Z M A J Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj Kdaj si se ga lotil, zdaj v zreli dobi ali bolj kot paglavec? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 15. maj Prijavi Napisano 15. maj pred 5 urami je Z M A J napisal: Kdaj si se ga lotil, zdaj v zreli dobi ali bolj kot paglavec? Cca 15 let nazaj, je bil asfalt kot nov. 🤗😉 1 Citiraj
Alex Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj Današnji Giro na, dveh MTB progah. Vreme odlično, ne prevroče, proga tudi v super stanju. 😊 6 Citiraj
etcho Napisano 25. maj Prijavi Napisano 25. maj (urejeno) Danes sva z @Alex - om odpeljala krožno varianto do Grožnjana po zabačenih poljskih poteh, trava do balance..., v Grožnjanu kafe, smetana pa nas je čakala na enduro spustu Šaltarija. Za nazaj po Parenzani. Vstop na trail: Popravljeno 25. maj od etcho 6 1 Citiraj
Alex Napisano 25. maj Prijavi Napisano 25. maj pred 19 minutami je etcho napisal: Danes sva z @Alex - om odpeljala krožno varianto do Grožnjana po zabačenih poljskih poteh, trava do balance..., v Grožnjanu kafe, smetana pa nas je čakala na enduro spustu Šaltarija. Za nazaj po Parenzani. Vstop na trail: ... po kolikih letih sem bil zopet na hrvaškem. 😊 Sicer pa, Grožnjan zanimiv za pogledat, proge pa so tudi super. Za pokušino sva danes odpeljala eno in je vrhunska. Sem se pa uspel rešit v enem strmem ovinku tako, da sem drsel bočno v eno stran, nato še v drugo. 😊 Zelo zanimiv občutek. Sicer pa so cene v kafiču enake kot pri nas v Portorožu. Buje stara železniška postaja 8 Citiraj
NevLado Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj dne 25. 5. 2025 ob 14:59 je Alex napisal: ... po kolikih letih sem bil zopet na hrvaškem. 😊 Sicer pa, Grožnjan zanimiv za pogledat, proge pa so tudi super. Za pokušino sva danes odpeljala eno in je vrhunska. Sem se pa uspel rešit v enem strmem ovinku tako, da sem drsel bočno v eno stran, nato še v drugo. 😊 Zelo zanimiv občutek. Sicer pa so cene v kafiču enake kot pri nas v Portorožu. Buje stara železniška postaja Toyota Auris, za tiste čase raketa od avta, avtomatska klima, tempomat, poklopljivi nosilci "kafeta", ergonomsko oblikovana notranjost, digitalni 3d števci in še in še - to kar nam znamke v 2025 prodajajo kot inovacijo 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj pred 19 minutami je NevLado napisal: Toyota Auris, za tiste čase raketa od avta, avtomatska klima, tempomat, poklopljivi nosilci "kafeta", ergonomsko oblikovana notranjost, digitalni 3d števci in še in še - to kar nam znamke v 2025 prodajajo kot inovacijo Kašn menjalnik ima 1x12 ? 3 Citiraj
TBA Napisano 29. maj Prijavi Napisano 29. maj pred 13 minutami je Tilen5 napisal: Kašn menjalnik ima 1x12 ? menda ne misliš Aurisa ampak od Etchota bike. Če se ne motim ma Orbea Rise Shimano 1x12 Citiraj
Tilen5 Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj Pred eno uro je etcho napisal: Ne, a še nisi vidu Aurisa 1x12? 😉 Jaz sem mislil, da TBA to ve, da obstajajo. 1 Citiraj
TBA Napisano 30. maj Prijavi Napisano 30. maj pred 7 urami je Tilen5 napisal: Jaz sem mislil, da TBA to ve, da obstajajo. res nisem vedu da bodo zopet corollo preimenoval k ma ''CVT'' 1 Citiraj
