mazda 6 sprednji diski

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kva 300e za eno celjust ??? Jest sm dau 150e (s postnino vred) na ebayu za obe... pa se dandanes delata odlicno pa mineva ze tretje leto od tega.

Napisano

Kva 300e za eno celjust ??? Jest sm dau 150e (s postnino vred) na ebayu za obe... pa se dandanes delata odlicno pa mineva ze tretje leto od tega.

Tudi jaz.Ampak,?e se ti mudi ne more? ?akat po?te dva tedna.

Napisano

V najslabsem primeru v radomljah obnavljajo cilindre za 50e pa se strihnejo ti ga na zeljeno barvo (se isti dan ga dobis). Je pa res da jim ga mores odmontiranega pripeljati, kar pa pelkotu oz. mehaniku vzame 15 min. Imas pa opcijo tudi na zavornem servisu rudnik kjer pa samo avto pripeljes pa ti ga obnovijo -70e na cilinder oz. celjust.

Napisano

Zal se mi je mudilo, ker do srede ne uspem zaradi dela, v cetrtek pa ze picim na pot, pa ni blo za riskirat :S 

Ja original celjust 214 ? v celovcu na Mazda servisu, v lj na A-cosmos 250 ? ista celjust. 

Bom drugic vsekakor  narocil z neta ce ne bo casovne stiske, kot je bila zdaj :S 

Ej....itak imajo zdaj nove MAZDE..zavore porihtane,,,z mehkimi zvornimi,plo??icami,,,,seveda se tudi prej obrabijo,,,in treba prej zamenjat.posledi?no,,imam vse feltne,,umazane od zavor.tudi zaviranje je ok.lp

Tudi jaz imam zelo umazana platisca zaradi mehkih ploscic, ampak vseeno mislim da bo z casom treba zamenjati tudi zadnje ploscice, upam pa da diske ne! 

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Zivjo imam eno prosnjo, a mi lahko kdo da kak link iz ebay za sprednje diske in ploscice za mazdo 6 GH 140KM 2008 letnik, ker sam se ne znajdem. Pa da je koker tok neka kvaliteta. Hvala

www.trziskisladoled.si

Napisano

Zivjo imam eno prosnjo, a mi lahko kdo da kak link iz ebay za sprednje diske in ploscice za mazdo 6 GH 140KM 2008 letnik, ker sam se ne znajdem. Pa da je koker tok neka kvaliteta. Hvala

Ej....lp jaz sem na moji prej?nji mazdi.5.montreal zavorne diske BREMBO,in zavorne plo??ice Textar,meni je delovalo ok.z.plo??ice morajo bit mehke...lahko za nasvet vpra?a? pelkota,lp

Napisano

@Iceman, tebi ponovno ali ?e zmeraj trese ta hudi? od zavor?  <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

O jebemu, pa to je zgleda ful tezko odpravit pri 1.in 2.generaciji 6ke! :(

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Ekola, menjal sem diske in ploscice oboje ATE in po priblizno 1000km se ze spet cuti tresenje. Js bi reku da ni sans odpravit tole tresenje.

www.trziskisladoled.si

Napisano

Men se je tud tole zgodilo z ATE ampak se je potem po nekaj 1000km uredilo samo od sebe in je zdej spet OK.

33112_1.png

Napisano

Naredi reklamacijo. Posljes nazaj v nemcijo na sedez firme in napises razlog reklamacije poleg tega pa prilozis dokazilo o strokovni vgradnji. Ce je res kaj narobe z materialom je reklamacija uspesna in ti vrnejo denar + denar in delo za nove diske katere si moral menjati, ker si jim ATE poslal. Razlog za tresenje naj bi bil kao ta da je napaka v materialu samem, nestrokovna vgradnja ali stekanje celjusti itd. Vsaj tako so meni rekli vsi prodajalci avto delov :). Jest bom v kratkem menjal komplet diske in ploscice spredi im zadi ravno z ATE, ker pelko pravi da so kao top of the top in me je prov mal strah da mi nebo kej treslo. Do sedaj mi se ni, nikoli pa imam 275k km prevozenih :)

Napisano

Ekola, menjal sem diske in ploscice oboje ATE in po priblizno 1000km se ze spet cuti tresenje. Js bi reku da ni sans odpravit tole tresenje.

Ej...kot je Boss napisal morejo se ?e malo udelat,,,,pol bo? pa videl kako je ...kako so gume so ok in preveri tlak .jaz sem vedno dal gor Brembo zavorne diske in mehke zavorne plo??ice Textar,

vpra?aj mojstra Pelkota,ali Ajvarja,,,,za nasvet.lp

Napisano

Kaj imam preneseno ?

Dozdajsnje vibracije so deformirale ze nekatere ostale dele vozila, kar je nazalost zelo verjetna zadeva. :(

• 2 tedna kasneje...
Napisano

o tej debati sem enkrat ?e pisal...

jaz sem imel tudi te probleme z novimi, starimi, reklamacijami,...

point vsega tega je, da nazadnje obupa? in si ob ? za najmanj 2 kompleta,...

pri meni je bila te?ava ta, da se nisem predal in pri?el do dna!

Dokler nisem Pelkotu dokazal, da je problem v zavornih cilindrih in ne v diskih in plo??icah, so bile te?ave prisotne.

Ob zamenjavi zavornih cilindrov (stari namre? rahlo zarjavijo in se ne vra?ajo kot bi se mogli s tem potem skoz rahlo zavira in pregreva disk) ter zopet novimi diski je te?ava izginila...

Tako da tudi mehanik na dobrem glasu ali bolje re?eno "najbolj?i majster za mazdo" ne vedo vsega in si delajo posel ?e za naprej :)

lp

Napisano

Caki sam mal, pelko kot vsak, ki je mel mazdo ve da so zavorni cilindri mazde zanic. On jih vedno pogleda in po potrebi pocisti, to ze od casov mx5 v mojem primeru.

Ce ni pomoci potem obnova ali pa mov cilinder

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
    • Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.