Enos Napisano 31. oktober, 2021 Prijavi Napisano 31. oktober, 2021 Pozdravljeni, danes se mi je na AC zgodil problem z avtom in sicer se mi je pokazalo na armaturi kot je prikazano na spodnjih 3 slikah(mali servis je bil delan dober mesec nazaj) Avto je zgubil moc in pri prestavljanju po domace povedano trokira, tako, da sumim da je nekaj z masino narobe. Če bi kdo vedel kaj je narobe bi res lepo prosil za mnenje. Lp Citiraj
Janez007 Napisano 31. oktober, 2021 Prijavi Napisano 31. oktober, 2021 (urejeno) Mogoče je namig v tej objavi: SCBS and TPMS warnings - Mazda CX-5 Forums MAZDACX5FORUMS.CO.UK When driving our car (2013 cx5) recently the SCBS, TBMS and engine inspection warnings all lit up, although the car continued to drive... Popravljeno 14. januar, 2022 od Janez007 Citiraj
Enos Napisano 31. oktober, 2021 Avtor Prijavi Napisano 31. oktober, 2021 Hvala za odgovor, ampak se vedno ne razumem cisto 100% kaj tocno je narobe in ali avto lahko vozim dokler se ne popravi? Upam da se se kdo vkljuci v debato vec glav vec ve :) Citiraj
Alex Napisano 1. november, 2021 Prijavi Napisano 1. november, 2021 (urejeno) Tukaj pravijo podobno. https://mazdas247.com/forum/t/inspection-required-error-messages.123843493/ Koliko je pa baterija stara? 🤔 Lahko je več stvari. V vsakem primeru boš moral avto priključiti na računalnik. Pri enemu primeru je bila kriva hkrati slaba baterija in senzor abs. Je pa zanimivo, da se to skoraj v vseh primerih pojavlja le na cx 5, Letnik 2014.🤔 Popravljeno 1. november, 2021 od Alex Citiraj
Enos Napisano 1. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2021 Baterija je stara 1leto in nekaj mesecev. Se strinjam, lahko je karkoli, senzor za pritisk izpuha je tudi mozen,sem gledal na nekem posnetku na youtubu, kjer ima isto opozorilo. Najvecji problem mi je, ker nevem ali je avto v voznem stanju, da ga lahko sploh pripeljem do mehanika. 😬😬 Citiraj
scania Napisano 1. november, 2021 Prijavi Napisano 1. november, 2021 S katerega konca Slo si? Citiraj
Enos Napisano 1. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2021 Ljubljana, mehanika imam pa v Zg. Senici Pelko.. Citiraj
scania Napisano 1. november, 2021 Prijavi Napisano 1. november, 2021 Sem mislo da si s Štajerske pol bi ti lahko s forscanom pogledal kakšne napake vrže ven. Citiraj
Enos Napisano 1. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 1. november, 2021 Skoda, hvala vseeno, bom moral najti kaksno drugo resitev. Lp na Štajerski del Citiraj
jacques33 Napisano 1. november, 2021 Prijavi Napisano 1. november, 2021 pred 2 urama je Enos napisal: Baterija je stara 1leto in nekaj mesecev. Se strinjam, lahko je karkoli, senzor za pritisk izpuha je tudi mozen,sem gledal na nekem posnetku na youtubu, kjer ima isto opozorilo. Najvecji problem mi je, ker nevem ali je avto v voznem stanju, da ga lahko sploh pripeljem do mehanika. 😬😬 Jaz se tu ne bi hecal z nadaljnjo vožnjo. Če imaš zavarovano mobilno asistenco, bi jo jaz v tem primeru uporabil. Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Nejc1986 Napisano 1. november, 2021 Prijavi Napisano 1. november, 2021 pred 2 urama je jacques33 napisal: Jaz se tu ne bi hecal z nadaljnjo vožnjo. Če imaš zavarovano mobilno asistenco, bi jo jaz v tem primeru uporabil. Tudi jaz se nebi vozil okoli. Pa niti ne toliko zaradi lučke,bolj zaradi trokiranja. Asistenca naj ga da na vleko in to je to... Citiraj
