TBA Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj ste da bi se 17 ali 18 dobili v zagorju ob savi? 1 Citiraj
Alex Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj pred 1 uro je Tilen5 napisal: Ja suhe so kar smotane,.ali pa posute z iglicami Uff, iglice so katastrofa. Imam glanc nove gume pa vseeno na iglicah včasih izgubiš oprijem. Citiraj
etcho Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Socerb traili imajo vse sestavine: kamenje iglice storže suho zemljo suhe veje 😁 pred 2 urama je TBA napisal: ste da bi se 17 ali 18 dobili v zagorju ob savi? Maj mesec bom težko dobil prost vikend dan (z avtom vred). Citiraj
Alex Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj pred 29 minutami je etcho napisal: Socerb traili imajo vse sestavine: kamenje iglice storže suho zemljo suhe veje 😁 Maj mesec bom težko dobil prost vikend dan (z avtom vred). Lahko bi šli z mojo 6-ko, če spravimo dve Emtb kolesi noter. 🤔 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj Tole je že za v razpiz... Danes, komaj 2 tedna po končani 4mesečni bolniški, sem imel spet velike šanse, da se razsujem. Na ravnem, samo kilometer po končanem spustu, mi je izpadel vijak zadaj iz nihajke. Krasna reč ko ti zadnji konec kolesa nekontrolirano prestavlja levo desno. Če bi se to zgodilo samo malo prej na spustu kjer sem ovinke zalagal na polno... Nikoli več ne kupim kolesa Cube. To je pa tak jajc. Kolo je staro 6 let in že od novega vseskozi kaj zaje... poleg tega da sem moral menjat od vilic do bremz in diskov in felten, ker so bile že nove zanič. Te cube jajca sem nazadnje servisiral jeseni, ko sem vse vijake nihajke odvil, namazal z modrim loctete varovalom in ustrezno privil z momentključem. Ta jajca od cube še vedno gledam pri hiši, ker ga imam za na morje, ker s tanovim biciklom ne spravim štirih koles na prtljažnik na kljuki. Danes sem se vozil z njim, ker sem dal nov bicikel na servis da zamenjajo zvito gonilko. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 3. maj Prijavi Napisano 3. maj (urejeno) se pravi je odpadel vijak ker si slabo servis naredil? Popravljeno 4. maj od Tilen5 2 2 Citiraj
godlike Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj (urejeno) pred 19 urami je Mraušk Mčk napisal: Nikoli več ne kupim kolesa Cube. To je pa tak jajc. Kolo je staro 6 let in že od novega vseskozi kaj zaje... poleg tega da sem moral menjat od vilic do bremz in diskov in felten, ker so bile že nove zanič. Tak sem jaz leta 2000 Giant-a kupil. Takrat za 200k SIT. Samo menjaval: gonilka, šifterji, vilce, zic štanga, 2x diski (komplet), pesto, ... Sem na to kupil Scott-a. Brezkompromisno deluje 99%. No šifterje XT sem uničil. Al je firma res zanič, ali pa si dal premalo dnarja,.... Mene je takrat Giant premamil, ker je imel hidravlične diske, kar Scott ni imel, je imel cel kup SR Suntor in ubranded opreme. Evo ti ga na.... Popravljeno 4. maj od godlike 3 Citiraj
TBA Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj pred 8 urami je Mraušk Mčk napisal: Tole je že za v razpiz... Danes, komaj 2 tedna po končani 4mesečni bolniški, sem imel spet velike šanse, da se razsujem. Na ravnem, samo kilometer po končanem spustu, mi je izpadel vijak zadaj iz nihajke. Krasna reč ko ti zadnji konec kolesa nekontrolirano prestavlja levo desno. Če bi se to zgodilo samo malo prej na spustu kjer sem ovinke zalagal na polno... Nikoli več ne kupim kolesa Cube. To je pa tak jajc. Kolo je staro 6 let in že od novega vseskozi kaj zaje... poleg tega da sem moral menjat od vilic do bremz in diskov in felten, ker so bile že nove zanič. Te cube jajca sem nazadnje servisiral jeseni, ko sem vse vijake nihajke odvil, namazal z modrim loctete varovalom in ustrezno privil z momentključem. Ta jajca od cube še vedno gledam pri hiši, ker ga imam za na morje, ker s tanovim biciklom ne spravim štirih koles na prtljažnik na kljuki. Danes sem se vozil z njim, ker sem dal nov bicikel na servis da zamenjajo zvito gonilko. zato pa piše, da bi moral pred vsako vožnjo naredil bike check. Si imel pa res srečo v nesreči. Kolega (mehanik) pred vsako vožnjo vsaj parkrat dropne prvi in zadnji del iz višine 1/2 metra če kaj čudnega ropota. neki podobnga 1 Citiraj
