Skoči na vsebino

Pivo mi paše

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

To je bolj nek babji pir, glede na cifre😁

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

To je bolj nek babji pir, glede na cifre😁

Saj... 😜

Napisano
pred 2 minutama je Bini napisal:

Saj... 😜

Včasih paše, da ne butne takoj😁

N7rRRL1.jpg

Napisano

En pravi tradicionalni Švedski pir popit ob sončnem zahodu na nebotičniku GOTHIA TOWERS.... 👌😉

IMG_20230713_215805~2.jpg

IMG_20230713_215816.jpg

IMG_20230713_215645.jpg

Napisano

Začetek wikenda. :)

IMG_20230714_143335.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
dne 7. 7. 2023 ob 14:02 je godlike napisal:

Meni je Fix boljši.

Mamos pa je živa žalost, kot Union.

Hvala za nasvet...rez je dober...malce manj blag kot Mithos...bolj hmeljastega okusa...in cenejši😃...12x0,33L piksne 8,40€👍😋

IMG_20230715_155040.jpg

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 16 minutami je Boss napisal:

Pa kaj so to doze za otroke? :nevem:

Men je ok,dokler je cena v redu...sicer pa vozim,tako da...sploh ne mislim debatirati...tako spiješ dva in to je to🙄

Napisano
pred 37 minutami je skritikrt napisal:

Hvala za nasvet...rez je dober...malce manj blag kot Mithos...bolj hmeljastega okusa...in cenejši😃...12x0,33L piksne 8,40€👍😋

IMG_20230715_155040.jpg

Da tole ceno vidi Norvežan bognedaj Islandc tako prleti v Grčijo:aaaaa: 

Pa en pzdrav z Bavarske..... 😉

IMG_20230715_155418.jpg

Napisano

Mal me je strah, da se ne bom zastrupil z tem hudičem 🤣

IMG_20230715_201907.jpg

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Pa kaj so to doze za otroke? :nevem:

Babje 😆

• Všeč 1
  • Haha 2

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 35 minutami je Shrek napisal:

Me ne zanima...

Pivo ali cvetje?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Včasih je zanimivo pogledat, kako nekateri brezskrbno pilotirajo in zganjajo hrup. Ker delam v Sečovljah, me je firbec matral, kaj to stalno preletava nad nami:     Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24 WWW.FLIGHTRADAR24.COM The world’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.  
    • Ignacij, ste še sprobali led žarnice, ali delajo?
    • Živjo,   zna kdo pomagat, zakaj mi ne posodobi stikov iz telefona, napiše:   Med posodabljanjem seznama stikov je prišlo do napake.
    • V naši državi so problem predvsem razni s.p -ji in privatniki, ki vsi po vrsti lepo nategujejo državo. Če si zaposlen v firmi pa plačuješ vse do centa.  Drugi problem so razni "majstori", kjer se dela že skoraj vse "na roko" brez računov. Tudi razni notarji, zobozdravniki, odvetniki so tu zraven.  Pa sistemska korupcija kar v redu blesti.    Nato imamo izigravanje zakonov, kjer imata  partnerja, ki v bistvuu živita skupaj, ločen naslov. Tako dela tudi bivši  delavec (ko sem še delal😊) , ki ima hišo, tri nove kie, vsako leto gredo za tri tedne na dopust. A njegova draga je skupaj z otroci prijavljena na maminem naslovu, kjer so v 45 m2 prijavljeni,njena mama, oče ona in dva otroka. Seveda imajo vse račune ločene, v vrtcih in šolah vse več ali manj zastonj, otroški dodatki precej v redu. Sodelavec njej plačuje alimente za otroke, ki seveda pridejo posredno nazaj k njemu. Pravi, da se da izigravati naš sistem z lahkoto.  Potem pa imamo takle. 😉
    • To je dost klasična forumska, če bi blo 30 let nazaj, bi pa edino volan brez serva bil za prave moške, ker se drugače ne čuti ceste.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.