jures Napisano torek ob 16:18 Prijavi Napisano torek ob 16:18 Avto ma resda kmje ampak je servisiran bolje kot katerikoli avto. 2x letno pa vsako leto dobi zamenjano zavorno, kabinski filter....😛 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano torek ob 21:32 Prijavi Napisano torek ob 21:32 pred 24 minutami je Bini napisal: Sploh aditiv potrebuje.... 😵💫 Jotin vbrizg je malo drugacen...pa nic ni narobe s tem. So pa celo dodali da sem ta pravega izbral za plin, da z njegovim sistemom (prins) ni tezav. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano torek ob 21:32 Prijavi Napisano torek ob 21:32 pred 5 urami je jures napisal: 2x letno pa vsako leto dobi zamenjano zavorno U kerih rovtah pa vi živite, da toliko bremzate? 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano torek ob 21:34 Prijavi Napisano torek ob 21:34 pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal: U kerih rovtah pa vi živite, da toliko bremzate? Ob Savi, vlaga pa to...🤪 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Mraušk Mčk Napisano torek ob 22:13 Prijavi Napisano torek ob 22:13 Pravzaprav ne vem kako naj verjamem serviserjem. V mojem DSG menjalniku je predpisana menjava olja na 60Kkm - predpis proizvajalca. Seveda sem to kot vesten lastnik avta na pooblaščenem servisu zanesljivo počel. Ker je šel avto proti 200Kkm sem si omislil raje vaški servis v neposredni bližini. Olje v menjalniku mi je serviser zamenjal z besedami - ker že vztrajaš, ampak tega ljudje ne počnejo. Potem mi je prihranil staro olje in in mi ga pokazal z besedami, češ, a ti vidiš da bi bilo z njim karkoli narobe. Tudi meni se je zdelo da bi se dalo olje ponucat za na solato. Pa ne kot bučno. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano sreda ob 04:51 Prijavi Napisano sreda ob 04:51 Kaj si pa hotel povedat s tem.... 🤔 Citiraj
jures Napisano sreda ob 06:43 Prijavi Napisano sreda ob 06:43 (urejeno) pred 1 uro je Bini napisal: Kaj si pa hotel povedat s tem.... 🤔 Da je predpisana menjava na 60k ceprav ne bi bilo treba...... Tako kot pri meni zavorna dve leti ALI 30.000km.....pa menjajo vsako leto....dot zavorna nima probleme s kilometri bolj s časom ker vlece vlago nase skozi leta in rata redka. Ne bi bilo nic narobe da mi jo menjajo samo na 2 leti, kljub temu da bi to pomenilo 60.000km....zivimo v svetu predpisov in papirne odgovornosti Popravljeno sreda ob 06:44 od jures 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bini Napisano sreda ob 09:10 Prijavi Napisano sreda ob 09:10 pred 2 urama je jures napisal: Da je predpisana menjava na 60k ceprav ne bi bilo treba...... Tako kot pri meni zavorna dve leti ALI 30.000km.....pa menjajo vsako leto....dot zavorna nima probleme s kilometri bolj s časom ker vlece vlago nase skozi leta in rata redka. Ne bi bilo nic narobe da mi jo menjajo samo na 2 leti, kljub temu da bi to pomenilo 60.000km....zivimo v svetu predpisov in papirne odgovornosti Dsg menjalniki so🥴jeba, če ne menjaš olja kot je predpisano, ker že tako ali tako ne špilajo kot bi morali.... Citiraj
jures Napisano sreda ob 10:56 Prijavi Napisano sreda ob 10:56 pred 1 uro je Bini napisal: Dsg menjalniki so🥴jeba, če ne menjaš olja kot je predpisano, ker že tako ali tako ne špilajo kot bi morali.... Od kje ti to si ga mel? Jaz sem imel 2.....boljsega avtomatika ni. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano sreda ob 11:06 Prijavi Napisano sreda ob 11:06 pred 9 minutami je jures napisal: Od kje ti to si ga mel? Jaz sem imel 2.....boljsega avtomatika ni. Uh...in to napišeš na mazda forumu, kjer je njihov avtomatski menjalnik oh in sploh najboljši. 😉 2 Citiraj
