jures Napisano četrtek ob 13:01 Prijavi Napisano četrtek ob 13:01 Viva la France Dubenga nikjer. Niti na cestah...kot če bi Dolomitom negativ naredil 7 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano četrtek ob 18:58 Prijavi Napisano četrtek ob 18:58 Jaz pa mal po burji danes. 6 Citiraj
jures Napisano petek ob 11:55 Prijavi Napisano petek ob 11:55 Boss ko sem zamenjal gume si me spraseval za tele 50/50. Danes iz 1700 na 2660 off road. Makadam z vecjimi kamni, držale so ko bomba. Seveda z zmanjšanim tlakom... 3 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami (urejeno) Morje Popravljeno pred 21 urami od Tilen5 4 1 Citiraj
TBA Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Hribi, sem pa tokrat snemal še s kamero 5 Citiraj
jures Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami Sam kaj ko te kalorije pridejo 2x hitrej nazaj...😄 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami En zanimiv članek glede koristnosti pedaliranja; 8 razlogov, zakaj je kolesarjenje najboljša vadba za celo telo | 24ur.com WWW.24UR.COM Od zdravja srca do dobrega počutja – zakaj kolesarjenje velja za popolno vadbo, ki zajame celo telo. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
etcho Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 1 uro je Z M A J napisal: En zanimiv članek glede koristnosti pedaliranja; Lepo zapakirana reklama za Freestyle. 😁 3 Citiraj
TBA Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pred eno uro je etcho napisal: Lepo zapakirana reklama za Freestyle. 😁 res je za ljubitelje Giant koles 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.