Skoči na vsebino

Lučka za servis in tehnični pregled

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Gregster napisal:

Napiši hvala, če ne bo štala😁

Se pa spodobi,da nebo pomote....👌

Napisano

Eni ne čekirajo forumov vsako uro...bo že odpisal. Chill.

• Všeč 2
  • Haha 1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• To je pa res jeba.... 
    • Hudiču v rit pa žabarji, ki sploh ne znajo po Slovensko govorit!   Sva se že navse zgodaj zjutraj primla z enim žabarjem...   Pa kaj vam ni jasno tam v regalandu?   Kakšen 'Kvaj zdej'? Reci lepo po Slovensko: 'ki zaj'. In me nisi 'zvrcnu' ampak si me 'paklicu'. Kaj pomeni, da 'furaš safr' mi sploh ni jasno! Ti pa povem, da mi kar slabo rata že samo, da te slišim... In ne, ne bomo 'talkali', ampak se bomo 'pagauarjali'. Ja, in imam bajto, notri pa pastejle in marajne. Te moti? Kakšni 'štumfi, spodnja majica in gate'? Reci lepo po slovensko: 'žakoni, kanatera in brgešine'. In ne, nimaš me poln 'kufr', ampak me imaš polno 'validžo'.   Naučite se že enkrat po Slovensko govorit, ne pa da neke tujke uporabljate tam v regalandu...
    • Jermenica alternatorja se ni prav vrtela, samo v eno stran mora pa se v obe milslim...saj se je slišal jermen občasno ampak nisem šel na servis dokler ga ni strgalo , stane nekih 60€ in ni potrebno menjat cel alternator, samo jermenico.
    • Dva pijančka gresta domov iz gostilne in se izgubita. Srečata policaja in ga prvi vpraša: - "Ej ti, a nama poveš, kje smo." Policaj odgovori: - "Kako si dovolita, a vesta kdo sem jaz? Pa pravi drugi pijanček: - "Jebemti nič ne bo. Midva ne veva kje sva, ma ta tip ne ve niti, kdo je..."
    • Ja, dva rora ji manjkata kot jih imamo mi na CX-30, kmalu bodo postali redkost.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.