Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Samo on zase pravi, da je Primorec.

Malo ga samo j*be naglasak. 😂

Gleženj v nove bitke. 👍

Napisano

Tudi danes zgodnje vstajanje. In na kolo. 

IMG_20250907_164105.jpg

ln nato obvezni plavanje. 

IMG_20250907_164120.jpg

Napisano

Mal na tempo, nekaj segmentov odšprintanih stoje, nekaj počasnih odeskov za regeneracijo.

image.png

jajcadizlska.jpg

Napisano

Po 10-ih letih le pridelal novi žig. Bi že moral bit lani, pa ga na Kumu nismo našli.

Tokrat smo hudiča le našli na Krvavcu:

20250907_185800.jpg

Napisano

Danes pa sva z Etcho - jem odfurala eno "heavy metal" varianto. Vsi traili  in makadamske poti so razriti do golega kamenja, vse polno lukenj, podrtih dreves. 🙄 Zadnji nalivi so res naredili štalo po slovenski Istri. Drugače pa super giro z veliko višincev.

Gleženj vzdržal torturo. 😊

IMG_20250913_145201.jpg

Napisano (urejeno)

Današnja se je izkazala za trd oreh. Drugače pa vreme idealno, blata lih prav. 👍

Screenshot_20250913_160848_Strava~2.jpg

image.png

Popravljeno od etcho
Napisano

Sem se končno "opogumil" in vzel kratko ter dolgo kolesarsko majico. Vidim kako bo jeseni ali bom rabil še kako aktivno spodnjo majcio(perilo) oz brezrokavnik toliko da ne prepiha. Do sedaj sem kar z majcami za hribe vozil, sam te nimajo đepov odzad.

jajcadizlska.jpg

Napisano
pred 29 minutami je Tilen5 napisal:

Sem se končno "opogumil" in vzel kratko ter dolgo kolesarsko majico. Vidim kako bo jeseni ali bom rabil še kako aktivno spodnjo majcio(perilo) oz brezrokavnik toliko da ne prepiha. Do sedaj sem kar z majcami za hribe vozil, sam te nimajo đepov odzad.

Pravilno si se odločil. Dobro je imeti vsaj eno dolgo, eno kratko kolesarsko  majico. Še bolje pa je, da imaš vse po dvoje, da ko daš prat, imaš na voljo drugo. Jaz imam poleg tega še zimsko kolesarsko jakno, podkapo, dvojne zimske rokavice in nogavice. In dve čeladi (belo za poleti, ker baje manj kuri v njej, drugo za ostale letne čase). 

Napisano

Pravijo, da se celo življenje učiš. No, jaz sem se za tretjo življenjsko univerzo vpisal v tečaj mtb. Organizira ga obalni mtb klub, ki je kar aktiven. Mene  so dodelili  v skupino "bolj star, bolj nor". 😄

Vsaka dodatna informacija in prikaz vožnje po trailih je dobrodošla.

S tečajem pričnem danes. Upam,da bo zanimivo. 😊

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Pravilno si se odločil. Dobro je imeti vsaj eno dolgo, eno kratko kolesarsko  majico. Še bolje pa je, da imaš vse po dvoje, da ko daš prat, imaš na voljo drugo. Jaz imam poleg tega še zimsko kolesarsko jakno, podkapo, dvojne zimske rokavice in nogavice. In dve čeladi (belo za poleti, ker baje manj kuri v njej, drugo za ostale letne čase). 

Sej te obleke se tolk hitro sušijo, da če jih daš zvečer sušit so zjutraj že suhe.

jajcadizlska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Meni je žal, da sem dal mojo 6k na vratih barvat, k je bla podrajsana za tistih par cm.   Zdej mam na levi praske + na strehi se je naredila ena rjava pikica, bog ne daj. Takoj se na machine grey vidi, da ni originalna....
    • Moj nasvet? Ne kupuj mazde dizla z več kot 200kkm, razen če ni 1 lastnik. Za CX-3 je 2.0 G120 vrh glave, vrhunski motor brez težav in lepo poskočen.
    • Jsy bi jim rekel, da mi celega v folijo dajo oblečt. 
    • Pride bejba v trgovino s torbicami. Hotela bi čim cenejšo, vendar pa všečno. Pa vpraša trgovko, ko se zagleda v eno lepo: - "Koliko stane?" - "50 EUR, ta je iz pravega telečjega usnja!" - "Predraga zame, kaj pa ta?" - "150 EUR, ta je iz krokodilje kože!" - "Predraga! Koliko pa je ta?" - "300 EUR. Ta je iz kačje kože!" - "Predraga!" Bejba in se napoti iz trgovine. Na vhodu zagleda majhno torbico, velikosti le 10 x 10 cm. Si misli, da ta bo pa prava in vpraša trgovko za ceno. - "1000 EUR!" - "Najmanjša, pa takšna cena!" - "Ta je iz kožice penisa. Dvakrat jo lepo pobožaš, pa imaš takoj potovalko..."
    • Eh, ja, ki čm, kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl ženskih namigou...   Uprašam ženo, ki če jmat za rojsni dan. Pa reče, de neki tazga, kr bo pasal k njenmu obrazu.    K je zvedla, de sm nabavu nagubano kiklo, ni bla preuč zadovolna...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.