Bini Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Tole je pa zadnji PIR na Zanzibarju. Jutri smo nazaj v čudoviti Sloveniji Vsakič znova ugotovim, da smo TOP 10 država neglede na to kdo je ali bo predcednik vlade.... 9 Citiraj
Agerg Napisano 4. februar Prijavi Napisano 4. februar Ne jemati ljudem volje po jamranju. 😅 5 Citiraj
Z M A J Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar Golteško pivo; IPA 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano 13. februar Prijavi Napisano 13. februar Na piksni piše "blonde ale" in ne "indian pale ale" 😉 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar pred 21 urami je Z M A J napisal: Golteško pivo; IPA To samo v tej koči dobiš, je tako? Citiraj
Z M A J Napisano 14. februar Prijavi Napisano 14. februar In v hotelu Golte, najverjetneje, no tam sva sicer pila Bombardino, meni zelo všečna pijača 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
AmpeR Napisano 18. februar Prijavi Napisano 18. februar Še vedno velika piva 1.5€, pa še JJ mi jo je natočil😁 3 1 1 Citiraj
Bini Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar A smo že na Zanzibarju, tam je tolk.... 🤔 🫣 🙃 😉 Citiraj
Boss Napisano 19. februar Prijavi Napisano 19. februar pred 15 urami je Bini napisal: A smo že na Zanzibarju, tam je tolk.... 🤔 🫣 🙃 😉 A je prepoceni? Citiraj
Bini Napisano 20. februar Prijavi Napisano 20. februar pred 9 urami je Boss napisal: A je prepoceni? Ne, super je.... 👍 🍻 Citiraj
godlike Napisano 26. februar Prijavi Napisano 26. februar Mislim, da je ca. 2 leti kaj sem zadnjega Egger-ja v roke dobil. Skrajni čas. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.