jures Napisano sreda ob 11:07 Prijavi Napisano sreda ob 11:07 Pravkar je Alex napisal: Uh...in to napišeš na mazda forumu, kjer je njihov avtomatski menjalnik oh in sploh najboljši. 😉 A napisem na citroenovega? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano sreda ob 11:08 Prijavi Napisano sreda ob 11:08 Pravkar je jures napisal: A napisem na citroenovega? Tam komot. 😊 Citiraj
Bini Napisano sreda ob 12:32 Prijavi Napisano sreda ob 12:32 pred 1 uro je jures napisal: Od kje ti to si ga mel? Jaz sem imel 2.....boljsega avtomatika ni. Dokler dela.... 🤗 Poznam mehanika, ki šraufa 30 let Audi & Vw, da kdor ne menja olja se lahko poslovi od menjalnika pri 200kkm🥴 Citiraj
NevLado Napisano sreda ob 12:46 Prijavi Napisano sreda ob 12:46 pred 14 urami je Mraušk Mčk napisal: Pravzaprav ne vem kako naj verjamem serviserjem. V mojem DSG menjalniku je predpisana menjava olja na 60Kkm - predpis proizvajalca. Seveda sem to kot vesten lastnik avta na pooblaščenem servisu zanesljivo počel. Ker je šel avto proti 200Kkm sem si omislil raje vaški servis v neposredni bližini. Olje v menjalniku mi je serviser zamenjal z besedami - ker že vztrajaš, ampak tega ljudje ne počnejo. Potem mi je prihranil staro olje in in mi ga pokazal z besedami, češ, a ti vidiš da bi bilo z njim karkoli narobe. Tudi meni se je zdelo da bi se dalo olje ponucat za na solato. Pa ne kot bučno. No, nekateri DSG-ji so imeli težave z nekimi čipi, verjamem da ni toliko poanta v olju, kot v tem, da opraviš menjavo - zna bit, da računalnik to zazna, in potem drugače funcionira? pred 6 urami je jures napisal: Da je predpisana menjava na 60k ceprav ne bi bilo treba...... Tako kot pri meni zavorna dve leti ALI 30.000km.....pa menjajo vsako leto....dot zavorna nima probleme s kilometri bolj s časom ker vlece vlago nase skozi leta in rata redka. Ne bi bilo nic narobe da mi jo menjajo samo na 2 leti, kljub temu da bi to pomenilo 60.000km....zivimo v svetu predpisov in papirne odgovornosti Zavorno tekočino menjavajo samo zato, da ti lahko računajo cvenk... na aliexpresu kupi tester zavorne tekočine, ki pokaže, koliko % je vlage v tekočini... če jo boš danes zamenjal in testno zapru čep (da se na njo ne bo vezala vlaga), garantiram da prevoziš 150kkm in 10 let, pa ne bo težava v % vode Sem tester porival v take šalce, ki so bile že vse zelene, res ni imela več barve - pa še vedno ni tester pokazal potrebe po menjavi 3 Citiraj
jures Napisano sreda ob 13:00 Prijavi Napisano sreda ob 13:00 pred 25 minutami je Bini napisal: Dokler dela.... 🤗 Poznam mehanika, ki šraufa 30 let Audi & Vw, da kdor ne menja olja se lahko poslovi od menjalnika pri 200kkm🥴 Vazno da poznas 😜dsg je drugace zunaj 21 let. No torej ni problem v menjalniku ampak uporabnikih a ne ... pred 14 minutami je NevLado napisal: No, nekateri DSG-ji so imeli težave z nekimi čipi, verjamem da ni toliko poanta v olju, kot v tem, da opraviš menjavo - zna bit, da računalnik to zazna, in potem drugače funcionira? Zavorno tekočino menjavajo samo zato, da ti lahko računajo cvenk... na aliexpresu kupi tester zavorne tekočine, ki pokaže, koliko % je vlage v tekočini... če jo boš danes zamenjal in testno zapru čep (da se na njo ne bo vezala vlaga), garantiram da prevoziš 150kkm in 10 let, pa ne bo težava v % vode Sem tester porival v take šalce, ki so bile že vse zelene, res ni imela več barve - pa še vedno ni tester pokazal potrebe po menjavi Ne gre se za tester gre se za to da te drzijo po sistemu ce ne bos, pol nimas ....