-
Najboljše full suspension in še električen moped po vrhu. 😮💨 Pisal sem o hardtailu. Polnovzmeteno je za moj tip vožnje smrt. Uphill po šodru do 15% naklona. Cene koles gledam, ko kupujem. Trenutno moje rakete letijo z rednim servisiranjem. Drugače pa valda. Naj vsak menjava kak mu srce želi. Pa tudi če nove dele v koš meče, ne obsojam.
-
Aha...in pristopili bodo tisti,ki morajo...plačanci...fino,bomo takoj vedeli,kateri so. Mah,saj ne rečem,samo biti tako zabit...to so lahko samo levaki. Žalostno pa je,k mnogo folka po tem takim foram naseda...ovce pač...in ovce so za...."beeee means MO"😂🤣
-
By Mraušk Mčk · Posted
Sem vedno trdil, da za njegovo uspešno infiltracijo v vsako slovensko vlado stoji KGB. Še dobro da so ga na Siolu razkrinkal. Se že tresejo hlače slo politikom bivšim partijskim funkcionarjem. S KGB so zagotovo sodelovali sicer nebi prišli do mesta vodij strank. Je Karl Erjavec ruski plačanec? SIOL.NET Nekdanji predsednik stranke DeSUS in minister v šestih slovenskih vladah Karl Erjavec je pred časom napovedal vrnitev v politiko in že... -
Poglej še na bike discount....katero kaseto imaš? Sprednji verižnik ni potrebe menjat, tud menjalnik ni nuja jaz ga pač menjam zaradi sebe. Orodja pa ne potrebuješ pelješ na kak servis in bo to nekje 50 €.
-
By Mraušk Mčk · Posted
Čakam na paketek iz bike-discount.de. Cena nekaj čez 700 ojrotov. Ni bicikl. Menjalnika ne rabiš menjavat, ne crkne kar tako. Stvar ki jo je dobro čekirat če voziš po gmajni, ali pa če na poti iz oštarije večrat padeš, je poravnanost nosilca menjalnika. Nosilec je narejen da se takoj zvije, ker s tem ščiti menjalnik. Orodje za preverjanje/ravnanje nosilca je od 20 pa proti 200ojrom. Sam sem ga kupil za 50€ pa ni bohve kaj, ima preveč lufta.
-
Recommended Posts