Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Treking je kompromis... Mislim da za avtorja vpra?anja in njegove potrebe in voznje je mtb manj primeren...

Napisano

Vecina nas verjetno itak vozi trekinge in jih napacno imenujemo MTB :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ali pa po drugi strani,nas veliko (vklju?no z mano)vozi MTB po poteh,kjer bi se dalo tudi z dobrim trekingom :)

Napisano

Ali pa na MTB dajo ozke gume!

Hja... Pa recimo da ima? denar/voljo/prostor/cas zgolj za 1bajk in ima? mtb...

In vidi? da se ogromno ?asa vozi? po asfaltu... Pa? si kupijo ?e 1wheel Set z ozkimi gumami... Jaz pa tu ne vidim ni? takega....

Saj vemo;specialka za asfalt,mtb za hosto... ?e ima? pa? 1kolo,naj bo to treking...

No...Jaz ?e nekaj ?asa gledam ?e gravel... Ker je preprosto Kul... Pa ni nekega racionalnega razloga... Saj kje pa je racionalnost pri sportu. Za1x mi sicer mojo ?eljo po gravlu ve? kot odli?no re?itev moja prej?nja alu specialka, ko se mi pa? tudi v de?ju zalusta specialke in kjer me tudi malo dalj?i odsek (sicer lepega)makadama ne ustavi

Napisano

Tako KTM je pri hi?i

zanima me ali imajo kolesa ro?ice za zavore kontra kakor imajo motorji? Ali je to krivo, da sem lani kupil kolo iz Anglije letos pa iz Avstrije?

post-24-0-60026400-1554448721_thumb.jpg

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Tako KTM je pri hi?i

zanima me ali imajo kolesa ro?ice za zavore kontra kakor imajo motorji? Ali je to krivo, da sem lani kupil kolo iz Anglije letos pa iz Avstrije?

IMG_20190404_184242.jpg

Leva je prednja,desna je zadnja... A ti ma? kontra? Sicer pa naj ti dobro slu?i in predvsem ?imve? lepih in varnih km ti ?elim....

Am...koliko pa je tole velikost okvirja?

Napisano

Vzel sem 56 cm.

Na Angle?kem je kontra

https://www.radialcycles.co.uk/bikes/mountain-bikes/esker-2-1-radial-mountain-bike.html

kako ima? za??iteno vilico, da ketna ne tol?e po aluminiju?

Napisano

Jaz sem samo 1x do?ivel , da je bila leva ro?ica za zadnjo zavoro... Leta,leta,leta nazaj na nekem xy mtb...

Pa se ok po?uti? na 56 velikosti?

Si probal tudi manj?i okvir?

Napisano

Trekking ima mal drugacne mere, 56 je npr za okoli 175cm visine neki tazga

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
Napisano

Najprej se odlo?i a bo? vzel mtb ali treking,.

Odkar so se pojavili MTB 29colarji, je razlika med trekingom in MTB bistveno manj?a kot takrat, ko so bili MTB ?e 26". Tako je sedaj odlo?itev ali MTB ali treking te?ja. V ?tacunah je izbira treking koles manj?a tudi na ra?un bolj pestre ponudbe dimenzij MTB(27.5", 29"), trgovci pa ljudem, ki so v dilemi treking/MTB pogosto svetujejo slednjega in pa zamenjavo z o?jimi gumami.

Samo kot zanimivost glede hitrosti 29 colarjev na asfaltu. Moja najdra?ja in jaz imava oba MTB bicikla, oba gume Rocket Ron, oba iste ?irine 2,25, le da ima ona 27,5" jaz 29". 29colar je na asfaltu opazno hitrej?i od 27,5"

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Jaz na trekkingu imam cist drug polozaj sedenja (bolj pokoncno) kot na mtbju. Zato je bolj primeren za dolge ture

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Jaz na trekkingu imam cist drug polozaj sedenja (bolj pokoncno) kot na mtbju. Zato je bolj primeren za dolge ture

Jaz imam na trekngu (Gary Fisher Montare) polo?aj nekje med MTB in specialko. Bolj pokon?na so mestna kolesa.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Ima kdo kak?no torbico ali stojalo za telefon na kolesu? Kako se obnesejo?

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Napisano

Ima kdo kak?no torbico ali stojalo za telefon na kolesu? Kako se obnesejo?

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Telefon spada v ?ep na dresu....

Napisano

Telefon spada v ?ep na dresu....

Tel bi bil namesto ?tevca, ker ima vse funkcije, ki jih rabim.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.