Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes me je peljal  Etcho na next level težavnosti. Bilo je še bolj  zabavno kot zadnjič.👍  Nekateri smo tudi padli, ko nas je napadel en besen, velik pes.😊 Ravno smo se spuščali po strmi, kamniti poti, ko sva zagledala črnega vraga, ki je tekel proti nam. Še dobro, da ga je lastnik poklical nazaj. Oba sva na vso moč  zabremzala, a sem se samo jaz strosil. 

Se vidi, da je Etcho profi in je navajen napadov in ugrizov psov. 😊

V glavnem, vsi ki vas zanima Trail vožnja po istrskih gozdnih in drugih poteh, polnih trnja , listja, blata, ste vabljeni na raziskovanje obale z druge plati.. Priznam, da tudi sam spoznavam lepe kraje v slovenski Istri tudi  (poti skozi neprehodno rastje, gozdove, čez rečice). Tako, da kogar zanima je Etcho kralj, kar se tega tiče. 

Naslednjič pa naprej. Mogoče še težja pot. Screenshot_2024-11-30-14-56-34-41_f34d46205dfa2fb6495b3b2eff388f19.jpg

IMG_20241130_112732.jpgruj

1000006778-01.jpeg

• Všeč 8
  • Ljubim 1

Napisano

A je res težko psa dat na povodec, ko si v javnosti. Ne, ''naš pa ne grize'' je vedno izgovor.

Napisano
Pred eno uro je g.Wankel napisal:

A je res težko psa dat na povodec, ko si v javnosti. Ne, ''naš pa ne grize'' je vedno izgovor.

Pes (vsak) bi moral biti vedno na povodcu, spuščen je lahko samo na poligonu, ampak to večini folka ni jasno, enako kot za kaj se prodajajo vrečke za pasje dreke in kaj je namen pobiranja, in še in še.....ampak smo v Sloveniji, kjer je vsak zase najbolj pameten na svetu....

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Danes me je peljal  Etcho na next level težavnosti. Bilo je še bolj  zabavno kot zadnjič.👍  Nekateri smo tudi padli, ko nas je napadel en besen, velik pes.😊 Ravno smo se spuščali po strmi, kamniti poti, ko sva zagledala črnega vraga, ki je tekel proti nam. Še dobro, da ga je lastnik poklical nazaj. Oba sva na vso moč  zabremzala, a sem se samo jaz strosil. 

Se vidi, da je Etcho profi in je navajen napadov in ugrizov psov. 😊

V glavnem, vsi ki vas zanima Trail vožnja po istrskih gozdnih in drugih poteh, polnih trnja , listja, blata, ste vabljeni na raziskovanje obale z druge plati.. Priznam, da tudi sam spoznavam lepe kraje v slovenski Istri tudi  (poti skozi neprehodno rastje, gozdove, čez rečice). Tako, da kogar zanima je Etcho kralj, kar se tega tiče. 

Naslednjič pa naprej. Mogoče še težja pot. Screenshot_2024-11-30-14-56-34-41_f34d46205dfa2fb6495b3b2eff388f19.jpg

IMG_20241130_112732.jpgruj

1000006778-01.jpeg

Super tura. Zgleda da bom moral na tubless ASAP. Kake so bile pa temperature? Ko sem šel popoldan v naših koncih na eno kratko je bilo med 5 in 7

Napisano
pred 1 minuto je TBA napisal:

Super tura. Zgleda da bom moral na tubless ASAP. Kake so bile pa temperature? Ko sem šel popoldan v naših koncih na eno kratko je bilo med 5 in 7

Temperatura je bila na začetku 6-7 stopinj a je pihala tuda močna burja. 

Ko smo prišli na vrh nas je kar premikala levo, desno. 😊

Tako, da se moraš kar orenk obleči. 

Napisano

Ja zame ko pedaliram na žgance je čisto preveč pihalo, te dni se s kolesom sam do fitnesa zapeljem :D

• Všeč 2
  • Haha 4

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

Temperatura je bila na začetku 6-7 stopinj a je pihala tuda močna burja. 

