Bini Napisano 7. april Prijavi Napisano 7. april Cajt ubijam ob dobri kavi. 🤗 Ko pri Vulku rihrajo gumo na Twingecu od tašče.... 3 Citiraj
Bini Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Ena močvirska kava po rekordno 2.5 urni vožnji iz Celja do Lj.... 🫣 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april Kaj si šel z vlakom? 🤪 2 Citiraj The ability to speak does not make you intelligent.
Bini Napisano 13. april Prijavi Napisano 13. april pred 3 minutami je g.Wankel napisal: Kaj si šel z vlakom? 🤪 Bi rajši šel... Citiraj
Bini Napisano torek ob 06:00 Prijavi Napisano torek ob 06:00 Dobro jutro, evo tokrat prva penzionerska kava v življenju ... 😊🤗🙃😉 Mi verjamete ali ne, da se je ravno ta čas streslo za par sekund.... 🫣 2 2 Citiraj
Z M A J Napisano torek ob 06:07 Prijavi Napisano torek ob 06:07 Ravnokar pijem prvo današnjo in hkrati berem digitalni cajtnk 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano petek ob 12:17 Prijavi Napisano petek ob 12:17 (urejeno) Ena iz skandinavije.... 🤗😉 Popravljeno pred 5 urami od Bini 3 Citiraj
Slivka Napisano petek ob 19:40 Prijavi Napisano petek ob 19:40 Kako je zdaj tam: že govorijo amerikanščino? Že šivajo 52to zvezdo? 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano petek ob 21:17 Prijavi Napisano petek ob 21:17 pred 1 uro je Slivka napisal: Kako je zdaj tam: že govorijo amerikanščino? Že šivajo 52to zvezdo? Vse je še tako kot je bilo pred 3mi leti... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.