Skoči na vsebino

Mazda 6 GH/GJ in 20 col

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  dne 31. 3. 2021 ob 15:18 je TiEn napisal:

Nich sprehenzi dojče ,.. sploh nevem kam klikat za pogledat 3d sliko :(

Razširi  

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=sl&u=https://www.felgenshop.de/

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)

usaj v angleščino bi mi lahko dal 😛 joke on the side

drgač pa sem že včeraj napisal da sm tudi v nemščini pogruntal kako navigirat

Popravljeno od TiEn

jajcadizlska.jpg

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)
  dne 13. 4. 2021 ob 12:18 je Husky1290 napisal:

Neki se dela 😁

20210413_141737.jpg

Razširi  

A bo končno ratalo? 🤗

To pa bo kar nizkopresečno. 

Popravljeno od Alex

Napisano
  dne 13. 4. 2021 ob 13:01 je Husky1290 napisal:

Je narejeno 😁 say hello to my not so little friends😅 vreme lih ni idealno za slikanje

20210413_145819.jpg

20210413_145832.jpg

20210413_145846.jpg

Razširi  

Lepa in nizka. 👍A imaš ti mogoče širino felten 8"?

Ker je guma kar prek feltne. 🤔

Napisano
  dne 13. 4. 2021 ob 13:06 je Alex napisal:

Lepa in nizka. 👍A imaš ti mogoče širino felten 8"?

Ker je guma kar prek feltne. 🤔

Razširi  

8,5 ampak mam zaščitni rob na gumi. Mi je škoda felten😁

Napisano

Sanke dol... to bi lahko bila nova skupina na FB-ju. 🤪

33112_1.png

Napisano

Se podpišem pod to Ignacij,.. tko kot rata avto pust če mu vse prebarvaš v črno ampak....sto ljudi sto čudi :D

• Všeč 1
  • Ljubim 1

jajcadizlska.jpg

Napisano
  dne 13. 4. 2021 ob 16:21 je TiEn napisal:

Se podpišem pod to Ignacij,.. tko kot rata avto pust če mu vse prebarvaš v črno ampak....sto ljudi sto čudi :D

Razširi  

... sto žena - dvesto sisa. 

Napisano
  dne 13. 4. 2021 ob 14:56 je Husky1290 napisal:

Ah kaj črne sanke. Sanke dol!🤣 še chip tuning, potem sem pa zaključil.🙂

Razširi  

Jaz sem sem malo igral in  foroshopiral z in brez sank. In je brez kr neki. Kot tej novi karavani mercedesi, ki niso ne tič ne miš. Sanke ostanejo gor. 😊

In kako izgleda taka vožnja z 20" in nižanim avtom? Si že kaj "stružil" po ležečih policajih? 🤗

• Všeč 3
  • Ljubim 1

Napisano

Hehe, vidim, da je v vsakem od vas kar nekaj obrtnika. 😁

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• @Justus nisem jih še dobil. Bom pa šel kr na Močnika, da jih zamenjajo, ker jih zanima če bodo normalno delale brez napake. So jih že nekaj sprobali pa niso bile vredu, tako da očitno je povpraševanje. Ko zrihtam te obvestim.
    • Drži, moja napaka 🙈 takoj popravim ...
    • ....90 stopinj....desno za priklop in levo za izklop... 
    • Tudi jaz sem jo nabavil ob nakupu novega avta, nekaj čez 800 eur z montažo so računali pri Avtotehni Vis v Ljubljani. Po montaži sem jo moral vpisati v homologacijski karton na lastne stroške. Uporabljam jo za prevoz koles, tako jo takrat namestim, sicer pa jo imam v prtljažniku. Dobra zadeva.   Pri prvem priključevanju kabla za luči od nosilca koles sem imel težave, ker vtikač nikakor ni v vtičnico. Sem se že spraševal, če je na nosilcu sploh pravi vtikač ali pa da je vtičnica napačna ... Ker nisem upal nič na silo narediti, sem avto peljal prodajalcu, da pogleda pa tudi njemu ni uspelo, tako sem ga potem peljal na servis. So pogledali in ugotovili, da je vse v redu. Ker so bili priključki povsem novi, je bilo treba vtikač v vtičnici malo bolj na silo zavrtet za 90 stopinj, da se je ustrezno zataknil 😁 
    • Danes pa ena res zgodnja tura. Dokler ni peklensko vroče. So mii naredili kopalci gušte, saj ima morje že blizu 25°C. Že zjutraj jih je polno. Zanimivo, da srečaš že pred sedmo uro zjutraj veliko kolesarjev. 😊
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.