Alex Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Koper--Tinjan---Vinjan (Italija) Danes sva jo pa z Etcho - jem ucvrla v drugo stran, proti Tinjanu in dalje čez Italijo nazaj v Slovenijo in na izhodišče v Koper. Zelo lep razgled (na viadukt in na plezalni steni v Ospu. Sicer je pa nabobsli že peklensko vroče a na srečo je veliko poti potekalo v senci. Preizkusila sva tudi na eno zelo lepo progo na Tinjanu. Danes manj višincev os tudi kilometrov. Srečali smo tudi konjče. Pogled plezalna stenatura slika widgetslika widgets lika widgetslika widgetslika widget 5 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj (urejeno) a si preveril kompjuter da niso tisto na prvi sliki slučajno trojanci Popravljeno 31. maj od Mraušk Mčk 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj pred 6 minutami je Mraušk Mčk napisal: a si preveril kompjuter da niso tisto na prvi sliki slučajno trojanci Možno, da izgledajo sedaj tako. Citiraj
etcho Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj pred 20 minutami je Mraušk Mčk napisal: a si preveril kompjuter da niso tisto na prvi sliki slučajno trojanci Niso, ni dišalo po krofih. 😁 pred 48 minutami je Alex napisal: Pogled plezalna stena Evo še eno, in oba viadukta. 7 Citiraj
Bini Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Mi pa smo imeli danes pohod od Bohorja do Lisce in je bilo krasno vreme ☀️🤗 Večina poti je po senci a vseeno je potrebno prehoditi več kot 20km, da prideš na cilj.... 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 31. maj Prijavi Napisano 31. maj Vidim,da vam objave delajo kar težave danes 1 Citiraj
sportman333 Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij (urejeno) po dolgem času spet malo drugačna "klasična hribovska" rekreacija (kriška gora 1471m), kolega je imel pa s seboj malico kot da gremo v himalajo :)..... Popravljeno 1. junij od sportman333 4 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij Mmmm, holesterol. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
AmpeR Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij (urejeno) Danes pa je blo malo adrenalina🤪😉. Na Vremščico se mi je pridružil Izolano. Dol je letelo..... in pok Izolanova guma. Bem vse smo rešili😁 Popravljeno 1. junij od AmpeR 7 Citiraj
Boss Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij Da se še jaz mal pohvalim, danes bi mi skoraj ratala 100ka. Noge so ble še OK, baterija pa skoraj ni zdržala. Sem v petek naredil 50km in z današnjimi 90 je to 140km dometa. Jebemu sej to je boljš k MX-30, ampak range anxiety je bil pa na najvišjem nivoju. V glavnem, če ma kdo kdaj željo tole sprobat je bil start v Ratečah, čez Trbiž, do Pontebbe in še slabih 10km do kraja Dogna al neki tazga in seveda nazaj. Od Pontebbe je tolk enih dolgih kolesarskih predotrov, da te kr vleče, da greš do naslednjega pa spet in spet. Pol pa ups, kdo bo pa prišel nazaj. Ker se nazaj skos dviga je dejansko komaj ratalo, ampak je. Naslednjič sem rekel, da se zapeljem do Pontebbe in štartam do Gemone, da sprobam vse te tunele. Jutri pa obala in upam, da mi noge zdržijo. Najraje bi probal mojega "arch nemesisa", kjer me je nekoč zvilo do konca na tistem makedamu ob Dragonji. V igri pa so še Sečovlje, po Parenzani do Grožnjana in nato Svete Lucije pa nazaj po cesti do Sečovelj. Al pa taka lahka od Žusterne preko Škofij v Milje, Debeli tič, Ankaran in nazaj do Žusterne. Če ma kdo kej preveč časa je družba dobrodošla. 3 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 2. junij Prijavi Napisano 2. junij Vidš men pa nazadnje ko sm naredu nekaj čez 100km ni zamanjkalo baterije 😛 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.