Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ja, trail se imenuje "kurbnhaus" in je res bolj primeren takrat, ko je teren vlažen. Mene je tudi enkrat lani poslal po tleh. 🙂

Škoda edino, da smo drugi planirani spust preskočili, ker traila ne uporabljajo in je dokaj zaraščen. Suma sumarum dobra turca. Že malo prevroče.

IMG-8951cfafa50e9d4038ed4d9a2fe2d975-V.jpg

Napisano

@Alex Tolk si dal v tehnologijo za videe in pol mi slikaš ekran računalnika😂😂

Priporočam Lightshot in uporbo printscr gumba. zelo enostavno.

• Všeč 1
  • Haha 2

jajcadizlska.jpg

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

@Alex Tolk si dal v tehnologijo za videe in pol mi slikaš ekran računalnika😂😂

Priporočam Lightshot in uporbo printscr gumba. zelo enostavno.

To je bilo na hitro. 😄 Se še učim delati z računalnikom oziroma z programom. 

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Danes sva z Etcho-jem prevozila eno res hard mtb progo (Pomjan). Zame je bila najtežja do sedaj. Teren je suh, nobenega oprijema, polmetrske skale, korenine... 😬

Vmes sem skoraj povozil metrsko črnico, ki jo je najbrž Etcho pred menoj preplašil, tako, da je za njim prečkala pot. 😊 In, ker je to najbrž slab znak v kolesarstvu (podobno, kot, ko ti prečka črna mačka pot), sem se vmes še dobro "strosil". 😊 Sicer pa, kdor ne pade vsaj enkrat, ni pravi kolesar. 😊

IMG_20250808_125809.jpgsIMG_20250808_130707.jpg

IMG_20250808_130718.jpg

IMG_20250808_131045.jpg

IMG_20250808_131120.jpg

IMG_20250808_131621.jpg

Zgleda da sta kr uživala. Kdaj bo objavljen posnetek na YT? :)

kolega (ki ima kolesarsko trgovino) je včeraj na furi s kolesom v trgovino (gre še na kako progo) med skokom srečal 2 mala ''psa'' vsaj tako je mislil, ko je doskočil je opazil da nista psa ampak mala divja prašča, še dobro da mame ni blio preblizu :)

• Všeč 2
  • Začuden 3
  • Zmeden 1
Napisano
pred 5 urami je TBA napisal:

Zgleda da sta kr uživala. Kdaj bo objavljen posnetek na YT? :)

kolega (ki ima kolesarsko trgovino) je včeraj na furi s kolesom v trgovino (gre še na kako progo) med skokom srečal 2 mala ''psa'' vsaj tako je mislil, ko je doskočil je opazil da nista psa ampak mala divja prašča, še dobro da mame ni blio preblizu :)

To bi šele bla žurka.... 🫣😉

Napisano
pred 11 urami je Alex napisal:

Vmes sem skoraj povozil metrsko črnico,

Snake bite je v MTB dokaj pogost pojav. :lol:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal:

Snake bite je v MTB dokaj pogost pojav. :lol:

Jaz sem jih ogrmno videl letos, posebej iz Podnanos na Nanos. Pa iz Eko koče do razcepa za Vojkovo kočo. nazadnje sem eno črnico preskočil. Na tej poti.

image.png

jajcadizlska.jpg

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Jaz sem jih ogrmno videl letos, posebej iz Podnanos na Nanos. Pa iz Eko koče do razcepa za Vojkovo kočo. nazadnje sem eno črnico preskočil. Na tej poti.

image.png

Modreci pravijo, da je letos kačje leto. 

Tudi sam skoraj vsakokrat, ko grem s kolesom po slovenski Istri, kakšno opazim. Ta je bila prvič na progi. 

Ko je kačje leto, je pač veliko kač. 😊

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.