Z M A J Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj pred 18 urami je TBA napisal: ste da bi se 17 ali 18 dobili v zagorju ob savi? Soboto bom imel delovno, nedeljo bi LAHKO Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj pred 10 urami je Tilen5 napisal: se pravi je odpadel vijak ker si slabo servis naredil? Očigledno pred 2 urama je TBA napisal: Zato pa piše, da bi moral pred vsako vožnjo naredil bike check. Imam 16let starega Gianta Trance X0 (nazadnje ga je kar nekaj let ne preveč nežno uporabljal naš mulc). V 16 letih ni bilo potrebno menjat nobenega ležaja v nihajki niti zategnit enega samega vijaka ne na nihajki in ne kje drugje. Še feltne niso bile nikol centrirane, res pa da so ene hude mavicove s 3,2mm debelimi špicami. Pred 16 leti je bil bicikel 3,5K€ in zgleda da sem bil preveč razvajen. Pri naštevanju vsega sr.. s Cube biciklom sem pozabil povedat, tudi gištel ni čist okrogel na mestu kjer vanj pride zicštanga, zato je le ta vseskozi drsela v gištel. Tudi če bi ob nakupu Cube takrat dal več denarja za bolje opremljenega, bi velik del težav še vedno bil. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Pomoje tudi tle odvisno kaj fašeš, kot pri avtih. 1 Citiraj
TBA Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: Očigledno Imam 16let starega Gianta Trance X0 (nazadnje ga je kar nekaj let ne preveč nežno uporabljal naš mulc). V 16 letih ni bilo potrebno menjat nobenega ležaja v nihajki niti zategnit enega samega vijaka ne na nihajki in ne kje drugje. Še feltne niso bile nikol centrirane, res pa da so ene hude mavicove s 3,2mm debelimi špicami. Pred 16 leti je bil bicikel 3,5K€ in zgleda da sem bil preveč razvajen. Pri naštevanju vsega sr.. s Cube biciklom sem pozabil povedat, tudi gištel ni čist okrogel na mestu kjer vanj pride zicštanga, zato je le ta vseskozi drsela v gištel. Tudi če bi ob nakupu Cube takrat dal več denarja za bolje opremljenega, bi velik del težav še vedno bil. To da bi kupil boljši model in bi večina težav ostale se čisto strinjam. Ker okvir je enak (druga barva) samo oprema je ''boljša''. Čeprau je Cube napredoval sem marsikaj slišal kar se tiče kvalitete. Citiraj
sportman333 Napisano 4. maj Prijavi Napisano 4. maj Pred eno uro je Tilen5 napisal: Pomoje tudi tle odvisno kaj fašeš, kot pri avtih. Podobno kot če kupiš/kupuješ mazdo dizel😂🤓🤣 2 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 20:03 Prijavi Napisano včeraj ob 20:03 Danes smo se odpravili v Italijo na en lep izlet v krasnem sončnem vremenu. Najprej smo se odpravili do Opčin kjer smo pričeli z NAPOLEONOVO POTJO. Na tej poti je kar nekaj zanimivih stvari in lepih razgledov. Po koncu pohoda smo se s TRAMVAJEM iz Opčin odpeljali v Trst na kosilo in sprehod malo naokoli po centru mesta. Karta za tramvaj je 1.50€, velja pa 4ure. 11 Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami En manjši servis na kolesu, menjava diskov in dolivanje mleka v gume. 4 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Pred eno uro je etcho napisal: En manjši servis na kolesu, menjava diskov in dolivanje mleka v gume. A si se le odločil zamenjati diske. 😊 Kaj si vzel? Citiraj
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Original Shimano. Te 3-slojni so OK, ampak, ko se stanjšajo, se hitro zvijejo. Primerno za tekmovalce, za splošno uporabo bolj ne. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 32 minutami je etcho napisal: Original Shimano. Te 3-slojni so OK, ampak, ko se stanjšajo, se hitro zvijejo. Primerno za tekmovalce, za splošno uporabo bolj ne. 3slojne mi je ratalo znucat močno preko limitov - rostfrej pleha na določeni delih ni bilo več, samo še alu sredica. Niso se zvili. Mogoče ker so bili diski XT s hladilnimi rebri, pa tudi ploščice sem uporabljal tiste z rebri za hlajenje. pred 2 urama je etcho napisal: dolivanje mleka v gume. Vidim da uporabljaš polnomastno mleko. Za dolivanje uporabljam šprico z dodatkom - namesto "igle" medeninasto cevko 3mm zunanjega fi. in jo porinem skozi telo ventila. Na ta način se telo ventila ne zasvinja z mlekom. Cevka je pravzaprav prazna "minca" od kemičnega svinčnika izpred 3+ desetletij, ko še ni bilo vse plastično. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.