Debata o ceni servisov
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Smo imeli sestanek in sredi sestanka se naenkrat zasliši ženski glas: - "Roko ven iz mojih gat! Štejem do sto tisoč!" Rata tišina, vsi se spogledamo, pa spet isti ženski glas: - "Roko ven iz mojih gat! Štejem do sto tisoč!" Gledamo en drugega, kaj se dogaja, pa spet isti ženski glas: - "Roko ven iz mojih gat! Štejem do sto tisoč!" Nato en sodelavec pograbi telefon in prekine klic. Potem je razložil, da se z ženo velikokrat kaj hecata in da ji je on enkrat na njenem telefonu spremenil zvonenje, zdaj je pa očitno ona spremenila 'melodijo' na njegovem mobitelu... Kljub vsemu trudu sestanka nismo mogli več nadaljevati...
-
Teorem dela trdi, da kulturni ljudje ne bodo nikoli zaslužili toliko kot biznismeni. To se lahko dokaže z rešitvijo enostavne enačbe. Za dokaz začnimo z dvema trditvama: znanje = moč čas = denar Vsem je znano, da Moč=Delo/Čas Vnesemo prvi dve trditvi in dobimo: Znanje=Delo/Denar torej tudi: Denar=Delo/znanje Torej, če gre znanje proti nič, denar gre proti neskončnosti, ne glede na to, da je delo zelo majhno. Če pa znanje gre proti neskončnosti, denar gre proti nič, tudi, če je količina dela zelo velika. Zaključek: manj znate več boste zaslužili. Če niste razumeli poteka tega dokaza imate velike možnosti, da boste v življenju veliko zaslužili. Če pa ste potek dobro razumeli, potem ste v zelo slabi situaciji...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.