-
Magnaflow majo ja, sam pri njih je to full drago.... bi naroču s Kitajske, sam se mi ne da čakat, ampak v skrajni sili za 150€ razlike sm pa tut prpravljen čakat
-
Ne vem kaj si dosedaj naredil na tem avtu zato ti napišem kaj so mi neuradno svetovali kaj je dobro narediti na avtu, če ga misliš še nekaj časa imet😊 Menjava vseh mikro jermenov z vodno črpalko in napenjalcem pri cca 120 kkm. Fino je tudi menjat olje v R.menjalniku(Red Line MTL 75W80)Mogoče pregled ali celo peskanje ventilov pri 150kkm in kontrola pogonske verige pri cca 200kkm. Zav.tekočina in hladilna se pa tako izmeri in menja po potrebi na 2-3leta.Dobro opravi in brez skrbi odličen avto imaš! (ker je bencinar😉🤭) Srečno vožnjo.... 👍
-
Selmar mehanik je dejal, da oni lopute zato preventivno zavarijo, strošek pa dobrih 100 €. Menda so novejše lopute nekoliko modificirane, ali to prepreči lom, pa ne vem. Sicer se loputo jasno sliši (kovinski udarec) kakšno sekundo ali dve, ko se motor ugasne.
-
Ja ja, to je znano, to sem imel na svoji prejšnji enako, sem celo razdru use potem pa poslal tu nekam na forum slikce. Ja novejše turbine, bi naj imele to zrihtano. Moja je bla zgodni 2015, tk da vrjetno narjena 2014. Predvsem je dobro to opazovat in mogoće razdret prej kot je prepozno in ta zatič popravit, če to gre seveda. Simptom se opiše podobno kot turbo liknjo, v obratih kjer je prej vleklo, ti kr naenkrat ne in potem še parkrat po gasu, da se ta loputa pravilno zapre in spet gre. To je moment, k bi jst dal turbino preverjat. Zakaj je vseeno bolje prej kot kasneje? Zarad tega da ti ta zatič ne potegne skos mašino.
-
Topics
-
Today's Birthdays
-
Who's Online (See full list)
Recommended Posts