Ko smo prišli na vrh nas je kar premikala levo, desno. 😊

Tako, da se moraš kar orenk obleči. 

potem je blo v naših koncil bolš vreme, k ni pihalo :).  

Napisano
pred 1 minuto je Tilen5 napisal:

Ja zame ko pedaliram na žgance je čisto preveč pihalo, te dni se s kolesom sam do fitnesa zapeljem :D

tud to je neki :).  sam da ti kolesa pol ne odpihne :P 

Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Ko sem se vračal iz Izole proti Kopru je ob morju tako od spredaj pihalo, da sem moral vklopiti turbo, da sem se sploh premikal. Eni so kar vozili kolo ob sebi in šli peš 

• Haha 1
  • Začuden 1

Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

na fitnesu pa najprej na sobnega .... 😜

:D če grem občasno na AirDyne mal tempo, drgač pa zdej trenutno povdarek na vajah za noge

pred 5 minutami je TBA napisal:

tud to je neki :).  sam da ti kolesa pol ne odpihne :P 

Sej ga dam notr u fitnes 😛

Napisano
Pravkar je Alex napisal:

Ko sem se vračal iz Izole proti Kopru je ob morju tako od spredaj pihalo, da sem moral vklopiti turbo, da sem se sploh premikal. Eni so kar vozili kolo ob sebi in šli peš 

To sem tud sam doživel na tej relaciji. Vleče tam ob obali za popizdit. Sem mislil, da sploh ne bom prišel do Žusterne.

33112_1.png

Napisano

Danes ob osmih zvečer dol z moje priljubljene oštarije uletel na domače dvorišče. In doma v soju Lupinke ogromen lisjak na dvorišču. Ne nisem preveč globoko pogledal v kozarec - samo 2 špricerja. 

• Všeč 2
  • Ljubim 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Ehhh v redu je.... če bi pa začel razlagat o plešočih belih miškah.... tist bi nas pa zaskrbelo.

33112_1.png

Napisano

Sem bil danes na zunanjem poganjalcu in me je dodobra prezeblo. Sem se odločil, da za nekaj mesecev prepustim mesto na cesti tistim bolj zagretim in neučakanim, pa srečno vožnjo! :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Sem bil danes na zunanjem poganjalcu in me je dodobra prezeblo. Sem se odločil, da za nekaj mesecev prepustim mesto na cesti tistim bolj zagretim in neučakanim, pa srečno vožnjo! :)

se je potrebno ustrezno oblečt :). danes sem imel mini čistilno akcijo kolesa. 

Napisano

Jaz moram mojega tudi oprat, pa ga spravit :)

Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Dilema velika. Danes načrtovanega bicikliranja na Menino z našim mulcem nisva izvedla. Že ene 14 dni sem na meji med zdravim/bolnim, pa sem se mal ukakal. In smo šli peš.

Ampak naslednjič za prmejduš s kolesom. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 13 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Dilema velika. Danes načrtovanega bicikliranja na Menino z našim mulcem nisva izvedla. Že ene 14 dni sem na meji med zdravim/bolnim, pa sem se mal ukakal. In smo šli peš.

Ampak naslednjič za prmejduš s kolesom. 

Od kod pa štartata, kadar gresta na Meninsko planinsko in koliko kilometrov se vama skupaj nabere s tem podvigom?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 5 urami je Z M A J napisal:

Z primerno opremo, se vozim do -3°C.

Napisano
pred 1 uro je TBA napisal:

se je potrebno ustrezno oblečt :). danes sem imel mini čistilno akcijo kolesa. 

