Damijani Napisano 19. september Prijavi Napisano 19. september takšnega nefiltriranega sva z ženo pa ravno danes. Drugače je pa nefiltrirani temni (nama) še boljši. 1 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 20. september Prijavi Napisano 20. september 4 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Jest Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september Spet obiranje jabolk, pa mal travco pokosit… zdaj pa pavzica … Tudi tale dober… čeprav uni zadnjič je bil res nekaj posebnega… mam pa še enega ali dva za probat… 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Shrek Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september Pravkar je Shrek napisal: Ulcinj 5 Citiraj
Z M A J Napisano 21. september Prijavi Napisano 21. september Laško Golding zdajle, zasluženo po vsem današnjem športno borilnem udejstvovanju Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano ponedeljek ob 20:44 Prijavi Napisano ponedeljek ob 20:44 pred 4 urami je Jest napisal: Spet obiranje jabolk, pa mal travco pokosit… zdaj pa pavzica … Glede na vso popito pivo ti to moraš met trave kar kakšen hektar ali dva. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano sreda ob 17:56 Prijavi Napisano sreda ob 17:56 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano petek ob 15:35 Prijavi Napisano petek ob 15:35 Spet je prišel en nov na vrsto… 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano petek ob 16:01 Prijavi Napisano petek ob 16:01 dne 21. 9. 2026 ob 22:44 je Mraušk Mčk napisal: Glede na vso popito pivo ti to moraš met trave kar kakšen hektar ali dva. Glih tolk hektarjev ni… Je pa okoli hiše vedno kaj za naredit… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano petek ob 17:54 Prijavi Napisano petek ob 17:54 pred 2 urama je Jest napisal: Spet je prišel en nov na vrsto… Sem kasneje šele videl, da ima 8,2% alkohola… 😳 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mraušk Mčk Napisano petek ob 21:08 Prijavi Napisano petek ob 21:08 pred 3 urami je Jest napisal: Sem kasneje šele videl, da ima 8,2% alkohola… 😳 Lep izgovor. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano petek ob 21:15 Prijavi Napisano petek ob 21:15 pred 3 urami je Jest napisal: Sem kasneje šele videl, da ima 8,2% alkohola… 😳 Se ti je šele posvetilo pol, k si v podboj z glavo ruknil, da tole pa ni navadno pivo? 2 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 05:26 Prijavi Napisano včeraj ob 05:26 pred 13 urami je Jest napisal: Spet je prišel en nov na vrsto… Top. Meni pir vseh pirov. 😍 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 10:11 Prijavi Napisano včeraj ob 10:11 Spet “uržah” za en pirček … tokrat ne tolk močan 😜 2 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Oskrbnik mi ga je doniral. Sva frenda 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
etcho Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami btw, koliko let je stara umazanija na zobnikih? 😁 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 1 uro je etcho napisal: btw, koliko let je stara umazanija na zobnikih? 😁 Mnooogo starejša kot veriga, ki je bila menjana letos poleti, haha 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Na zdravje Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 3 urami je etcho napisal: btw, koliko let je stara umazanija na zobnikih? 😁 Mene , vajenega takih prizorov ne fascinira verižnik. Bolj me fascinira bashguard. Oz., kar je ostalo od njega. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 50 minutami Prijavi Napisano pred 50 minutami @Z M A J ima pri kolesih enako kot pri avtih. Enga za fensi izgled in promocijo pri damah, ta drug je pa "beater". Torej zdaj gledamo tega ta drugaga. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 45 minutami Prijavi Napisano pred 45 minutami pred 10 urami je Z M A J napisal: Oskrbnik mi ga je doniral. Sva frenda Me kar za očmi tam zadaj nekje zaboli,ko kaj takega vidim.....🫣 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.