(Garancija). Garancijo preplavamo 10x toliko kolikor bi dejansko imel strosek z necim ce bi sam placal, pa se to je rizik majhen. V mojih zadnjih 6 avtih ki so bili novi ni crknila niti ena zadeva....ampak redni servisi so pa blu, sem mel garancijo 3 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano sreda ob 13:41 Prijavi Napisano sreda ob 13:41 pred 38 minutami je jures napisal: Vazno da poznas 😜dsg je drugace zunaj 21 let. No torej ni problem v menjalniku ampak uporabnikih a ne ... Ja mene je tud DSG pozitivno presenetil. Tolk kolkor se je voznikov zamenjalo na mojem bivšem Passatu, da smo mu rekli kar kurbica, in vsak s svojim načinom vožnje pa je DSG zdržal skoraj 300kkm brez napake. Če ne bi bil službeni avto bi verjetno šel preko 400kkm al pa celo do pol milijona. Citiraj
Bini Napisano sreda ob 15:58 Prijavi Napisano sreda ob 15:58 pred 2 urama je Boss napisal: Ja mene je tud DSG pozitivno presenetil. Tolk kolkor se je voznikov zamenjalo na mojem bivšem Passatu, da smo mu rekli kar kurbica, in vsak s svojim načinom vožnje pa je DSG zdržal skoraj 300kkm brez napake. Če ne bi bil službeni avto bi verjetno šel preko 400kkm al pa celo do pol milijona. Brez menjave olja.... 🤔? Citiraj
FuManchu Napisano sreda ob 16:00 Prijavi Napisano sreda ob 16:00 pred 1 minuto je Bini napisal: Brez menjave olja.... 🤔? Kaj pa rabiš olje?🤣 1 Citiraj
Boss Napisano včeraj ob 11:39 Prijavi Napisano včeraj ob 11:39 pred 19 urami je Bini napisal: Brez menjave olja.... 🤔? Delalo se je samo to kar je predvideno v rednih servisnih postopkih. Žal pa ne vem a je menjava olja v menjalniku spadala pod to. Citiraj
Bini Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami pred 1 uro je Boss napisal: Delalo se je samo to kar je predvideno v rednih servisnih postopkih. Žal pa ne vem a je menjava olja v menjalniku spadala pod to. Seveda je če je bil DSG.... 😉 Citiraj
Boss Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Sej pravim, ker to ni bil moj avto me to ni kaj dosti zanimalo in so po avto prišli, ga dali na servis in pripeljali nazaj. Tko, da res me ni zanimalo kaj so delali. Po domače povedano - vseeno mi je bilo, ker če bi kaj odletelo ne krijem sam, Zato sem presenečen, da je DSG zdržal tako dolgo pa so bili za volanom od Desusovcev, do dirkačev. Eni niso znali brez SPORT programa vozit, drugi so peljali, k da več kot 2 cm se ne sme pritisnit pedal za plin. Citiraj
Alex Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Ko misliš, da si videl že vse mogoče neumosti prebereš tole. 😡 https://vecer.com/kronika/potem-ko-je-kolesarka-zaradi-neprilagojene-hitrosti-padla-in-se-poskodovala-so-policisti-objavili-taksno-fotografijo-10385483 Citiraj
jures Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami pred 1 uro je Alex napisal: Ko misliš, da si videl že vse mogoče neumosti prebereš tole. 😡 https://vecer.com/kronika/potem-ko-je-kolesarka-zaradi-neprilagojene-hitrosti-padla-in-se-poskodovala-so-policisti-objavili-taksno-fotografijo-10385483 Imajo point.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.