Rekreacija (kolesarjenje, tek, pohodništvo,... )
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem že 4 leta na celoletnih Michelin Crossclimate 2. Ponavadi me ljudje prepričujejo, da šparam (guma je 150€+ ena, tko, da ne vem kje je tuki šparanje). Na leto nardim 10-15k. Poleti na mokrem drži občutno bolje kot letna Goodyear eff grip, ki je na mokrem očitno porazna, ker govorim iz lastne izkušnje, ne povzeto s kakih rezultatov testov. Pozimi nisem s tem Michelinkam imel do sedaj nobenih čudnih situacij, res je pa, da po nekem ultra snegu ne vozim spet. Pred hišo imam sicer dokaj strm klanec, ki pa mi ni do danes še povzročal kakih problemov s speljevanjem v snegu. Sigurno je zimska guma pozimi najboljša, ampak, če folk vozi 4-5 let stare, z zakonsko minimalnim profilom, mogoče še mal manj... ne mi pametovat o varnosti prosim 😀
-
Tako pišejo v Janševem mediju… Delo piše pa drugače… Zakaj Tarče ni vodila Erika Žnidaršič? RTV odgovarja WWW.DELO.SI Po naših informacijah v tem trenutku ni prišlo do zamenjave urednika.
-
Ehhh beda 🙁 Po drugi strani pa poglej zadevo z druge strani. Pri teh letih je šel na drug svet v akciji, ne pa privezan na neko posteljo ali invalidski voziček. Če si lahko želim nekaj v pozni starosti bi raje padel z lojtre kot pa izdihnil kot rastlinca.
-
Ne vem, zraven maš video, katerega predvidevam, da nisi pogledal, ker pol ne bi tole spraševal. Sicer pa ne vem s katerim delom mojega posta v točkah se ne strinjaš? Problem je le v tem, da včasih se pretirava pri navedbah. Glede gum je pa tako, da gume pri vožnji zaradi upogibanja ustvarjajo notranjo energijo, ki se odrazi v toploti. Gume imajo vedno kar nekaj stopinj višjo temperaturo kot okolica. Sicer ne priporočam uporabo letnih pozimi, ampak en nasvet vseeno, če kdo bozi letne pozimi. Nekoliko je treba tlak spustit, da bo gumo bolje mečkalo in se bo ustvarjalo več toplote, ter ohranjalo gumo bolj prožno in mehkejšo pri nizkih temperaturah. Seveda pa to nekoliko poveča porabo in povečuje obrabo.
-
Točno tako. Najbolj so mi šle pa na organ reklame na youtubu. Ni hujše reklame, kot reklama k ti jo vsilijo sredi predvajane glasbe in to reklama dolga več minut...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.