Bini Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Pri meni na skyroju (1kw baterija) je opozorilo, da se polni pod nadzorom v stanovanju in nikoli ponoči ali izven stanovanja, če okoli do 1m ni gorljivih stvari. Verjetno se tako zaščitijo pred tožbami, če slučajno zagori. Jaz ga bom polnil v garaži in nič okoli....Sem ga polnil 1x in ni bilo nič vroče, še toplo ne. Verjetno zato, ker ima počasno polnjenje cca 10ur od 20%do 100%,pa nek inteligentno elektronski nadzor polnjenja ima, ampak ziher je ziher..... 1 1 Citiraj
Alex Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 22 minutami je Bini napisal: Pri meni na skyroju (1kw baterija) je opozorilo, da se polni pod nadzorom v stanovanju in nikoli ponoči ali izven stanovanja, če okoli do 1m ni gorljivih stvari. Verjetno se tako zaščitijo pred tožbami, če slučajno zagori. Jaz ga bom polnil v garaži in nič okoli....Sem ga polnil 1x in ni bilo nič vroče, še toplo ne. Verjetno zato, ker ima počasno polnjenje cca 10ur od 20%do 100%,pa nek inteligentno elektronski nadzor polnjenja ima, ampak ziher je ziher..... Ti imaš čistokrvnega Kitajca. 2 Citiraj
Bini Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Pred eno uro je Alex napisal: Ti imaš čistokrvnega Kitajca. Jp, a če se ne motim so nas kitajci že zdavnaj prehiteli glede baterij in vsega kar se nanaša na elektriko itd.... 😉 2 Citiraj
robertk6 Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar pred 9 urami je Bini napisal: Pri meni na skyroju (1kw baterija) je opozorilo, da se polni pod nadzorom v stanovanju in nikoli ponoči ali izven stanovanja, če okoli do 1m ni gorljivih stvari. Verjetno se tako zaščitijo pred tožbami, če slučajno zagori. Jaz ga bom polnil v garaži in nič okoli....Sem ga polnil 1x in ni bilo nič vroče, še toplo ne. Verjetno zato, ker ima počasno polnjenje cca 10ur od 20%do 100%,pa nek inteligentno elektronski nadzor polnjenja ima, ampak ziher je ziher..... In ti primerjaš tvojo kitajsko baterijo za našimi 🤣🤣 Citiraj
Alex Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Zanimivo, že med našo "agresivno"vožnjo po luknjastih poteh sem opazil, da mi včasih preveč stresa vilice in se pogrezajo globoko,čeprav so nastavljene ta več kg, kot je moja teža. Že zato je ok, da sem naročil druge, močnejše vilice. Na sliki se dobro vidi, koliko so potovale. 1 1 1 Citiraj
etcho Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Mogoče lih ne spada med rekreacijo, ampak če se že omenja kolesarjenje... imposible.mp4 2 2 Citiraj
Bini Napisano 21. januar Prijavi Napisano 21. januar Mala malca.... 😵💫🫣😉 pred 2 urama je robertk6 napisal: In ti primerjaš tvojo kitajsko baterijo za našimi 🤣🤣 Ja res jo nebi smel.... 😁 1 Citiraj
TBA Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar (urejeno) pred 19 urami je Alex napisal: Zanimivo, že med našo "agresivno"vožnjo po luknjastih poteh sem opazil, da mi včasih preveč stresa vilice in se pogrezajo globoko,čeprav so nastavljene ta več kg, kot je moja teža. Že zato je ok, da sem naročil druge, močnejše vilice. Na sliki se dobro vidi, koliko so potovale. to da greš na močnejše ne bo vplivalo če vzameš z istim hodom. raje bi dal kak token not ali pa malo bol nafilaš. tisto kar piše je samo začena nastavitev, potem pa nafilaš kok ti paše. kaj si pa naročil? zase sem gledal močnejše vilice zaradi svoje kilaže da so bolj toge. @Alex S tem si mal pomagaj če ti pride kaj prav https://www.specialized.com/us/en/app/suspension-calculator#productId:188255|modelName:Turbo Levo Alloy|productImage:https://assets.specialized.com/i/specialized/95222-71_LEVO-ALLOY-ICEBLU-BLK_HERO-SQUARE?$scom-plp-product-image-square$&fmt=webp&bg=rgb(241,241,241)&w=800|bikeSize:0|riderHeight:0|riderWeight:0|useImperial:false|useImperialPressure:false Popravljeno 22. januar od TBA 1 Citiraj
