Bini Posted October 21 Report Posted October 21 pred 2 urama je Slivka napisal: Meni je pa danes kava naredila slabost, še preden sem jo sploh dobil... Me je minila, se nisem niti šalice dotaknil, kaj šele, da bi jo spil... Sam spodnjo bi spil, mogoče je od MUSTANGA kaj bolša... 1 Quote
Slivka Posted October 21 Report Posted October 21 Mah, že ko sem zagledal šalico sem bil jaz spodaj tak, kot da bi kavo polil, potem sem pa hodil, kot da sem cel dan mustanga jahal... 1 Quote
TBA Posted October 23 Report Posted October 23 pred 3 urami je FuManchu napisal: Jutro je😁 Haha jutro je blo Quote
FuManchu Posted October 23 Report Posted October 23 pred 12 minutami je TBA napisal: Haha jutro je blo Eni smo potegnili malo😂 1 Quote
Bini Posted October 23 Report Posted October 23 pred 41 minutami je Tilen5 napisal: Pa je vse na kupu..zdej pa se naučit Ta čas pa js eno kavo spijem.... 3 1 Quote
Bini Posted October 25 Report Posted October 25 (edited) dne 23. 10. 2024 ob 14:13 je Tilen5 napisal: Pa je vse na kupu..zdej pa se naučit Si kaj doštudiral s tem alatom, jaz že drugo kavo pijem..... 🤔🤗😉 Edited October 25 by Bini 4 Quote
Slivka Posted October 25 Report Posted October 25 pred 27 minutami je Bini napisal: Si kaj doštudiral s tem alatom, jaz že drugo kavo pijem..... 🤔🤗😉 Dvomim, da mu je kaj uspelo. Se vse nekaj zatika, odkar je Linda na forumu... 4 Quote
Tilen5 Posted October 25 Report Posted October 25 (edited) pred 1 uro je Bini napisal: Si kaj doštudiral s tem alatom, jaz že drugo kavo pijem..... 🤔🤗😉 Že delam espressote, sam trenutno še štelam zadevšne da bo taprava crema. Lahko pol postam en posnetek od prvega testa (ko je še vse šprical okoli, kr sem pregrobo zmlel kavo 😂), sam pač vadim takrat ko dejansko spijem kavo, da zrnja ne mečem proč. Edited October 25 by Tilen5 2 1 Quote
Tilen5 Posted October 25 Report Posted October 25 (edited) @Bini Evo kavno zrnje je zlato od caffe goriziana, vse skupaj je dokaj hiter postopek, še največ časa vzame ročno fino mletje kave... Pripomočki: Ekstrakcija(prvi test na pamet vse nastavljeno, zato tudi ne teče še lepo) 20241023_162128.mp4 Edited October 25 by Tilen5 5 Quote
Tilen5 Posted October 26 Report Posted October 26 (edited) Hehe pandoljo...sej jo skoz pijem sam ne slikam tolk teh šalc...🤣🙈 Edited October 26 by Tilen5 2 Quote
Z M A J Posted October 27 Report Posted October 27 Mojo najljubšo verzijo kave imam vedno seboj 3 Quote Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Posted October 31 Report Posted October 31 (edited) Še vježbam... Latte art ...ups mislim latte poop mi pa ne gre 20241030_115931~2.mp4 Edited October 31 by Tilen5 3 1 Quote
FuManchu Posted October 31 Report Posted October 31 Ko da bi kompresor v delavnic poslušal 😆 3 1 Quote
TBA Posted October 31 Report Posted October 31 pred 2 urama je FuManchu napisal: Ko da bi kompresor v delavnic poslušal 😆 ko si daš kavo delat, zbudiš celo bajto pa še sosede zraven 4 1 Quote
Recommended Posts