Jest Napisano 5. junij Prijavi Napisano 5. junij pred 54 minutami je TBA napisal: Men deluje kot pol večerje Za vecerjo je dovolj pol pice ... Pivo je bilo pa celo ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
skritikrt Napisano 8. junij Prijavi Napisano 8. junij pred 20 minutami je Bini napisal: Plaža Lignano... 🤗🍻😉 Lušno je tam😃👍....🧐aha,je že malce več folka. 2 Citiraj
skritikrt Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij (urejeno) He😃...jaz pa kar doma...najprej delovno-"micka" od podnajemnikov je bila že čist "svinjska"🤨...samo še sestaviti jo moram... Še prej pa pirček...ne-dva,al tri😄...he,he...en je že uničen🤪...in še mal "papice" 😋....lep dan je😃👍 Popravljeno 10. junij od skritikrt 2 Citiraj
Boss Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij Iz slik zgleda, kot, da si rabil rešetko iz klime vzet, da si jo uporabu za piščanca obrnu na žaru. 😜 5 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij To je to, če ti z roštilja uparjena maščoba paca toplotni izmenjevalec v klimi. A nebi raje živel bolj zdravo. Recimo, na pari kuhana zelenjavca 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
skritikrt Napisano 10. junij Prijavi Napisano 10. junij Pred eno uro je Boss napisal: Iz slik zgleda, kot, da si rabil rešetko iz klime vzet, da si jo uporabu za piščanca obrnu na žaru. 😜 Sam mal je pa rešetka res že zdelana🧐...bo treba novo🙄. pred 56 minutami je Mraušk Mčk napisal: A nebi raje živel bolj zdravo. Recimo, na pari kuhana zelenjavca Kaj,a si ti golob,k propagira veganstvo,sam pa "ribce z žara"🤨 Ne boš me,ne😉...saj veš-ljubezen gre skozi želodec...in jas vas imam tako zelo rad,da bom vse sam požrl😋😂🤣 3 Citiraj
Z M A J Napisano 14. junij Prijavi Napisano 14. junij Banjaluški 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 19. junij Prijavi Napisano 19. junij Vrhunski čeh. Sem ga uvozil lastno ročno za prvomajske. 3 Citiraj
dvorjan Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 23 urami je godlike napisal: Vrhunski čeh. Sem ga uvozil lastno ročno za prvomajske. Res je, fantastično pivo. 2 Citiraj
Gelipter Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 27 minutami je Alex napisal: Pauliner v malo drugačni embalaži. Uaaaaau...si na koncertu ? Kje pa 😉😁😁 Citiraj
Alex Napisano 20. junij Prijavi Napisano 20. junij pred 3 urami je Gelipter napisal: Uaaaaau...si na koncertu ? Kje pa 😉😁😁 München. 2 Citiraj
Bini Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij (urejeno) 🍻🤗😉Drugo pivo druga lokacija. Popravljeno 22. junij od Bini 2 Citiraj
Jest Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij Pred večerjo… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij pred 5 minutami je Bini napisal: Prav paše ob zaključku ture.... 😋🤗😉 Koliko je kaj guzve? Z busom do izhodisca gor ali avtom? Naju so edina pustili ker sva bla na motorju. Ob 07:00 ze zaprli dostop, samo se bus mozen Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij pred 3 urami je jures napisal: Koliko je kaj guzve? Z busom do izhodisca gor ali avtom? Naju so edina pustili ker sva bla na motorju. Ob 07:00 ze zaprli dostop, samo se bus mozen Danes ni bilo gužve, smo takoj šli čez tisto rampo spodaj! Očitno se je poznalo, da ni med vikendom in da še ni glavna sezona👍😉 Citiraj
Bini Napisano 24. junij Prijavi Napisano 24. junij Sem ženi kupil škorenjčke za vroče dni... 🥵 Citiraj
jures Napisano 24. junij Prijavi Napisano 24. junij pred 19 minutami je Boss napisal: Čudn je ta pir z dvojno peno Po moje zarad glivic 2 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.