Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Živjo vsem, bi rad nabavil nek OBD2, ki bi prebral napake in omogočil reset napak. Najraje kar z displeyem. Imate kak predlog, ki preverjeno deluje na M6 2.2d? cartrend OBD Scanner Kabel DT300 diagnostično orodje OBD II 756467 WWW.CONRAD.SI Najboljši cartrend izbor ✅ Hitra & brezplačna dostava možna od €120 ➥ Kupite poceni na spletu zdaj: cartrend OBD Scanner Kabel DT300... /i/103677537/550/550 BergMont Diagnostični vmesnik skener OBD2 ,Tester napak za Audi, VW, SKODA, BMW | mimovrste=) WWW.MIMOVRSTE.COM PREPROST DIAGNOSTIČNI SISTEM MODEL T31Vgradni diagnostični sistem vozila druge generacije (OBDII) je zasnovan tako, da spremlja...
-
zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF šlamparija na teh servisi res
-
Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
-
Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci... Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok." Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..." (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.