Še ne vem.
Mi smo previsoko, da bi lahko pričakoval neke hude donose. Če dobim na leto na panj 20 kg, sem zadovoljen. Ponavadi točim kak teden potem, ko lipa odcveti. Zdaj pa še niti začela ni...
Ko je v garanciji pač gre ta postopek na račun garancije , ko je avto izven garancije pa se začne eksperimentiranje na tvoj strošek. Ne morejo upravičiti narobe naročenega kosa zato gre vse v tvoj strošek.
Naslednji dve dirki ključni za (načetega) Bagnaio | 24ur.com
WWW.24UR.COM
Francescu Peccu Bagnaii, nekdanjemu motociklističnemu prvaku in tudi serijskem zmagovalcu posameznih Grand Prixov, v tekočem...
Zgodba z jermenom ni tako grozna kot se slisi. Pac ker gre za uveljavljane garancije je treba bit 100% kaj je. Zato so pac prvo res za zihr izlocili moznost jermena potem pa izpolnili vse formularje za cargarantie, da gre vse lepo cez.
Jaz sem s samim postopkom servisa zelo zadovoljen in nimam niti ene pripombe cez. Vse izpeljano tako kot treba
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.