Alex Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 2 urama je TBA napisal: to da greš na močnejše ne bo vplivalo če vzameš z istim hodom. raje bi dal kak token not ali pa malo bol nafilaš. tisto kar piše je samo začena nastavitev, potem pa nafilaš kok ti paše. kaj si pa naročil? zase sem gledal močnejše vilice zaradi svoje kilaže da so bolj toge. @Alex S tem si mal pomagaj če ti pride kaj prav https://www.specialized.com/us/en/app/suspension-calculator#productId:188255|modelName:Turbo Levo Alloy|productImage:https://assets.specialized.com/i/specialized/95222-71_LEVO-ALLOY-ICEBLU-BLK_HERO-SQUARE?$scom-plp-product-image-square$&fmt=webp&bg=rgb(241,241,241)&w=800|bikeSize:0|riderHeight:0|riderWeight:0|useImperial:false|useImperialPressure:false Ni problem samo v samem hodu, ampak v grobem blaženju. Obstoječe vilice imajo zelo malo nastavitev, 160 mm je za trail več kot dobolj. Ne bom skakal z njim. 😊 Nove vilice pa so RockShox Lyrik Ultimate Charger- 3.1 RC2 29" DebonAir+ Tapered Boost. Citiraj
Alex Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar (urejeno) pred 21 minutami je etcho napisal: 160 - enduro 140-150 trail Zanimivo mi je, da kolo Specialized turbo levo eni klasificitajo kot trail kolo, drugi kot enduro. Kakor koli, meni je dovolj 160 mm. 😊 Popravljeno 22. januar od Alex 1 Citiraj
TBA Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 36 minutami je Alex napisal: Ni problem samo v samem hodu, ampak v grobem blaženju. Obstoječe vilice imajo zelo malo nastavitev, 160 mm je za trail več kot dobolj. Ne bom skakal z njim. 😊 Nove vilice pa so RockShox Lyrik Ultimate Charger- 3.1 RC2 29" DebonAir+ Tapered Boost. kok te bodo olajšale? 760€ Zeeb ultimate so tud tm tm pa so mal bolj toge Citiraj
TBA Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar kar se vzmetenja tiče je vse mal bol zabrisano rata. eni gledajo kok ma hoda, drugi geometrijo,.... gledajo pa večinoma kok ma zadn feder hoda. Levo je ubistvu do it all bike tko da odvisno od opreme in kolesarja. kar se tiče geometrije bi bil enduro, glede vzmetenja mi pa meji na AM/enduro neki podobnga kot crafty R ali RR, nekateri pravjo da je enduro ker ma 150/160. Če pa pogledaš crafty XR ima pa 170mm vilce in bi reku da enduro ker se s tem spremeni tudi geometrija. 1 Citiraj
Alex Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 22 minutami je TBA napisal: kok te bodo olajšale? 760€ Zeeb ultimate so tud tm tm pa so mal bolj toge 790€. 😊 Zeb so res bolj toge a za mojo kilažo 75 kg pretrde. Ponavadi jih imajo suhci "odprte" do konca, kar pa ni moj cilj. Na forumih pravijo, da so ZEB za bolj "krepke" može. 😊 Citiraj
TBA Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 6 minutami je Alex napisal: 790€. 😊 Zeb so res bolj toge a za mojo kilažo 75 kg pretrde. Ponavadi jih imajo suhci "odprte" do konca, kar pa ni moj cilj. Na forumih pravijo, da so ZEB za bolj "krepke" može. 😊 si upošteval tudi težo kolesa . #samuprašam sej si res bol pr tasuhih. mene un mostiček k sta ga zanč prečkala vrjetn neb držu 4 Citiraj
