Bini Posted October 8 Report Posted October 8 pred 5 minutami je MazdaBoy napisal: Čas za kavo in kolač ☕ 🧁 Kontra.... 🤣😉 4 Quote
jstdoma Posted October 8 Report Posted October 8 pred 9 minutami je MazdaBoy napisal: Čas za kavo in kolač ☕ 🧁 Da nisi bil v moji pisarni slučajno 😁 4 1 Quote
Tilen5 Posted October 9 Report Posted October 9 Mislim, da bom danes naročil nekaj stvari(iz amazona) za moj kavni avtomat za boljši espresso,.. kak mlinček in kavo v zrnju pa ko stvari naštudiram poslikam ko pride 2 Quote
MazdaBoy Posted October 9 Report Posted October 9 dne 8. 10. 2024 ob 10:16 je jstdoma napisal: Da nisi bil v moji pisarni slučajno 😁 Sm pa mislu, da imamo take skodelce samo lastniki Audijev 🤪 2 Quote
FuManchu Posted October 9 Report Posted October 9 pred 25 minutami je MazdaBoy napisal: Sm pa mislu, da imamo take skodelce samo lastniki Audijev 🤪 Skrivni oboževalci, ki to niso več 😁 2 Quote
jstdoma Posted October 9 Report Posted October 9 pred 25 minutami je MazdaBoy napisal: Sm pa mislu, da imamo take skodelce samo lastniki Audijev 🤪 Saj imate Ta skodelica je od sodelavca ki ima A4 😁 1 2 Quote
Bini Posted October 15 Report Posted October 15 dne 12. 10. 2024 ob 12:44 je FuManchu napisal: Ni jo čez turško za moj okus Turške pa res ne kuha.... 😢😉 Quote
Tilen5 Posted October 15 Report Posted October 15 (edited) Nekaj novega,.. prvi test polomija, 0 crema. Zgleda je ta že zmleta kava ful pregroba. Tako, da rabim beans in grinder. Edited October 15 by Tilen5 3 Quote
Bini Posted October 15 Report Posted October 15 pred 1 uro je Tilen5 napisal: Nekaj novega,.. prvi test polomija, 0 crema. Zgleda je ta že zmleta kava ful pregroba. Tako, da rabim beans in grinder. Kolk barov pa ima tale tvoj DeLonghi aparatek.... 🤔 Quote
Carot Posted October 17 Report Posted October 17 Jutranja črna kava na črni celini. Paše pa! 4 1 Quote
Tilen5 Posted October 18 Report Posted October 18 Še nekaj zadevic je prišlo za kavomat, objavim kaj ko naštudiram. 3 Quote
Bini Posted October 18 Report Posted October 18 dne 17. 10. 2024 ob 9:15 je Carot napisal: Jutranja črna kava na črni celini. Paše pa! Tale zmaga.... 👍👌😉 Quote
NevLado Posted October 18 Report Posted October 18 dne 12. 10. 2024 ob 11:52 je Bini napisal: Tole pa je avtomat, skuha kavo kako češ.... Točno tega sem gledal, pa sem se potem odločil vseeno za Rivelio...novejši model + 2 nastavka za različna kavna zrna Top shit mašine 2 Quote
Bini Posted October 21 Report Posted October 21 Prvič coffe pri Ferrariju.... 🤔 Nič posebnega.... 😉 4 Quote
TBA Posted October 21 Report Posted October 21 pred 1 uro je Bini napisal: Prvič coffe pri Ferrariju.... 🤔 Nič posebnega.... 😉 Je bila vsaj hitra postrežba? 1 1 Quote
Bini Posted October 21 Report Posted October 21 pred 7 minutami je TBA napisal: Po dolgem času ena objava Ker si več na kolesu kot pri štedilniku.... 🤗😉 1 Quote
Slivka Posted October 21 Report Posted October 21 Meni je pa danes kava naredila slabost, še preden sem jo sploh dobil... Me je minila, se nisem niti šalice dotaknil, kaj šele, da bi jo spil... 4 1 Quote
Recommended Posts