Skoči na vsebino

Chat is back ...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 16 urami je Z M A J napisal:

Če je kdo dovolj pogumen, vabljen v naslednjih dneh na krvodajalsko akcijo, ker jim primanjkuje krvi. Jaz grem ju3; zdaj sem že blizu 60-e ponovitve :)

Bravo, čestitke za pogum - prosim samo brez slik igle v ta kanal :lol:

Napisano

Sem bil danes v Ljubljanskih mlekarnah; industrijski prodajalni, pa če koga zanimajo odlični sadni jogurti MU, jih imajo po 19 centov. Sladoledov je pa tudi ogromno v akciji in siri, mleko itd.

Tolstojeva 63 je njihov naslov, če vas ugodne cene kaj tja primamijo :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Za dober dnar....hmmmm. Kaj pa je sploh bila ponudba?

Urarna Lečnik, nova ponudba BOSS ur.

• Haha 1
  • Ljubim 1

jajcadizlska.jpg

Napisano

Bravo Petrol! Vidi se nov LPG pult v Medvodah na kmalu odprti prenovljeni pumpi.

Kar širijo se vidi da gre v promet. V Italiji na primer na AC je na 3h pumpah zmanjkalo lpgja, je fant rekel ogromen porast (Italija ima drugace svoja crpalisca, zato je tud cena 0.6€).

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Poglej ti tele lopove lažnjive. Še pred nekaj meseci so jamrali kako skoraj ne bodo preživeli in so izsiljevali državljane z zapiranjem bencinskih. 

Pa še vedno... ja veste niso taki dobički, kot smo jih načrtovali. Tko kot bi sam rekel, da sem računal, da bom letos zaslužil dober milijon pa nisem... država je kriva.... aja pa Golob.

WWW.RTVSLO.SI

Skupina Petrol je v prvem polletju ustvarila za tri milijarde evrov prihodkov od prodaje. EBITDA se je okrepil za 13 odstotkov na 145...

33112_1.png

Napisano
pred 34 minutami je g.Wankel napisal:

Ja, sam je Petrol, na Petrolu ne tankamo več!

Ok bom sel na Hrvasko :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
pred 6 minutami je jures napisal:

Ok bom sel na Hrvasko :)

na Petrol?

33112_1.png

Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

na Petrol?

A grem lahko?

Napisano
pred 3 minutami je jures napisal:

A grem lahko?

Jest grem na Petrol… za druge mi je pa vseeno ;) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 16 minutami je jures napisal:

A grem lahko?

Jaz nimam nič proti, ampak počak, da @Alex to prebere. Pol pa ne vem, če boš še smel. :nevem:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.