Alex Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 9 minutami je TBA napisal: si upošteval tudi težo kolesa . #samuprašam sej si res bol pr tasuhih. mene un mostiček k sta ga zanč prečkala vrjetn neb držu Ha, ha, bi te zdržalo, brez skrbi. 😄😄 Ko bo bolj toplo, se pripelji k nam na obalo, pa bomo našli kako luštno progo. Si pa moram čim prej nabaviti ščitnike za komolce in kolena, saj ta vedno nastradajo, ko se skipam v kak graben. 😊 1 Citiraj
TBA Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 15 minutami je Alex napisal: Ha, ha, bi te zdržalo, brez skrbi. 😄😄 Ko bo bolj toplo, se pripelji k nam na obalo, pa bomo našli kako luštno progo. Si pa moram čim prej nabaviti ščitnike za komolce in kolena, saj ta vedno nastradajo, ko se skipam v kak graben. 😊 mogoče pa res . tok da se v kratke hlače spravim je 15°C pa da ne piha čist ok. lahk pa se dobimo pa kako na izi panoramsko nardimo pa se še kdo drug pridruž in mamo mini mazda ebike/bike meet. 2 Citiraj
etcho Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar Z Mazdami do Grožnjana, tam pa piči z bajki! To bi bil idealen dan. 😁 1 3 Citiraj
Alex Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 21 minutami je etcho napisal: Z Mazdami do Grožnjana, tam pa piči z bajki! To bi bil idealen dan. 😁 Bravo. Dobra ideja. Tako bi ubili dve muhi na en mah-mazdaško- kolesarski dan v Slovenski Istri. 👍 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar Z kolesm do tabljižjega bara pol pa pod češnjo ležat, komi čakam pomlad/poletje 1 2 Citiraj
Alex Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar pred 3 minutami je Tilen5 napisal: Z kolesm do tabljižjega bara pol pa pod češnjo ležat, komi čakam pomlad/poletje Lahko pozneje na koncu . Prej pa en dober giro s kolesi. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano 22. januar Prijavi Napisano 22. januar Jaz mam kar velike plane, no če mi pisanje magistrske ne bo vezelo preveč časa. Letos se bo delalo višince in dolge ture čez 100km 2 1 Citiraj
TBA Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar pred 12 urami je etcho napisal: Z Mazdami do Grožnjana, tam pa piči z bajki! To bi bil idealen dan. 😁 Hahaha. Sem vidu kake proge so tam. Za razbit kr dobre 🤣. Vsaj glede na moje znanje in kokr sm štorast. Sm pa za akcijo. Glede na trenutno vreme bodo temperature kr kmalu ugodne sam da ne bo dežja pred 11 urami je Alex napisal: Lahko pozneje na koncu . Prej pa en dober giro s kolesi. Tisto se gre nekam prgriznt pa na kak pir 1 Citiraj
etcho Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar pred 49 minutami je TBA napisal: Hahaha. Sem vidu kake proge so tam. Za razbit kr dobre 🤣. Vsaj glede na moje znanje in kokr sm štorast. Sm pa za akcijo. Glede na trenutno vreme bodo temperature kr kmalu ugodne sam da ne bo dežja Tisto se gre nekam prgriznt pa na kak pir Vse niso rekreativcem "prijazne", res. Je pa Sv. Juraj dokaj simpl, brez ekstremov (modra+rdeča). Se jo pa 2x ponovi. 😊 Pogoj je, da so traili suhi, brez blata, je treba sledit vreme. After pa obvezno. 1 1 Citiraj
TBA Napisano 23. januar Prijavi Napisano 23. januar pred 1 uro je etcho napisal: Vse niso rekreativcem "prijazne", res. Je pa Sv. Juraj dokaj simpl, brez ekstremov (modra+rdeča). Se jo pa 2x ponovi. 😊 Pogoj je, da so traili suhi, brez blata, je treba sledit vreme. After pa obvezno. Js sm bol za kak izi flow. Je pa res da so proge po težavnosti označene glede na ostale proge v okolici. Tako da tule plava je lahka ko pr nam double black Diamond (hec). 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.