Jump to content

Kava

Create short link

Recommended Posts

Posted

Jaz sem bolj mislil, da ima za laboratorij, ker je jutranja.

• Haha 1
  • Wow 1
Posted

Trenutek resnice. Jabolčni sok je bil 😆

• Like 6

N7rRRL1.jpg

Posted

20240725_165314.jpg

Pladnji so za okras...kao da pečem pa kuham...

• Like 3
  • Haha 1

image.jpeg

Posted
pred 2 urama je MazdaBoy napisal:

Dobro jutro! Ena slaužbena 😉 

IMG_3838.jpeg

Paziiii na tipkovnico.... 🫣😉

• Haha 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Težave zaradi vžiga baterije je največkrat zaradi slabe kvalitete Oz kitajskih poceni variant. Ponavadi so zagoreli kiti s katerimi so ljudje pretvorili navadno kolo v električno. Težave so bile tudi zaradi nevzdrževanja in slabih polnilcev in baterij, ki niso imeli vgrajene zaščite za pregrevanje in prekomerno polnjenje
    • Kliče nekdo na radio med oddajo v živo. Novinar: - "Kako vam je ime?" - "Jaz bi raje ostal anonimen." - "Zakaj pa?" - "Da ne bo potem Lovro rekel to, Lovro rekel ono, ... ... ..."
    • Se glih ne strinjam, mogoče zamenjam za Pelkota, da bo bližje Celja.... 😁😉 To lakirnico ima Selmar v Slovenski bistrici in lakirajo res super le ostala fina dela so malo tako, tako.... 
    • Sin okrožnega sodnika je z Audijem trčil v BMW-a, ki ga je vozil sin komandirja policije. Po ogledu kraja nesreče je bilo ugotovljeno, da je krivec za nesrečo upokojenec, ki je nepravilno čakal avtobus na avtobusni postaji. Poškodovanih ni bilo...
    • Pride gost v hotel v manjšem kraju in na recepciji vpraša: - "Imate prosto sobo?" Lastnik hotela mu odgovori: - "Imamo." - "Se lahko pri vas tudi kaj poje?" - "Seveda." - "Mogoče pri vas nudite tudi večernje usluge?" - "A, to, ja, lahko pokličemo. Je ena Jožica, 50€." - "Pa mogoče ponujate usluge drugega spola?" - "A, to, hja, ponujamo, ja, za to imamo Milana, 500€." - "Kako, prosim? 500€? Zakaj pa desetkrat dražje?" - "Hja, glejte, meni to ni prav nič všeč, zato gre meni 100€. Tudi našemu župniku to ni prav nič všeč, zato gre tudi njemu 100€. Županu to tudi ni prav nič všeč, zato gre tudi njemu 100€." - "Aha, in 200 € dobi pa Milan." - "Ne, 200€ dobita Polde in Lojze, da držita Milana, ker tudi njemu to ni prav nič všeč..."
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.