Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Rabis narocnino, dela pa samo local search in vreme. Online traffic za slovenijo ne deluje.

Napisano

Tole za vreme pa prvič slišim. Sem se zjutraj povezal na telefonski hotspot, ko sem odprl navi me je vprašalo, ali želim podatke iz spleta, sem dal yes. Ampak v navigaciji je gumb za vreme še vedno siv. Kje vidim to vreme?

Napisano

Kod so že omenili, rabiš plačat naročnino za vreme. Dela samo pol leta se mi zdi brezplačno nato se plača. Poglej na Mazda tools.

Napisano

Jaz imam avto iz Nemčije in je zraven naročnina za 3 leta. Samo brez online traffica je zame zadeva neuporabna.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• 118000 Takole pravi čet:  Koliko je “normalna" poraba pri Mazdi 6,  2,2 skayaktiv? Proizvajalci običajno navajajo, da je lahko poraba tudi do 0,5 L na 1.000 km (kar je sicer skrajna meja). Tvoja poraba je približno: 0,5 L na 15.000 km = zelo zmerna poraba Za dizelski 2.2 Skyactiv-D je to precej običajno, posebej če: voziš veliko po avtocesti (višji obrati), ima avto DPF regeneracije, uporabljaš tanjše olje (npr. 0W-30)   Moja se vozi večinoma po avtocesti, ko se vozi. In to ne počasi...
    • Če govorimo tu o 2.0 tsi motorju, ne verjamem, da boš ne vem kako zadovoljen. Vozil sem ga v novem A4, resda 4x4, a poraba ni za prehvalit. Z lahkoto preko 8litrov, če ga malo teraš pa bližje 9 litrom. Tudi na velik navor pozabi. Ja, gre lepo, a pije.
    • Da ti ni začelo pretirano žret olje?     Kolk km že imaš?
    • Je. Pri večini se nivo olja dviguje zaradi nafte v olju. Nedokončane regeneracije in to.
    • Žal to ne gre... tolk je še neke opreme posebej za dodat, da ni šanse takega dobit iz zaloge. Potem pa strašijo z belimi pa črnimi barvami pa 90% jih je karavanov. To ni Mazda, ker točno z imenom opreme veš kaj kupuješ.    Pri Škodi maš pa opremi Laurent/Clement al pa SportLine, ki naj bi bila top pa je treba vsaj še za 3-4k€ opreme dodat. Recimo vsaj toliko, da imam vsaj enako kot že imam zdajle.    Primer kar že imam na Mazdi pa moram tu kot dodatno naročat: Posebej moraš dodat gretje volana in zicov, ki vključuje še gretje sprednje šipe. Posebej moraš naročit 360° kamero, a dobiš še nekaj bombončkov zraven, kot je samodejno parkiranje pa da ti avto sam spelje iz ozkih parkirnih boksov. HUD in navigacija je tudi posebej za naročit .. zraven pa dobiš še WLAN pa WEB radio pa še nekaj neumnosti.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.