Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni, sem nova članica na forumu, zato se že vnaprej opravičujem če sem kaj narobe objavila..

Imam veliko težavo z svojo Mazdo cx7 2.3i Disi turbo pa bi prosila za kakšno mnenje ali pomoč če je imel kdo mogoče podoben primer.

Avto mi zaliva z bencinom ima neenakomeren prosti tek, motor se zaganja trese tudi vgasne, poka na auspuh, skadi tudi črno..

Menjano je že bilo vse možno svecke, tuljave , luftmeser Preverjeni senzori,menjana tudi veriga, obnovljena turbina..Z partnerjem sma že doktorirala polek..enastavno ne vema več kaj še naj menjama..

Na diagnostiki ne pokaže nobene napake tudi nobene kontrolne lučke ni v armaturki..Enostavno nama je zmanjkalo idej kaj še bi lahko bilo narobe...

Če ima kdo kako idejo, nasvet...vljudno prosim za pomoč..

L.p Moniq

Napisano

A je avto na plin?

Najtezje je odkriti napako, potem pa sledi menjava dela, ki je v okvari.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Simon Pelko, Avto Pelko doo, je imel opravka že z večimi težavnimi 2.3T Maxdami in kolikor vem vse rešil.

Priporočam!

041 667 335

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Janez, ne zanikam prijateljstva, AMPAK če so doslej menjali kot po tekočem traku in z ogromno stroški, potem jim drugo mnenje ne bo škodilo, glede na neučinkovito reševanje težave. Je res?

Napisano
  dne 23. 9. 2022 ob 6:23 je Z M A J napisal:

Janez, ne zanikam prijateljstva, AMPAK če so doslej menjali kot po tekočem traku in z ogromno stroški, potem jim drugo mnenje ne bo škodilo, glede na neučinkovito reševanje težave. Je res?

Razširi  

@Z M A J, strinjam s tvojim predlogom, moral pa sem te malo špiknit ... nobeden ne vidi rad palca obrnjenega navzdol, sploh če ni utemeljen. Svojega sem zlahka utemeljil, kaj pa ti? 😉

Napisano
  dne 23. 9. 2022 ob 7:06 je Janez007 napisal:

@Z M A J, strinjam s tvojim predlogom, moral pa sem te malo špiknit ... nobeden ne vidi rad palca obrnjenega navzdol, sploh če ni utemeljen. Svojega sem zlahka utemeljil, kaj pa ti? 😉

Razširi  

Seveda, izhajam z vidika obupane stranke, ki je vložila veliko denarja, hkrati ni rešila zadeve, zato sem tako svetoval.

Lahko se samo nanj obrne za mnenje, kar sem prepričan, da bo brezplačno in v nobenem primeru ne more škoditi.

Kakorkoli, želim vam, da čimprej in s čimmanj stroški odpravite napako. :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Se da, ene 5km ob Celovški mi je ratalo vozit preko 30km/h, ampak pol je blo pa konec zabave, ker to te zjebe na polno. MTB pa široke kramparce, skoraj 30kg lastne mase bicikla, enostavno ne gre.   Sem imel pa zadnjič možnost sprobat eno specialko, nič posebnega, ampak sem na začetku mislil, da je električna, ker je šlo tako noro dobro. No ja, do prvega klanca pol sem pa videl da ni. 😂
    • Verjetnost, da se je vžgal hibrid in ne EV, je vsaj 5x večja. Pa če to želite slišati ali ne.
    • Ma men je bebasto to, da čakaš nekoga, ki te prehiteva in je bistveno hitrejši od teba pa skoćiš za njim na prehitevalnega, da tudi sam začnem prehitevat. Ta revež pa zagleda premajhno varnostno, čeprav se un pred mano ekspresno oddaljuje pa dobesedno skoraj zavre oziroma močno spusti gas. Če tisti za mano, ki se tudi odloči it v prehitevanje tega ne prebere bova skupaj. Pa še ene par primerov je bilo, ki so na ven zgledali kot, da ne znam vozit pa sem se odločil, da bom bolj tekoč sam v vožnji kot pa da zaupam delno ustrezni tehniki.   Ne rečem, da v kaki počasni koloni ne pomaga in da je koristen, ampak na AC je pa bolj pogojno uporaben in je z njim več dela kot pa brez.
    • Pa dej na ravno jo postav, men se bo glih kar v naročje zlila.**     **lohk pa tud sliko v levo za 90° obrneš
    • Točno tako kot pravi @Alex. Če je v garanciji ti je vseeno, ampak takoj ko ni je pa to zelo pomembno, da se ne gremo igrico skrivalnic, kjer si glavni sponzor ti. Zato pričakujem, da bo servis zadel vrsto okvare vsaj v 80-90% primerov takoj in ne s poskušanji. Ne bentim zastonj, ker sem bil že parkrat takole ta generalni sponzor kar sam. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.