Mraušk Mčk Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij @Tilen5 Najpomembneje za zavore je, kakšno maso morajo zaustavit. Lahko da daš bicikel na servis, ampak pri karakterju ti ne morejo pomagat. 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 10. julij Prijavi Napisano 10. julij (urejeno) Da mu ne peljem usranega kolesa Pred eno uro je Mraušk Mčk napisal: @Tilen5 Najpomembneje za zavore je, kakšno maso morajo zaustavit. Lahko da daš bicikel na servis, ampak pri karakterju ti ne morejo pomagat. karakter je ful ful težk, kil pa nimam toliko Popravljeno 10. julij od Tilen5 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. julij Prijavi Napisano 11. julij pred 16 urami je Tilen5 napisal: Da mu ne peljem usranega kolesa Čistilo za kolo zgleda super, moram še sam probat. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Kako poceni solidno servis stojalo, toliko da lažje operem kolo/namežaem zadeve ? Citiraj
TBA Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij pred 16 minutami je Tilen5 napisal: Kako poceni solidno servis stojalo, toliko da lažje operem kolo/namežaem zadeve ? stojalo iz lidla je ok Za oprat je tud kaj podobnega ok, tolk da kolo pokonc stoji null 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij pred 2 minutama je TBA napisal: stojalo iz lidla je ok Za oprat je tud kaj podobnega ok, tolk da kolo pokonc stoji null Črno zložljivo stojalo za kolo EASYWORK III - Decathlon WWW.DECATHLON.SI To delovno stojalo je zasnovano za servisiranje in popravilo kolesa ter je primerno za vsa standardna in električna kolesa ter zagotavlja stabilno... To sm gledal 1 Citiraj
TBA Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij pred 1 uro je Tilen5 napisal: Črno zložljivo stojalo za kolo EASYWORK III - Decathlon WWW.DECATHLON.SI To delovno stojalo je zasnovano za servisiranje in popravilo kolesa ter je primerno za vsa standardna in električna kolesa ter zagotavlja stabilno... To sm gledal Ja cits ql. Js mam doma stojalo iz lidla ko sem imel se analogca. Za kaka hitra popravila je čist ok in zdrzi tud elektricnega. Sem pa gledal kaj bol robustnega ampak so cene takoj 200+ 1 Citiraj
Boss Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Jaz sem bl jadralske sorte pa je bicikel takole dvignjen na škripcih. Ko dvigujem in spuščam si zraven prepevam mornarske pesmi. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij pred 52 minutami je Boss napisal: Jaz sem bl jadralske sorte pa je bicikel takole dvignjen na škripcih. Ko dvigujem in spuščam si zraven prepevam mornarske pesmi. Dobra rešitev. Samo da ne bo nekega dne strop dol padel, kolikor so težki tej e-biki. Citiraj
Z M A J Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij Menina dns dopoldne s Poganjalcem. 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij pred 42 minutami je Z M A J napisal: Menina dns dopoldne s Poganjalcem. Nedelja, pa tako prazno na Menini? 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij Vremenska napoved je bila izjemno piškava in negotovo, pa tudi dejansko je začelo dobro nalivat kmalu po 14.uri. Je pa sicer bilo znotraj koče nabito polno, tudi veliko otrok prisotnih, itd. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertk6 Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij dne 12. 7. 2025 ob 15:16 je Tilen5 napisal: Črno zložljivo stojalo za kolo EASYWORK III - Decathlon WWW.DECATHLON.SI To delovno stojalo je zasnovano za servisiranje in popravilo kolesa ter je primerno za vsa standardna in električna kolesa ter zagotavlja stabilno... To sm gledal Za ta denar več kot OK , ga imam za električnega 27,5 kg in ga drži BP. 2 Citiraj
Bini Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij pred 2 urama je Z M A J napisal: Vremenska napoved je bila izjemno piškava in negotovo, pa tudi dejansko je začelo dobro nalivat kmalu po 14.uri. Je pa sicer bilo znotraj koče nabito polno, tudi veliko otrok prisotnih, itd. Ti verjamem, sem te gledal z Raduhe kako si imel j.... o vreme... 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 13. julij Prijavi Napisano 13. julij pred 3 urami je robertk6 napisal: Za ta denar več kot OK , ga imam za električnega 27,5 kg in ga drži BP. Sem hotel naročit pa sploh ne pošljejo na dom, tako da sem skenslal. Citiraj
Z M A J Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij pred 12 urami je Bini napisal: Ti verjamem, sem te gledal z Raduhe kako si imel j.... o vreme... Obe2 Raduhi pa v soncu, sem bil kar začuden takrat, kot da se je oblak prav parkiral na Menino, Golte isto sončno takrat, heh 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 14. julij Prijavi Napisano 14. julij Dobil nov sedež od selle italia na bolhi še zapakiran za 80eur. V trgovini je 130. Sem ga kar vzel. 2 Citiraj
TBA Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Danes pa zopet s kolesom na šiht Čez kako uro al pa 3 me čaka pa še povratna tura 1 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij (urejeno) Šel provat Gravel, mnenja sem bil, da bo to lažje zardi lažjega kolesa pa tanjših gum....pa sem se motil. Sem kar trpel, posebi v hrib gor morš konkretno pritiskat + previden bit na makadamu. No tudi drža telesa in pozicija rok pa menjanje prestav je bilo kar čudno za prvič. Morm rečt, da sem se kar lovil. Imel sem power meter pedela gor, ampak je računalnik mel kolega na svojem kolesu gor tko, da je bila velikokrat izguba informacije zaradi prevelike razdalje med kolesi...., sem pa max W mel 930, sva enkrat provala pritisnit. Popravljeno 15. julij od Tilen5 3 Citiraj
Z M A J Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Moj doping za pedalne podvige 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Veganski C vitamin ni glih neki doping. Moraš jemati tistega v mesu. 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
TBA Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Pa še povratna k sm mal bol prtisnu in odpru pipco 4 1 Citiraj
Z M A J Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal: Veganski C vitamin ni glih neki doping. Moraš jemati tistega v mesu. Tole imam nek koncentrat iz Spar-a, pomoje iz enega litra narediš 100 litrov KISLICE, ker v 1,5l vode res dam samo par kapljic in je kislo k strela, z mineralno vodo je tudi odličen okus. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij pred 7 minutami je Z M A J napisal: z mineralno vodo je tudi odličen okus. Trenutno z mineralno vodo Malvazija-Chardonnay od Vina Kras. Odličen okus. Sicer bi tudi Belokranjec zelo pasal not. Ampak v poletnih mesecih imajo v Metliški kleti očitno kolektivni dopust in ga ne dobavljajo v štacune. Jutri grem z mulcem za par dni v Belo krajino. Bom preveril kaj dogaja tam. Mogoče se zavlečem v kakšno "tiskarno". 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
godlike Napisano 16. julij Prijavi Napisano 16. julij dne 10. 7. 2025 ob 12:41 je TBA napisal: Sej tko mors. Maš 2 al 4 batne? Lahk da so ploščice šle al pa da so ti začele puščat. Te majo keramične batke in radi počijo/zlomijo in začnejo puščati olje. Batek imam odkrušen na XT 2 batnih in dela ok vse. Na sestavljeni: XT čeljust (takrat še ni bilo 4 batnih niti na trgu), XT disk in LX ročka, sem na spustu opazil mastne prste. Opazil sem da pušča ročka, čisto lepo je šlo do doma. Samo malce manj brutalnosti sem teral. Prijela je do bridkega konca. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.