Tudi jaz. Sva kar nekaj blata princesla fomov. 😊

IMG_20241130_184056.jpg

Napisano
Pravkar je etcho napisal:

IMG_20241201_205210.jpg

zgleda da orbea bol odganja blat ko levo al pa samo tk zgleda zarad orbejine barvne sheme pikic :)  

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• malo na okrog pogledati kako je to urejeno v drugih državah, v nemčiji tudi ne dobiš nemškega državljanstva če ne znaš dobro nemško, ne narediš izpita iz nemške zgodovine, v ameriki se moraš zelo potruditi da dobiš delovno vizo, ki je vedno začasna, in ko ti poteče in ti je ne podaljšajo bye, bye (nimaš izgovorov, kot da se odseliš)....pa si lahko tudi zelo kvalificiran kader/znastvenik (poznam osebno primer, ko ženska dela na eni od univerz in so imeli dramo z podaljšanjem delovne vize - na koncu so imeli trenutno srečo, ker so se obrnili direkt na Melanijo), tako da....v SLO je za vse preveč lepo in na izy, zato se pa sistem izigrava, pa naj bodo to romi, cigani, albanosi ali pa tudi Slovenci, pa še kdo drug....dejstvo pa je, da vsi niso enaki, ampak na koncu vsakega individualno ne morejo tretirati in "jebiga".....če padeš v manjšino, ki v določeni državi ni primarna nacija potem "najebeš" ali pa se moraš čim bolje prilagoditi sistemu, ne pa da si še bolj izstopajoč (zadnji primer, ko so ustavili modela, ki sta imela po 2000 in en celo več kot 10.000 neplačanih kazni....kaj boš s takim, kot da ga daš direkt v zapor, vse pobereš in to je to....ne vem kako bi takega majstra obravnavali v kaki drugi resni državi) 
    • Ja no, v bistvu je volan vaservaga🤣
    • Eden od korektnih in konkurencnih prodajalcev pnevmatik in platišč, pri katerem se splača povprašati, ko ste pred nakupom.
    • Koliko promil je pogovorno na Dolenjskem samo v zraku...🤔   Ok-zares...eno moje mnenje,za katerim stojim.   Gre za popuščanje že od nekdaj.   Bom navedel Rudy Giuliani-ja,ki je bil župan NewYorka  (1994-2001) in je resnično očistil New York kriminala. In kako je to naredil? Začel je z najmanjšimi prestopki in vse večjimi in večjimi... Vse je kaznoval (seveda preko policije). od kajenja tam,kjer je prepovedano,odlaganja smeti,kjer ni mesto za to,že najmanjših tatvin itd...naprej do preprodajalcev drog,orožja,pravih kriminalcev itd...ne rabim naštevati...   Uspehi so bili neverjetni...kako pa je v New Yorku danes pa mislim,da ne rabim pisati...za kaj pa je tako pa tudi ne rabim...   Gre za stari slovenski pregovor-"kar se Janezek nauči,to Janezek zna"...enako je z romi.   Jqz tukaj krivim vse-vse vlade,kompletno socialo,policijo in vaščane-vsi so bili tukaj preveč popustljivi,gledali stran. Slabo je pa tukaj stanje toliko bolj,ker je "zavoženo",in velika večina  majhnih otrok romov kaj drugega niti ne poznajo...starejši in starši pa-saj niso neumni,in točno vedo,za kaj gre...ti se bodo težko spremenili. Kot rečeno-potrebna bi bila "trda roka" in pedantno ukrepanje ob vseh še tako majhnih prestopkih...na njih pa je izbira,kaj bodo izbrali-pot dobrega in sožitja,ali pa tisto drugo z vsemi konsekvencami. Seveda je pa potrebno biti pravičen..tu ne mislim da smo romom kaj dolžni itd...gre za to,da imajo enake priložnosti itd...a pod enakimi pogoji kot za vse...ker kot sem že napisal "zavoženo".. težko je nekoga zaposliti in integrirati,če ne zna niti pisati,brati itd......ljudje se težko spremenijo ker "navada je železna srajca"...in potrebno je desetletja in desetletja... Po srcu sem optimist (pač tehtnica)...a v tem primeru ne morem biti...ker kot pišem-izobrazba itd... Kolikor je smrt tragika,je za vse vpletene-predvsem tudi vlado,policijo,socialo,socialne delavce,učitelje,ravnatelje itd.-priložnost....a kot se zdi ne bo iz tega nič,ker "bi morali vsi",pa po moje ne bodo.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.