dvorjan Napisano 25. april Prijavi Napisano 25. april Pred eno uro je Janez007 napisal: 4,4 € ... O, gospod pa nekam letijo danes. 😃 1 Citiraj
Bini Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Kam pogledaš minareti..... Uživaj.... 🤗😉 1 Citiraj
Janez007 Napisano 27. april Prijavi Napisano 27. april ja, minareti ... še ena prava turška 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Jaz pijem že nekaj časa le 2 kavi dnevno. Ob 5:00 in ob 14 oz 15. 1 Citiraj
Bini Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april pred 2 urama je Tilen5 napisal: Jaz pijem že nekaj časa le 2 kavi dnevno. Ob 5:00 in ob 14 oz 15. Super, ona ob 5.00 je sigurno zato, da te zbudi... 😁😉 Citiraj
TBA Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april pred 4 urami je Tilen5 napisal: Jaz pijem že nekaj časa le 2 kavi dnevno. Ob 5:00 in ob 14 oz 15. 2 že spiješ ja. Sam nisi povedal kako dozo in kok močno Citiraj
Tilen5 Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april pred 28 minutami je TBA napisal: 2 že spiješ ja. Sam nisi povedal kako dozo in kok močno Dvojni espresso z mlekom pred 2 urama je Bini napisal: Super, ona ob 5.00 je sigurno zato, da te zbudi... 😁😉 Ja haha, če ne bi bil kot zombi Citiraj
godlike Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april pred 3 urami je TBA napisal: 2 že spiješ ja. Sam nisi povedal kako dozo in kok močno Eno. Kafetjera 3 (13-14g) kave. Citiraj
Bini Napisano 1. maj Prijavi Napisano 1. maj Prva na 1 MAJ letos.... 🤗 Vsem lepe "pvomajske praznike".... 4 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 08:26 Prijavi Napisano včeraj ob 08:26 Joj kako kislo vreme je u močvirju, vsaj kofe je OK.... 1 Citiraj
Bini Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Jaz pa lepo uživam ob kavici, ko eni čistijo DPF na dizlercah... ☕🤗😉 Ps, malo pa tudi razmišljam kako se bo kaj obnašal tisti GPF pri X186 motorju..... 1 1 Citiraj
FuManchu Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Tudi jaz se ne sekiram za dpf-je. Vozim euro 3 motorje😁 1 1 Citiraj
Alex Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami (urejeno) pred 2 urama je FuManchu napisal: Tudi jaz se ne sekiram za dpf-je. Vozim euro 3 motorje😁 Jaz tudi. 😉 A hkrati imam nalepko za možnost vožnje po centru Münchna. Popravljeno pred 10 urami od Alex 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.