Janez007 Napisano 2. november, 2021 Prijavi Napisano 2. november, 2021 pred 20 urami je Enos napisal: Skoda, hvala vseeno, bom moral najti kaksno drugo resitev. Lp na Štajerski del @Enos, upam, da je težava čim manjša. Prosim poročaj kaj je in kako ste rešili, morda pride komu prav. Citiraj
Gelipter Napisano 2. november, 2021 Prijavi Napisano 2. november, 2021 Lp ..mislim da tle bo treba peljat Mazdo na pooblaščeni servis ..da preverijo preko testerje napako 👍😁..jaz se nebi vozu ..pokliči asistenco 👍😁👍kot so trugi predlagali ..lepo reši 😁👍👍zoom zoom Citiraj
Enos Napisano 2. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2021 Bom obvescal kaj je bilo narobe. Sicer ga lahko peljem sele v cetrtek, ker je guzva nenormalna pri Pelku 😬😬bom pa asistenco uveljavil definitivno in upal da mi dajo kaksen nadomestni avto. Obvescam sproti 👍 Citiraj
Gelipter Napisano 2. november, 2021 Prijavi Napisano 2. november, 2021 Saj mojster Pelko ima tudi nadomestni avto ..vprašaj ga👍😁😁😉lp Citiraj
Enos Napisano 2. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2021 Na zalost ima vse avtomobile zasedene, pravi da ni imel še take gužve 🙂🙂 Citiraj
Enos Napisano 8. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2021 (urejeno) Pozdravljeni. Mazda je porihtana in sicer je bil problem v senzorju za izpusne pline, v info, ce bo kdo imel se podoben problem. Cena popravila oz.servisa je bila 150€, manj od pričakovanega glede na prvotni strah kaj bi bilo lahko vse narobe 🙂🙂 Popravljeno 8. november, 2021 od Enos Citiraj
Alex Napisano 8. november, 2021 Prijavi Napisano 8. november, 2021 pred 8 minutami je Enos napisal: Pozdravljeni. Mazda je porihtana in sicer je bil problem v senzorju za izpusne pline, v info, ce bo kdo imel se podoben problem. Cena popravila oz.servisa je bila 150€, manj od pričakovanega glede na prvotni strah kaj bi bilo lahko vse narobe 🙂🙂 Super, da ste zrihtali.👍 Lepo, da si opisal, kaj je bilo narobe, če bo kdo imel podoben problem. Veseli me tudi ,da ni bil strošek popravila prevelik. Citiraj
vzupan3 Napisano 8. november, 2021 Prijavi Napisano 8. november, 2021 11 minutes ago, Enos said: Pozdravljeni. Mazda je porihtana in sicer je bil problem v senzorju za izpusne pline, v info, ce bo kdo imel se podoben problem. Cena popravila oz.servisa je bila 150€, manj od pričakovanega glede na prvotni strah kaj bi bilo lahko vse narobe 🙂🙂 Verjetno Pelko servis? Citiraj
scania Napisano 8. november, 2021 Prijavi Napisano 8. november, 2021 pred 3 urami je Enos napisal: Pozdravljeni. Mazda je porihtana in sicer je bil problem v senzorju za izpusne pline, v info, ce bo kdo imel se podoben problem. Cena popravila oz.servisa je bila 150€, manj od pričakovanega glede na prvotni strah kaj bi bilo lahko vse narobe 🙂🙂 Super, da je bilo samo to. Zdaj pa samo gas dalje Citiraj
Janez007 Napisano 8. november, 2021 Prijavi Napisano 8. november, 2021 pred 3 urami je Enos napisal: Pozdravljeni. Mazda je porihtana in sicer je bil problem v senzorju za izpusne pline, v info, ce bo kdo imel se podoben problem. Cena popravila oz.servisa je bila 150€, manj od pričakovanega glede na prvotni strah kaj bi bilo lahko vse narobe 🙂🙂 Super in hvala za odgovor. 👍 Citiraj
Enos Napisano 8. november, 2021 Avtor Prijavi Napisano 8. november, 2021 pred 5 urami je vzupan3 napisal: Verjetno Pelko servis? Tako je.. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.