Mazda2017 Napisano 27. avgust, 2025 Prijavi Napisano 27. avgust, 2025 Sporočam, da sem rešil težavo. Predal v armaturni plošči sem dal dol ni bil dobro zaskočen notri in se je drgnil. Zdaj je ok. Nehalo pokanje😀 9 1 1 Citiraj
Mazda2017 Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Pred 14dni mi je na letniku 2017 počila vzmet ko sem s prvo in 5 km na uro šel čez ležečega policaja. Ker sprva nisem gledal sem se vozil se Ca 600 km🙄 danes pa sem ven pobral kos vzmeti. 1 1 1 Citiraj
Mazda2017 Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Poleg tega mi že pol leta utripa istop in kaže rumeni trikotnik. In javlja napako..battery manager system mazda... In stop pa tudi ne dela Je mogoče akumulator bolj prazen? Citiraj
g.Wankel Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar (urejeno) Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠 Popravljeno 10. januar od g.Wankel 3 Citiraj
Boss Napisano 10. januar Prijavi Napisano 10. januar Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe. Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje. 3 Citiraj
Mazda2017 Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar Akumulator je še prvi se pravi teče 9 leto. 1 2 1 Citiraj
Agerg Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar Heh, potem pa ga čimprej zamenjaj. Če daš 5 let z njim skozi, je že kar veliko. 5 Citiraj
Alex Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 2 urama je Mazda2017 napisal: Akumulator je še prvi se pravi teče 9 leto. To je po moje rekord. 👍 Na moji 6-ki ,letnik 2016, imam noter že tretji akumulator. Nekje mi zdrži štiri leta. 3 Citiraj
Bini Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 41 minutami je Alex napisal: To je po moje rekord. 👍 Na moji 6-ki ,letnik 2016, imam noter že tretji akumulator. Nekje mi zdrži štiri leta. Vroče podnebje se zelo pozna in stanje pod milim socem iz dneva v dan.... Če je garažiran se zelo pozna.... 3 Citiraj
Gregster Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar Moj bo tud maja 8 let. Pa še vse dela. Pa tud vžge še čist normalno. Zdaj ga mam v garaži. Prej pa bolj po redko tudi pozimi. Bomo videli👍🙏 1 Citiraj
Bini Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 33 minutami je Gregster napisal: Moj bo tud maja 8 let. Pa še vse dela. Pa tud vžge še čist normalno. Zdaj ga mam v garaži. Prej pa bolj po redko tudi pozimi. Bomo videli👍🙏 Zima ni problem za okvaro akumulatorja ampak huda vročina, no to že verjetno vsi vemo.... 6 1 Citiraj
Gregster Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar Ja, ampak najraje pa zataji v hladnih dneh. 4 Citiraj
Alex Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar Pred eno uro je Bini napisal: Zima ni problem za okvaro akumulatorja ampak huda vročina, no to že verjetno vsi vemo.... Ne vem,če to drži ,a tudi Gelipter, ki ima avto v garaži, je moral po treh letih zamenjati baterijo v njegovi CX 30, prav tako kot jaz. Po moje je bolj pomembno, koliko kilometrov si prevozil, koliko zagonov avta in start stop variant je bilo, ali uporabljaš vsakič pozimi gretje sedežev, gretje volana, kolikokrat poslušaš glasbo v avtu, ne da bi zagnal avto, kolikokrat si sesal avto in imel odprta vsak vrata... Citiraj
Bini Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 24 minutami je Alex napisal: Ne vem,če to drži ,a tudi Gelipter, ki ima avto v garaži, je moral po treh letih zamenjati baterijo v njegovi CX 30, prav tako kot jaz. Po moje je bolj pomembno, koliko kilometrov si prevozil, koliko zagonov avta in start stop variant je bilo, ali uporabljaš vsakič pozimi gretje sedežev, gretje volana, kolikokrat poslušaš glasbo v avtu, ne da bi zagnal avto, kolikokrat si sesal avto in imel odprta vsak vrata... Vse to kar si opisal se v večini napaja iz večje baterije, ki je pod sedežem sopotnika! Mala pri motorju je zdaj večino za zagon motorja. Oba sra že menjala na CX-30.... Citiraj
g.Wankel Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 1 uro je Bini napisal: Zima ni problem za okvaro akumulatorja ampak huda vročina, no to že verjetno vsi vemo.... Bini strikes again 😂 1 Citiraj
Alex Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 48 minutami je Bini napisal: Vse to kar si opisal se v večini napaja iz večje baterije, ki je pod sedežem sopotnika! Mala pri motorju je zdaj večino za zagon motorja. Oba sra že menjala na CX-30.... Ja. Jaz sem jo zamenjal pred novim letom,ko je imela cx 30 tri leta in štiri mesece, na 62000km. Gelipter pa pred tretjo letom ,se mi zdi. Tudi na tujih CX 30 forumih je to kar normalen rok trajanja baterije. Sedaj sem montiral noter baterijo exide, pa bomo videli, kako bo tokrat. 1 1 Citiraj
Brane Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar 30 procentov akumulatorjev več gre v promet ob ekstremnih vročinah 3 Citiraj
Gelipter Napisano 11. januar Prijavi Napisano 11. januar pred 6 urami je Alex napisal: Ja. Jaz sem jo zamenjal pred novim letom,ko je imela cx 30 tri leta in štiri mesece, na 62000km. Gelipter pa pred tretjo letom ,se mi zdi. Tudi na tujih CX 30 forumih je to kar normalen rok trajanja baterije. Sedaj sem montiral noter baterijo exide, pa bomo videli, kako bo tokrat. Ja res je meni so menjali akumulator pod Garancijo...baje je šla v stik 😉😁 Cx30 je imel 42.000km 3leta 😁😁😁lp 1 1 Citiraj
Bini Napisano 12. januar Prijavi Napisano 12. januar pred 21 urami je Alex napisal: Ja. Jaz sem jo zamenjal pred novim letom,ko je imela cx 30 tri leta in štiri mesece, na 62000km. Gelipter pa pred tretjo letom ,se mi zdi. Tudi na tujih CX 30 forumih je to kar normalen rok trajanja baterije. Sedaj sem montiral noter baterijo exide, pa bomo videli, kako bo tokrat. Katero EXSIDE si pa dal, AGM, EFB ali navadno? Priporočajo bolj prve dve a so dosti dražje..... Glede uporabe male baterije pa naj bi takole bilo..... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.