pob Napisano 14. junij, 2022 Prijavi Napisano 14. junij, 2022 Zdravo. Naša Mazda 6 letnik 2010 ima težave s klimo. Smo dali preveriti na hitro in so nam povedali, da ni prazna, pač pa da ima nekakšne druge težave. Zanima me, ali pozna kdo koga, ki bi lahko to preveril? Ne rabi bit uraden servis ravno. Hvala! Citiraj
Deeyan Napisano 14. junij, 2022 Prijavi Napisano 14. junij, 2022 Pred eno uro je pob napisal: Zdravo. Naša Mazda 6 letnik 2010 ima težave s klimo. Smo dali preveriti na hitro in so nam povedali, da ni prazna, pač pa da ima nekakšne druge težave. Zanima me, ali pozna kdo koga, ki bi lahko to preveril? Ne rabi bit uraden servis ravno. Hvala! Golič Andrej, avtoelektrika in trgovina s.p. TURIZEM-PREBOLD.COM Turistična ponudba občine Prebold 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
pob Napisano 14. junij, 2022 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2022 @Deeyan, hvala. Čakam, da se mi kdo oglasi. @Boss, damn, če je res to, pol je to 200+ eur, kolk gledam po netu. 😕 Citiraj
Brane Napisano 14. junij, 2022 Prijavi Napisano 14. junij, 2022 Kompresor klime za 200 eur ti bo zdržal glih garancijo 1 leto maksimalno 2,rezervnih delov za take kompresorje se ne dobi tako da ponovi vajo čez 2 leti. 3 Citiraj
pob Napisano 14. junij, 2022 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2022 Torej ni druge, kot da obiščem majstra in pove najprej kaj je in kaj se da narediti... Avto je 2010 in na veke vekov tako ne bo. Citiraj
Boss Napisano 14. junij, 2022 Prijavi Napisano 14. junij, 2022 pred 1 uro je pob napisal: @Deeyan, hvala. Čakam, da se mi kdo oglasi. @Boss, damn, če je res to, pol je to 200+ eur, kolk gledam po netu. 😕 Sem imel to, ampak je blo 400 EUR samo kompresor. Citiraj
Scr3am Napisano 15. junij, 2022 Prijavi Napisano 15. junij, 2022 Menja se lahko tudi samo sklopka kompresorja in je to to. Seveda tega na uradnemu servisu ne pocnejo. 1 Citiraj
C152SLO Napisano 17. junij, 2022 Prijavi Napisano 17. junij, 2022 Tudi meni so rekli, da je fuč kompresor. Lepo sem razstavil zadevo, preveril kompresol in ugotovil, da je šla sklopka. Kupil in zamejal sam in dela BP. Strošek cca 50€. 6 Citiraj
samSimon Napisano 17. junij, 2022 Prijavi Napisano 17. junij, 2022 Pa verjetno moraš nek odmik pazit pri tej sklopki, drugače bo par kilometrov kompresor deloval na polno, potem pa se vse skupaj skuri. Preverjeno pri prejšni šestici 😅 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.