Ja pri nas srednje velik Mercator je imel že takoj zjutraj zaparkirana vsa parkirna mesta s strani tistih, ki so prihajali na delo v Lj. in če si čez dan želel kak večji nakup opravit ni bilo šanse, da tja prideš z avtom. Tako, da praktično razen, ko sem šel tja peš nisem več zahajl k njim. Zdaj so postavili rampo in omogočili dostop, tako da ga zdaj večkrat obiščem tudi za nakup, kjer ne moreš peš odnest stvari.
Tako, da mene so kot kupca pridobili nazaj s tem, ko so organizirali parkiranje in ni tako kot praviš @Alex, da vedno izgubljajo kupce pa čeprav si zdaj v fazi maščevanja in bi celemo svetu rad raztrobil kaki oderuhi so.
Jebat ga, tudi parkiranje ratuje luksuz in to celo večji kot sama goriva. Tud makedamsko parkirišče pri Žusterni recimo je bilo nekoč dobre 3€ za cel dan, danes me za 6 ur pride 15€. Tolk me stane pot v eno smer iz LJ. v KP.
Ko pride nek sestav politikov na vlado in skritizira vse dotedaj, potem pa pompozno napove da bo za tren oka rešil problem. Verjetno da vejo od kod bodo vzeli resurse. Ali pač ne.
Sam to je trend današnjega časa, kjer vsaj v zasebnem sektorju ljudje delamo po veliko različnih zadolžitev. Si računalničar, a zraven skrbiš še za regulativo, pravilnike, navodila, nabavo, razpise, uvajanje regulative ECB-ja in še mali milijon drugih zadev, ki so al pa niso povezane s tvojo profesijo. Ne vem, širina znanja je pač ratala pomemben faktor in tisti, ki danes misli, da bo delal kot robot eno in isto se hudo moti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.