Skoči na vsebino

Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 3 minutami je jures napisal:

Se prav si sel tud cez most v Medvodah....

Tud ja 😢

33112_1.png

Napisano
pred 7 urami je Alex napisal:

Sam hodim vsaj vsaka dva meseca na masažo. In to k strokovnjakinji, ki je bila včasih fizioterapevtka za športnike. 

Tako, da ja, zelo pomaga 

Ne morem verjett, kako je do tega prišlo. 

Po vseh hojah v hribih, po vseh tekih, po vseh vožnjah s kolesi in padcih sem jo na koncu "fasal" na enem pikniku. 

In to medtem, ko sem sedel za mizo. En nenaden gib noge in je bilo končano.😕 Nisem več mogel zravnati noge.

Ajej... take poškodbe brez vzroka so najbol neprijetne. Sam počasi rihtaj zadevo pa nobenega pretiravanja in hitenja. Pač si DESUS in bo trajalo dlje, kot če bi to naredil pred 30 leti. Sporoči kaj bo na MR.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne še.... mal sem jih potipal, kolk imajo manevrskega prostora. Neki ga je ampak ne glih velik. Vseeno pa bi prišel pod 50 jurjev. Pa če mi kaka dobra duša da 15k za mojo Mazdo. Hja, kaj pa vem - ja poraba bi bila veselica, kasko tud, ampak kjer koli ga testirajo, ga hvalijo. Konec koncev je pa le bil avto leta 2025 tud pri nas.    Sej drugač ne bi menjal, ampak neko nelagodje obstaja, da bodo brihtoli našli način, kako prepovedat dizle v mestih al pa celo na splošno. Pač EV agendo bodo poskušali spravit skozi na silo. Očitno z mehkimi prejemi ne najdejo dovolj labilnih, da bi nasedli subvencijam in nekim pravljičnim obljubam. Tko, da čakam naslednji udarec iz Bruslja. 
    • Jaz sem se že sam pripravljal, da grem na prehitevalni pas, tisti egoist, ki ga omenjaš, se pa, če se prav spomnim, ni domislil, da bi šel na prehitevalni pas. Poleg tega je tu bil pospeševalni pas, v tistem primeru pa, če se prav spomnim, ni bilo pospeševalnega pasu...   Jaz da sem koga ribal? Ta je pa bosa! Jaz al lepo povem al pa užgem z lopato...   Ma, zadnje čase kar nekako dela. Od 45.000 do 60.000 je zdržal brez enega servisa vmes. Na 60.000 je bil dvanajstič na servisu (predvideno je, da bi bil četrtič!). No, zdaj ima 67.000 in "že opravljen" trinajsti servis. Bomo videli, če se bo unesel. Me je pa vsakič strah, ko se kam dlje odpravimo...
    • Vse jasno. Saj veš, kmet an s hribu doma, pei učas ne zastopm lih tanartabl...   Je pa enkrat davno naš župnik začel razlagat, da Bog ni vsemogočni. Pa so vsi utihnili in ga gledali, a je pijan al kaj da take klati. Pa možakar čisto mirno nadaljuje: - "Rabite dokaz? Tu je: to, kar en politik pred volitvam lahko obljubi, tega niti Bog ne more izpolnit..."   Najprej smo se vsi smejali. Ko smo pa dojeli, da je to čista resnica, nas je pa smeh minil. V glavnem, ja, seveda se bo našel tudi kdo, ki ti (nam) bo obljubil česar niti Bog ne more izpolnit - vključno z nafto po en evro za liter...
    • "Zdilal sem se"?? A to pomeni, da si ga že kupil? Adijo poraba. 😉
    • S tem nožkom srno odereš ko za fruštek😁
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.